Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:58:16
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 76558 puta)
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Озбиљна грешка на озбиљном месту
Сећам се рецимо,једне ситуације која се Зорану на неки начин обила о главу.Реч је о његовој посети Вашингтону.Тада је он дао изјаву коментарушући наше критике на њихов однос,односно однос владе према медијима,према закону о радиодифузији који није добар и да мора да се поправи.Он је тада отприлике рекао: ја знам од кога то долази,мислећи на Б92 и на мене,и рекао је још:ми ћемо њима дати ордење,али не и фреквенције.То је била једна аутоголо изјава.То није била спонтана изјава то је било смишљено.Или је смишљено или је сугерисано.
Ако нисте довољно близу да можете стално да подсећате,да објашњавате,онда је заиста подложност тим дезинформацијама изузетно велика и људи који су толико паметни колико је и она био такође умеју да направе грешку.Била је то веома озбиљна грешка на веома озбиљном месту,баш у Вашингтону,где је Б92 доста јак.-----Веран Матић

прузето из књиге:''Ђинђић''-Душан Величковић и Кристоф Зодеман
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
B92 je iritirajuca za mnoge, jer nas prikazuje onakvi kakvi smo.
U drustvu u kojem je cutnja i podmetanje vrlina, B92 deluje suvise napadno.
Kazu: evo ovakvi smo pa vi vidite.
Naravno da svi koji se osecaju krivim za ponesto, a ima ih odmah reaguju.
Isprani mozgovi su ovde najglasniji. Oni bi da B92 informise onako kako oni misle.
A sada da vas pitam: Zar nije duzan javni servis koga placam da me informise o svinjarevoj klinici u basti, o deobi stanova po svom nahodjenju.
Dakle onaj koji je duzan da to radi i da me informise, jer mi uzima pare, cuti i pravi se da ne zna.
Pa brate Srbine verovatno da nisam u pravu, jer sto bih ja to znao sto ministar radi sa mojim parama? Ako je svinjar stigao ministar sigurno da ima neke ekstrakvalitete koje ja kao obican smrtnik ne vidim, pa ni ne treba da znam koje on sve drzavne poslove radi.
Ja razumem prljavu rezimsku slugu Tijanica. Takav je bio i kod Milosevica. Ali jednog placam da me pljacka, a drugog da to precuti. Da nije malo mnogo?
A zaboravio sam: za sve je kriv B92.
« Poslednja izmena: 25. Apr 2007, 15:20:57 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola V3i
Ko sto su juce isli u selo gde se rodio Milos Obrenovic, da pitaju ljude sto je bas tamo njegov spomenik: Niko nije znao. Cak ni skola u tom selu nema njegovo ime Smiley Jbga, izdajice su to provalile.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
Ko sto su juce isli u selo gde se rodio Milos Obrenovic, da pitaju ljude sto je bas tamo njegov spomenik: Niko nije znao. Cak ni skola u tom selu nema njegovo ime Smiley Jbga, izdajice su to provalile.
  eto.. A ima tu i simbolike. Čak i u istoriji ima ovih "izdajničkih" fix-ideja. Tako , npr. kad sam bio klinac, mislio sam da je Karađorđe pravi a Miloš "pogani izdajnik". Onda kad sam ko i svi naučio o njegovoj diplomatiji sa Turskom i šta nam je doneo u to vreme....Eto, b92 je pravog Srbina našla za primer...Samo što neki ne mogu i ne žele da vide.
IP sačuvana
social share

There's danger on the edge of town
Ride the kings highway, baby
Weird scenes inside the gold mine
Ride the highway west, baby
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
99% ljudi koji kazu da je B92 izdajnicka i lazovska televizija, citaju "kurir" i "press". I sta posle da ocekujete? Da budu realni?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
99% ljudi koji kazu da je B92 izdajnicka i lazovska televizija, citaju "kurir" i "press". I sta posle da ocekujete? Da budu realni?
  Meni je prva asocijacija na kurir, novina slične tematike "SKANDAL"  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Citat
човече,каква мисао  Smile Smile Smile , где си је прочитао  Smile
Citat
Ako je svinjar stigao ministar sigurno da ima neke ekstrakvalitete
Хари Труман је био трговац стоком,а постао је амерички председник
Citat
ма,јок читају само проверену,антисрбску литературу:Данас и Време.........
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Future Sound Of London

Zodijak
Pol
Poruke 1283
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
B92 je iritirajuca za mnoge, jer nas prikazuje onakvi kakvi smo.
Kazu: evo ovakvi smo pa vi vidite.
Naravno da svi koji se osecaju krivim za ponesto, a ima ih odmah reaguju.
Isprani mozgovi su ovde najglasniji. Oni bi da B92 informise onako kako oni misle.
A sada da vas pitam: Zar nije duzan javni servis koga placam da me informise o svinjarevoj klinici u basti, o deobi stanova po svom nahodjenju.
Dakle onaj koji je duzan da to radi i da me informise, jer mi uzima pare, cuti i pravi se da ne zna.

"Patriote" ovde ne kapiraju da  neobjetivnost jednog CNN-a, SKY News-a ili BBC-a ne može da se dovede u poređenje sa b92.  U svetu koji nije nimalo savršen propagande u interesu moći , naravno, ima. Ali, dok CNN laže o zemljama poput Bangladeša i Srbije, time pravda građanima postupke politike svoje vlade u odnosu na iste države. To nije pogubna propaganda za unutrašnje stvari USA.
          Naravno da vlade zemalja poput USA nisu sasvim demokratske, jer tako nešto nikad nije ni postojalo. I naravno da su npr. crnci u USA diskrimisani, iako se to zataškava.
             Međutim, isticanje naših vrlina na "patriotskim" medijima, od kojih su neke samo izvikane, ne donosi ništa patriotski već fatalne posledice.
             Tako je kako je.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 272
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
Citat: nksamsj
Hari Truman je bio trgovac stokom, a postao je americki pretsednik
Da budem iskren googlao sam. Ali bolje po tebe da nisam.
Brate yo, to je bilo pre 50 godina! Sada je DVADESET I PRVI VEK! Budjenje!
Sto je najgore takvi su svi vasi argumenti, na prvi pogled jaki, a ustvari toliko klimavi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
ne znam da li se secate one reportaze o onoj nesrecnici sto je pobila nekoliko svoje novorodjencadi...

i sad ide prepostena i prepodobna novinarka b92,ispituje ljude tamo-vamo i na kraju kad je ona svrsila reportazu,moja devojka i ja sedimo,gledamo se...i isti zakljucak imamo:sve zene u srbiji su cedomorke...i ko je kriv za to?pa naravno...slobodan milosevic

objektivnost i istrazivacko novinarstvo....jes,jes aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 39 40 42 43 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 01:58:16
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.