Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Objavljene nominacije za AMA nagrade  (Pročitano 1302 puta)
02. Nov 2004, 12:57:54
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Objavljene nominacije za AMA nagrade

Objavljene su nominacije za 32. dodelu Američkih muzičkih nagrada, skraćeno - AMA. Dvadeset nagrada biće dodeljeno u Šrajn auditorijumu u Los Anđelesu 14. novembra. Domaćin večeri biće Džimi Kimel (Jimmy Kimmel), poznati TV voditelj, i to drugu godinu zaredom.

Poznati pevač R&B muzike, Ašer (Usher), koji je i najprodavaniji izvođač godine, predvodi listu nominovanih sa čak četiri nominacije. Gremijem nagrađeni hiphop duo "OutKast" i novopridošli rep izvođač Kenaj Vest (Kanye West) imaju po tri nominacije za AMA nagradu. Po dve nominacije imaju pop starleta Džesika Simpson (Jessica Simpson), muzički veteran Princ (Prince), kantri pevač Tobi Kit (Toby Keith) i rokerka Šeril Krou (Sheryl Crow).

Kompletna lista nominovanih

Pop-rok kategorija

Muški izvođač: Ašer (Usher), Majkl Mekdonald (Michael McDonald), Leni Kravic (Lenny Kravitz), Džoš Groban (Josh Groban)

Ženski izvođač: Šeril Krou (Sheryl Crow), Avril Lavinj (Avril Lavigne), Džesika Simpson (Jessica Simpson)

Bend, duo, grupa: "OutKast", "Nickelback", "Evanescence"

Album: "Feels Like Home" Nora Džouns (Norah Jones), "Confessions" Ašer (Usher), "In This Skin" Džesika Simpson (Jessica Simpson)

Soul ritam i bluz (R&B) kategorija

Muški izvođač: R. Keli (R. Kelly), Princ (Prince), Ruben Stadard (Ruben Studdard), Ašer (Usher)

Ženski izvođač: Bijons (Beyonce), Dženet Džekson (Janet Jackson), Ališa Kiz (Alicia Keys)

Album: "Confessions" Ašer (Usher), "Musicology" Princ (Prince), "The Diary of Alicia Keys" Ališa Kiz (Alicia Keys)

Rep-hiphop kategorija

Muški izvođač: Džej-Zi (Jay-Z), Džuvenajl (Juvenile), Lil Flip (Lil' Flip), Kenaj Vest (Kanye West)

Bend, duo, grupa: "G-Unit", "OutKast", "Ying Yang Twins"

Album: "The Black Album" Džej-Zi (Jay-Z), "Speakerboxxx/The Love Below" OutKast, "The College Dropout" Kenaj Vest (Kanye West)

Ostale kategorije

Najbolji debitant (svi žanrovi) - "Maroon 5", Kenaj Vest (Kanye West), Grečen Vilson (Gretchen Wilson)

Latino muzika - grupa "Intocable", Mark Entoni (Marc Anthony), Paulina Rubio (Paulina Rubio)

Savremena muzika - Nora Džouns (Norah Jones), Šeril Krou (Sheryl Crow), Hari Konik Džunior (Harry Connick, Jr)

Za razliku od Gremija, AMA nagrade dodeljuju se na osnovu prodaje, radijskog emitovanja i anketa među slušaocima
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
mob
Samsung e730
Moja prognoza:

Pop-Rock kategorija:

~muski izvodjac: Usher
~zenski izvodjac: Sheryl Crow
~bend: Outkast
~album: "Confessions" - Usher

R&B kategorija:

~muski izvodjac: Usher
~zenski: Alicia Keys (Beyonce je ako se ne varam dobila tu nagradu prosle godine,a u medjuvremenu nije izbacila novi materijal, vec sprema CD sa Destiny's Child   )
~album: nisam sigurna... meni se "Diary of Alicia Keys" mnog vise dopao nago "Confessions"... stvar ukusa...

Hip-Hop kategorija:
~muski izvodjac: Kanye West
~bend: Outkast
~almub: nemam pojma... sva 3 su veoma jaka...

