Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 08:45:05
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 76095 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Оћемо опет у круг?
Vi ste u oboru, nemate kud.Zato tako pricate.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2

Te ostatke boljsevizma u Srbiji treba pocititi gvozdenom metlom.

malo se rasipas, ako vec pricamo o b92, pricajmo o novinarstvu.

a b92 je trenutno jedino preostalo nasljedstvo iz vremena SM-a. tendenciozno, prepotentno... profesionalno jeste, ali sto se tice sminke, zvuka, kvaliteta slike isl. oni su  jos u fazonu, "vi ste nas, sad cemo mi vas". i to se primijeti na prvi pogled, mislim, primijeti svako ko je opersan od SRS.LDP, dS i kojeg vec qrca. to sto u nekom mediju pise ili se prikazuje nesto sto tebi odgovara, ne mora da znaci da je dobro. objektivnost im je boze sacuvaj...
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Оћемо опет у круг?
Vi ste u oboru, nemate kud.Zato tako pricate.

Понестају ти аргументи.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
A gde su tvoji argumenti,
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ово није радикалски речник.
Понегде се дуго задржао израз "викати обарски" (грозно урлати) на некога, као сећање на Аваре. Тако сада и "усташки".
Николић се мало поиграо - нико озбиљан га није озбиљно схватио.
А методе и начин мишљења за које се залаже ЛДП јесу бољшевичке. Друкчији им је дрес, али им је понашање исто.

Po cemu to isti.Sto nemisle kao radikali.

Зато што не трпе неистомишљенике.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Ово није радикалски речник.
Понегде се дуго задржао израз "викати обарски" (грозно урлати) на некога, као сећање на Аваре. Тако сада и "усташки".
Николић се мало поиграо - нико озбиљан га није озбиљно схватио.
А методе и начин мишљења за које се залаже ЛДП јесу бољшевичке. Друкчији им је дрес, али им је понашање исто.
Smile Smile Smile
 Smile Smile Smile
 Smile Smile Smile

Po cemu to isti.Sto nemisle kao radikali.

Зато што не трпе неистомишљенике.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Vi svi koji vidite ustase u Srbiji, ste jasan dokaz da srpska nacija jos nije formirana i da su interesi dijametralni.
To je rezultat ulaganja drzave koju smo imali 1918-e u nesto sto je bilo iliuzija.
I sada u mesto da guramo svi zajedno napred, moramo da slusamo iluzioniste koji vide ustase, hoce Srbiju do Jadrana i druge nebuloze.
Srbin je na Krfu pevao: Tamo daleko, daleko od mora, tamo je zemlja moja, tamo je Srbija.
Mora da je bio ustasa, cim je svoju zemlju sanjao u Srbiji.
Ono sto je Toma uradio, bilo je veoma opasno. Mozda ste se i nadali vanrednom stanju, ali niste oslusnuli prave Srbe, koji su preko noci razgovarali da se i po cenu gradjanskog rata to ne sme dozvoliti.Siguran sam da ideolozi vanrednog stanja bi se veoma lose proveli.
A sto se ruske gubernije tice, vidi se koliki ste Srbi. Neka vama Rusi jebu zene i sestre kako su radili po Srbiji 45-e. Oni nikada vise u Srbiji.
Slepi ste stvarno goe od slepaca. Zar ne vidite, gde se odrzao samit energetike? Opet ce nam Hrvati zavuci do balcaka, pa cemo se cuditi, zasto Rusi tako dobri sa Hrvatima? A uvek su bili.
Pamet u glavu neustase. Mrznja prema 'srpskim ustasama' ce vam samo zlo doneti. Verovatno ga nemate dosta?
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1029
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola V3X
Da je Nikolic uveo vanredno stanje, radikalne stranke nebi vise bilo.
IP sačuvana
social share
Misli svojom glavom.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
Tarantulice, opet se ti paces gde ti nije mesto.
Ne znam o kom prostakluku pricas i sta ti se prividja.
Gledaj ti sebe, sedi na dve stolice, divi se skorpiju, uzivaj u zivotu!

Rašo, kada već moram da ti crtam drvenim bojicama, ako ja i Škorpi ne delimo isto mišljenje o politici i b92, to ne mora da znači da moramo da slušamo tvoju nekulturu. Škorpi i ja smo imali dosta diskusija, ali na nivou dve odrasle, kulturne osobe. Tvoj rečnik sadrži 10 reči koje non - stop ferceraš i misliš da ćeš time ikome išta dokazati.
Rekla sam ti već: zbog tebe i tebi sličnih nas i nazivaju radikalskom stokom, nepismenim, prljavim majmunima sa kamama u zubima. Ja se tu  ne pronalazim, a ti?
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Problem je sto b92 na fin i nenametljiv nacin, to im daje do znanja. Ne mozes govedi dokazati, da mi Srbi nismo takvi. Ta moda ubijanja civila i klanja, se uvela sa jebenom Jugoslavijom, sto je za nas bilo zastrasujuce. To su nam uvele ustase i balije. U drugom ratu.
Vidis kako se bune kada su samo malo dobili po p*ki.
Znali si i Karadjic i Mladic da se zemlja ne napusta, po cenu zivota. Istorija debelo dokazuje da su bili u pravu.
One krajiske p*ke, sto su se dali da ih pendrekas vodi, a poslusali komunjaru Milosevica da ce im ocuvati Jugu, sada zale i svuda vide ustase.
Oni vide samo svoju nesrecu, ali ne vide koliko je Hrvata i Slovenaca pobio Tito bas uz njihovu pomoc.Sam je Simo Dubajic to napisao.
Tragedija je sto mi sada nemamo ni pravo napisanu istoriju, i jos se u choporu slusa, sto neki drug kaze, ili koji jace vikne da odjekuje po vukojebinama.
Zamisli tu ljudsku nakazu, Nikolica da vrslja po srpskoj politici 17 godina. Stvara se utisak, da mi Srbi stvarno nemamo ljude da se zanimaju za dobrobit nacije. A imas toliko radnih i postenih, da pored ovih ljudskih nakaze, nece ni da se pojave.
Mogao bi malo B92 da se i time pozabavi, ali verovatno nece da se udje u konflikte unutar nacije.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Avg 2025, 08:45:05
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 2.355 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.