Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 10:30:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Objektivnost" zvana b-92  (Pročitano 78266 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Поновићу и овде, пљујете по Слоби и његовој породици, а он вам је дао једну 'слободну и независну' ТВ (студио Б) и пар радио станица и велики број локалних ртв, док сте ви причали о медијском мраку.
А ви сада опозицији (СРС) нисте дали ни једну једину телевизију и тврдите како нема медијског мрака, стварно сте лицемери.

Замисли тв у-бе-92 са националном фреквенцијом у служби ЛДП и екстремног крила ДС ткз ''отпорашки репови'', а најјача странка ништа.
Браво досманлије...
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
@Glavitj  Smile
E bas ti pristaje nick!  Smile Smile

Ne brini @Gambino, kojim kantarom oni drugima mere, istim ce se i njima meriti!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Samsung Galaxy S9+
Citat
B92 je svetla tacka srpskog novinarstva. Ljudi su entuzijasti, odlucni i hrabri ...svaka cast  Smile Smile

E kad ti kazes glavic da je b92 najbolja onda i mi svi tako mislimo   Smile Smile Smile Smile Smile Ljudi znate da kad glavic nesto kaze i aplaudira da je to za dobrobit Srbije  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Pozadrav od vaseg ljubaznog komsije Milanman-a

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1349
Zastava Kraljevo hometown,Nis fax
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
Nokia 3120c
pa dobro sad nije bas kao rts 90ih ono je ipak nedostizna lestvica kada je u pitanju neobjektivno novinarstvo ali da politicki mlate,mlete...samo i to ne bih reako jer nisu uticali na birecko telo srs-a.ali jesu ldp-a.nego je izgeda treba da otvorim novu temu.kad je rts los koji se placa ,kada je pink sljam i kada ostale tv-zije deluju bezlicno onda sta ostaje nego da b92 bude takav kakav jeste.treba decentralizovati medije i onda bi videli da li bi i b92 bio isti
« Poslednja izmena: 12. Jun 2007, 21:39:40 od dundjer.nikolic »
IP sačuvana
social share
Herr Nikolic
Ja sam GENijE!!!Imam GENE od mame i tate!!!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Citat
B92 ne bi objavila lazne podatke

Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Ne brini @Gambino, kojim kantarom oni drugima mere, istim ce se i njima meriti!
jel to iz mexickih serija?  Smile tamo uvek slepi progledaju, mutavi progovore, nepokretni prohodaju  Smile lepo je ziveti u iluziji, ali stvarnost je nesto drugo  Smile

Ljudi znate da kad glavic nesto kaze i aplaudira da je to za dobrobit Srbije  Smile Smile Smile
ocekivao sam ovakvu prozivku i ranije. pa evo da objasnim. Zaista bih voleo da Srbiju vidim u EU kao naprednu i ravnopravnu zemlju...zasto? zato sto je to jedan od uslova da ceo region krene, za koji sam dosta vezan Smile
takodje, garantujem da i svet nema vremena za vas, koliko se vama cini. doci ce i dan kad vam nece traziti samo saradnju sa Hagom, vec ko zna sta, a bojim se da ce to za vas biti i te kako pogubno.
isto tako ce doci i dan, kada ce vasa deca zahvaljivati pojedinim medijima, na borbi koju vode za iskrenost i dobro novinarstvo, bez kojeg jedna uticajna zemlja ne moze da postoji

P.S. TV Pink sa svim onim sto predstavlja je 200 puta gora i pogubnija za Srbe i Sbiju, ali vi to ne mozete da shvatite....takav mentalitet. 10% ljudi u Srbiji ima satelitsku antenu...sta drugo da pricam? Smile
« Poslednja izmena: 12. Jun 2007, 21:44:08 od Glavitj »
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Nista ne moze da promeni histericnu antinacionalnu i antidrzavnu aktivnost te nazovi televizije.

To je bre Sorosevo licno glasilo.
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1492
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.12
Nista ne moze da promeni histericnu antinacionalnu i antidrzavnu aktivnost te nazovi televizije.

To je bre Sorosevo licno glasilo.
to je tvoje misljenje  Smile
IP sačuvana
social share
pishax kaze:
"Ici cemo kad zatreba, nista se ne brinite!
I nemoj da nas tu dzabe ratnohuskate bre!" cudan momak
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
mob
Samsung Z 240
To nije njegovo lično mišljenje, to ceo svet zna, i nema tu šta da se krije. B92 nije ni svesna koliko mladih i inteligentnih ljudi se svakim danom čudom čudi njihovim informacijama koje su dobro probrane, jer na vestima te iste televizije nećeš čuti kad ubiju neko dete Srpske nacionalnosti na Kosovu. Jednostavno, plaćeni su da ćute, da prosleđuju informacije koje odgovaraju zapadnoj politici i to je sva mudrost.
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 684
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4
mob
HTC 
To nije njegovo lično mišljenje, to ceo svet zna, i nema tu šta da se krije. B92 nije ni svesna koliko mladih i inteligentnih ljudi se svakim danom čudom čudi njihovim informacijama koje su dobro probrane, jer na vestima te iste televizije nećeš čuti kad ubiju neko dete Srpske nacionalnosti na Kosovu. Jednostavno, plaćeni su da ćute, da prosleđuju informacije koje odgovaraju zapadnoj politici i to je sva mudrost.

Tarantulice,zasluzujes  Smile
IP sačuvana
social share
My dream is to fly over the rainbow so high...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 127 128 130 131 ... 233
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Sep 2025, 10:30:11
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.