Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 23:44:14
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 78146 puta)
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
@shkorpion

Jak si mi ti intelektualac kad ti je marshalka uzor  Smile Smile

Citat
Boro, u raciji 25-og januara 1942-e, ubijeno 1438 Srba. Za odmazdu 1945-e, streljano 23000 Madjara.

Sigurno nije bio nevin ni 1 Madjar kojeg su likvidirali.  Smile Ubica i koljaca mi nije zao i ne zalim te koji su klali.A i tebi i tvojim podacima jako verujem.Ko zna gde si ih iskopao ipricas bez izvora.Tako si mogao reci 200 000 Madjara pa da zvuci strasnije  Smile

Citat
Treba pricati o svim zlocinima,i svi zlocini su apsolutno jednaki.Nisam pravdala ustase,vec mislim da se nista ne desava bez uzroka...Svi ti pojednici koji su to izazvali su jednako krivi

Pricaj ti o Slobi,Seselju sta god hoces.Ali se 2 svetskog rata i ustasa mani jer ako ne znas sta je bio fasizam u 2 svetskom ratu uzmi pa citaj.Ja ne znam dal ti zaje.. i provociras  ili si toliko glupa da verujes da je NDH nastala zbog Srba ili da je bilo uzroka da nastanu ustase.O b92 raspravljaj i reci da ti je super i boli me k... Ja ovde sve vreme i pricam da je svaki zlocin za vreme rata 90 tih imao 2 strane medalje.Isto tako sam rekao da b92 nije pokazao te 2 strane medalje.A ustase vise nemoj pominjati i 2 svetski rat i nemoj ga mesati sa 90 tim godinama jer time direktno vredjas moju porodicu i sve zrtve ustaskog i fasitickog terora.  Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Duhovi prošlosti se vraćaju. Izgleda da nas 90 i nešto procenata istomišljenika nismo uspeli da naučimo demokrate (kako sami sebe nazivaju) kulturi, da ovo nije mesto za vređanje i ruganje.
Zar takvi kao vi treba sutra da uče našu decu? Zar takvi kao vi treba da pišu istoriju? Škorpion i Maršalka očigledno po ceo dan gledaju skupštinu i b92, i samo šaltaju ta dva kanala, zato i pojma nemaju šta se dešava u spoljnom, realnom svetu.
1956. godine, Mađari su upali u moj grad, i mog dedu (Mađara) i babu sa još nekoliko stotina njih izveli na streljanje. Neki su preživeli, ali većina nije.
To je istorijska stavka koju slabo ko zna, a tu spadate i vi.
Smatrate nas nacionalistima, neukim, neobrazovanim, prostim i zadrtim. O kako samo grešite. Pa vama se po rečenicama vidi od koga kupite fraze (da li ih možda zapisujete, pa ih ovde koristite?) i kako ste spremni na sve samo da dokažete koliko ste otvorenih shvatanja. Mislite da ste neki buntovnici, a ja vam kažem da ste najobičnije kukavice. I možete da vređate i mene i sve nas ovde redom, ali većina je većina.
Vama ostavljamo da na miru gledate omiljen vam kanal, a vi nas ostavite da o njemu imamo stavove kakve imamo.
Radikali, radikali, radikali...to vam je jedini argument (vaša omiljena reč) koji koristite da nas omalovažavate, iako znate da bar većina nas nema nikakve veze sa istima. Mi barem volimo svoj narod, znamo ko smo i šta smo, a vi? Ko ste vi? Da li uopšte imate svoj nacionalni identitet ili ste se pretvorili u Antonelu Rihu, Olju Bećković, Čedu Jovanovića, Vila i Grejs?
Niste vi objektivni, vi ste samo obični pozeri koji misle da su inteligentniji od ostalih.
Što bi vi rekli...ima vremena, kad porastete, samo će vam se kazati, ali nemojte vi da nam otvarate oči.  

Tebi ne treba otvoriti oci jer gledas zadnjicom.
Sta si novo rekla? Evo americke statistike (svetski sampioni u materiji) u vezi Jasenovca: 660 hiljada i dodaju, najvise Srba.
Sta raditi na desetine takvih primera? Stvoriti drzavu, razvijati se ojacati uvek to podvlaciti? Ili cemo sa Rashom na drvenim tenkovima sa Kurirom u ruci da nas spale? Izgubio si sve ratove od 1912-e do sada (izuzev Srpske u kojoj ih je Mladic pobedio). Sve ratove: prvi balkanski, drugi balkanski, prvi, drugi svetski, sa Hrvatskom, i za Kosovo.
Nemoj te podatke koristiti protiv Srba (jer ih ocito delis na demokrate i one krezube).
Koristi kada i gde treba. To je poenta mog pisanja. Razmisli malo da te ne bi udao za Siptara, da kujes bratstvo i jedinstvo.
To je poenta mog pisanja
« Poslednja izmena: 13. Jun 2007, 20:25:31 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Poenta tvog pis(r)anja je da dokažeš koliko si nevaspitan i bahat. A očigledno si i nacionalista pošto vidim da ni Šiptare baš ne gotiviš (mada u svim postovima braniš svakog osim Srba), što znači da pljuješ sam sebi u usta.
A ti možda čitaš kurir i možda ti je Raša uzor, mene ogradi od svega toga.
Ipak, odlučno tvdim da si ti i tebi slični sramota ove zemlje, isto kao što su to radikali, Sloba i svi njima slični.
Imamo mi mnogo toga čime možemo da se dičimo, a to nisu ratovi.
I slobodno nastavi da vređaš...počinje da me zabavlja.
Uopšte mi nije jasno kako ne shvatate da politika (naša, zapadna, nebitno) pravi ovaj razdor među nama. Mi smo budale što se primamo uopšte.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
@tarantulice  razdor je ideoloski. Rat chetnika i partizana nije zavrsen.
Partizani hoce Jugoslaviju (vidi Kahlobag i Vihovitica)
Chetnici hoce Srbiju.
Partizani hoce socijalnu pravdu (vidi leba za tri dinara, vanredna stanja, ruske gubernije, prijatelji sa istoka, sada su i juznoamerikanci od juce)
Chetnici hoce demokratsku Srbiju u Evropi gde joj je i mesto. Bilo za Kralja i Otadzbinu ali shvati tako.

