Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Objavljena knjiga sa 5.515 imena Srba stradalih u Sarajevu  (Pročitano 13512 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
..Samo mi je cudno kako moze 5.515 srba stradat u Sarajevo od muslimana dok je bilo opkoljeno  Smile
Pa nije tu nista cudno. Zna se koliko ih je bilo u Sarajevu prije rata. (Sarajevo je ,relativno,veliki grad) Nisu svi uspjeli da izadju na vrijeme. Oni koji su ostali su nastradali na ovaj ili na onaj nacin. Sad koliko tacno ih je nastradalo treba ostaviti komisijama da utvrde....
Bitna je osuda tih desavanja i izvodjenje pred lice pravde ljudi koji su pocinili te zlocine.

Ne postuju se ni zivi a kamo li mrtvi kod nas. Tragicno ali tako stoje stvari.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slazem se da se svaki zlocin treba osudit, ali ovo je stvrano sramota. mislim dokle vise da se sramotimo pred svijetom..jos samo ta izjava da ti logorasi nikada nece priznati da su srbi ubili 8000 civila u srebrenici je sramota...valjda oni kao logorasi bi trebali znati sta je stradanje..sramota, i sta sad srebrenicu uopste pominju tu..po meni su izgubili svoj obraz..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Moj grad,moj klub,moje pivo ;SARAJEVO

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 141
Zastava BOSNA I HERCEGOVINA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N78
elborashon
niko neosporava da nije bilo i u sarajevu zlocina samo sto je kod nas toga bilo puno manje. Mi smo svoje zlocince i u
ratu osudjivali za razliku od vas
I opet ponavljam:svaka zrtva mora imati:ime i prezime,matisni broj,mjesto stanovanja,kad je stradao ko je izvrsio zlocin,svjedoci a ne kao neki spiskovi koje sam licno citao gdje se navodi nekakav garin muz nn taksista pa neki sradali na tri i vise lokacija itd.
Svi zlocinci trebaju da odgovaraju za svoje zlocine
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Poceli su logorasi da se bave politikom....ovaj put mozda i iz opravdanih razloga....
Pazi : koliko ljudi je osudjeno ili im se sudi za zlocine u Srebrenici nad Muslimanima???? Poprilican broj.
I koliko ljudi je osudjeno za zlocine nad Srbima u Sarajevu??? Nisam bas siguran ali mislim da je 0.

Znaju logorasi kakva je to patnja sigurno , nego ovo je jedan vid pritiska da se pokrene proces i sa druge strane.

@Sirnicasa pa meni se ucinilo da ti osporavas....To gdje je bilo manje ili vise sad nema veze. Ja necu ali drugi hoce pomenuti 2 svjetski rat pa i dalje u proslost. I naravno napomenuti gdje je tad bilo vise a gdje manje.
 Smeta mi kada se na pitanje o stradanju srpskog naroda u Sarajevu odgovara sa uvrijedama i neistinama. 90% tog naroda koji je izgubio zivot sigurno nije bio cetnicka bagra (ako je i bilo vojnika - to sigurno nije bila bagra nego vojnici vojske R.S.) i vjeruj mi da su 99% bili gradjani tog istog Sarajeva. Dakle ako su oni bili bagra sta ste onda svi vi koji ste bili u vojsci BiH - sam si odgovorio na pitanje.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Moj grad,moj klub,moje pivo ;SARAJEVO

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 141
Zastava BOSNA I HERCEGOVINA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia N78
Vijece ministara BiH je formiralo komisiju o sradanju svih stanovnika grada Sarajeva.Kad komisija zvrsi posao tek onda mozemo razumno raspravljati o ovoj temi.Toliko od mene.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Slazem se.
A kao primjer vjerske tolerancije ..izvoli  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Slazem se.
A kao primjer vjerske tolerancije ..izvoli Smile

Nije Bajram danas da ljudima dajes cvijece, tek je u ponedeljak kako mi se cini  Smile. sacuvaj pare za ponedeljak  Smile Smile
« Poslednja izmena: 21. Okt 2006, 14:13:28 od SavoNaSavi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Slazem se.
A kao primjer vjerske tolerancije ..izvoli Smile

Nije Bajram danas da ljudima dajes cvijece, tek je u ponedeljak kako mi se cini  Smile. sacuvaj pare za ponedeljak  Smile Smile
Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Žena
Poruke 25336
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ih,kad za bajram zalomimo.... Smile
IP sačuvana
social share

*Most gods throw dice, but Fate plays chess, and you don't find out til too late that She's been playing with two queens all along. *
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Žena
Poruke 4372
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ne smemo da zaboravimo!
Nasi susedi sve dobro pamete,beleze i slave!
Krajnje je vreme da naucimo da volimo sebe kao sto to drugi cine, samo ce tako nama biti bolje!
Mi prebrzo zaboravljamo Smile zato uvek dobijamo noz u ledja Smile
Jos par lekcija i bicemo pametniji Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 10
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.088 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.