Ostalo:
~newcomer: Maroon 5
~latino: Paulina Rubio, definitivno, sjajan album... mada, i M. Anthony ima sanse
~svaremena muzika: Norah Jones
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
mob
Samsung e730
A evo i rezultata:

Citat

Favorite Male Artist — Pop or Rock
Winner: Usher

Favorite Female Artist — Pop or Rock
Winner: Sheryl Crow

Favorite Band, Duo or Group — Pop or Rock
Winner: OutKast

Favorite Album — Pop or Rock
Winner: "Confessions" (Usher)

Favorite Male Artist — Soul / Rhythm & Blues Music
Winner: Usher

Favorite Female Artist — Soul / Rhythm & Blues Music
Winner: Alicia Keys

Favorite Album — Soul / Rhythm & Blues Music
Winner: "Confessions" (Usher)

Favorite Male Artist — Rap / Hip-Hop
Winner: Jay-Z

Favorite Band, Duo or Group — Rap / Hip-Hop
Winner: OutKast

Favorite Album — Rap / Hip-Hop
Winner: "Speakerboxxx/The Love Below" (OutKast)

Favorite Artist — Latin Music
Winner: Marc Anthony

Breakthrough
Favorite New Artist (All Genres)
Winner: Gretchen Wilson

Favorite Artist — Adult Contemporary Music
Winner: Sheryl Crow
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Bzvz. Cas izuzecima, al ako je ovo najbolja muzika, vratite mi devedesete i osamdesete kumim vas.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Pa, da... tiranija R&B i hip hopa  i dalje traje....
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
mob
Samsung e730
Ej, bre, sve mi dirajte, ali r'n'b nemojte!  Smiley
Istina, Usher je poceo zestoko da me smara, onaj stari album mu je bio po mom misljenju mnogo bolji od ovoga, ali zato Alicia Keys razbija... Muzika, reci, interpretacija... Jednom recju: carica!  Smile
Za Sheryl Crow me ne cudi, ima gomilu fanova u USA..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
I.. jel ti jedno ime dovoljno da opravdas ceo izbor?

Mislim da se ne lazemo i meni je ona slatka, i lepo peva [jos da ima malo manje dupe, tj da je lepse gradjena] ... ali vecina ostalog... strahotno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
mob
Samsung e730
Pa, znas kako... obzirom ko su bili drugi nominovani, ovo mu dodje kao neki logican izbor...
Za r'n'b i hip-hop kategorije me ne cudi, ali pobede soul i hip-hop izvodjaca i u drugim kategorijama samo dokazuju da je ta vrsta muzike apsolutni mejnstrim u Americi... Sto, naravno, povalci i druge posledice, kao sto su hiperprodukcija i navala manje i vise talentovanih izvodjaca...
Npr meni je totalno odvratan i glup "bling bling"fazon koji se sada forsira (Chingy, 50 Cent...), ali takvi likovi ne treba da umanjuju kvalitet koji je prisutan (Eminem npr)
A opet, sve je to subjektivni ukus... Neko vise voli kad pesma ima jak i brz ritam, nekome je vaznija melodija, nekome reci... Nekome ceo ambijent pesme... Sve je to OK... Eto, npr meni je vazno da je ritam dobar, da je vokal odlican, da se oseca neka iskrenost u izvodjenju pesme, da je dobar vokalni triler...
Sto se Alicie tice, obzirom da svira klavir, her ass is quite understandale.  Wink
A Outkast su, npr, apsolutni genijalci da naprave sjajan ritam... Kad dan danas cujem pesmu"So fresh so clean" (kojoj imaju 3 godine) meni glava sama od sebe pocne da se klati napred nazad...  Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Dzaba... za mene ce Jay-Z uvek biti nizi oblik zivota... covek kome zavidim samo na jednoj stvari... Beyonce Smiley
Ovaj 50 para u klubu je posebna prica Smiley
Mislim... mojne brate tako teatralno
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
mob
Samsung e730
Jay Z i Beyonce, bolje reci Jayonce...  
Lik je teski gabor... no muzika mu nije tako losa... Verovatno reper koji najrazumljivije repuje...  
50 Cent  - uzas...  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.063 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.