Ostaci tih socijalnih bandi, koje su unistile srpstvo, sada su prisutne u vidu radikalskih ideja. Otmi, uzmi podeli, meni malo vise balvanima da zapusimo usta. Pa proziveli smo to 60 godina.
A i konacno smo pobedili. Prirodno.
Ostale su bande koje ce nestati.

Ako hoces mene da definises evo: Srpski nacionalista, koji kaze: stani, izgubio si sta si izgubio, ojacaj i kreci dalje. Nemoj nista da zaboravis, ali sada nije vreme. Koristi sve sto ti nude maksimalno.
« Poslednja izmena: 13. Jun 2007, 21:23:43 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
E Tarantulice,stvarno pocinjem da mislim da imas problema sa integritetom vlastite licnosti(ovo sam malopre cula na U92 i zapisala Smile Smile Smile) jer prvo vrsis generalizaciju i na osnovu mojih postova se usudjujes da me procenjujes i razglabas o tome sta ja gledam...A potom sama radis isto to.Devojko,zar nemas neka pametnija posla?!Za razliku od nekih koji su ovde bas pod uticajem medija(koji se na ovoj temi ne pominju u tolikoj meri),ja nemam toliko vremena da gluvarim i po ceo dan gledam televizor... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Škorpi, hvala na obimnom času istorije, ali nisam ni ja toliko neuka na tom polju.
Maršalka, šta ja gledam na tv-u i koliko, to je apsolutno moja stvar.
I, za razliku od tebe, ne gluvarim, radim svoj posao, družim se sa ljudima koje volim, a za veliku Srbiju, veliku Evropu i osobe poput tebe ne hajem ni najmanje.
Opet ponavljam, zar ste spali na to da vređate druge ljude zbog jedne tv stanice, koju nije briga ni za mene, ni za vas niti za bilo koga.
Nastavite sa vređanjem, slobodno...sad ne samo da me zabavlja, nego počinje i da me zasmejava.
Integritet - kako to lepo Slobistički zvuči Smile
IP sačuvana
social share
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
B92 otvara oci ovoj zemlji i shiri istinu o svemu onom sto se desavalo, a sto se godinama precutkavalo. Mozda su u 2. svetskom ratu Srbi i bili zrtve (do dushe imali su pravo da biraju, na koju ce stranu), ali to nije razlog da se posle 40 god otpocne rat, od strane Srbije, na ovim prostorima, uz onaj glupi izgovor 'pa i oni su nas pre 40 god'.
B92 nikom ne drzi starnu (ako zanemarimo radikale, oni zaista ne bi trebali da imaju pravo glasa), ali otvoreno prica o svemu, lice na svetske medije i televizije. Pricam o informativnim emisijama. vidi se da su temeljiti i da ih se neki iz vlasti plashe.
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
B92 otvara oci ovoj zemlji i shiri istinu o svemu onom sto se desavalo, a sto se godinama precutkavalo. Mozda su u 2. svetskom ratu Srbi i bili zrtve (do dushe imali su pravo da biraju, na koju ce stranu), ali to nije razlog da se posle 40 god otpocne rat, od strane Srbije, na ovim prostorima, uz onaj glupi izgovor 'pa i oni su nas pre 40 god'.
B92 nikom ne drzi starnu (ako zanemarimo radikale, oni zaista ne bi trebali da imaju pravo glasa), ali otvoreno prica o svemu, lice na svetske medije i televizije. Pricam o informativnim emisijama. vidi se da su temeljiti i da ih se neki iz vlasti plashe.
Možda se ti i ja ne slažemo oko nekih mišljenja, ali si barem kulturan i spreman da kažeš svoje mišljenje bez vređanja. Svaka čast.
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 395
OS
Windows XP
Browser
MyIE 2
mob
SonyEricsson W 550i
Za razliku od mene?Draga moja dezintegrisana(ja i dalje ne vidim sta je cudno u ovim izrazima,ali pretpostavljam da nisi navikla ali knjige su magicna stvar,probaj jednom),ja radim dva posla i vremena za gluvarenje tokom dana nemam niti zelim da imam.A vredjanje...Hm...Ako na trenutak stignes od slinog zabavljanja i smejanja da pogledas prethodne stranice,iznenadices se kad budes skontala ko je prvi krenuo sa tim.Tvoja stvar sta ti gledas na TVu?Pa ja nisam tebe ni spomenula u tom kontekstu,nego si ti mene.Prati malo pricu,nemoj da si nervozna,tada gresis Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Ko počne da se hvali koliko je načitan, dovodi tu svoju tvrdnju u sumnju.
I kao što rekoh, dovoljno je bilo vređanja na ovu temu. Mislim da je rezultat izglasan.
IP sačuvana
social share

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 140 141 143 144 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Sep 2025, 23:44:14
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.