Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 20:31:09
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Objavljen tekst deklaracije APV  (Pročitano 20293 puta)
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
LG Frizider
Filip ficfiric je Vojvodjanin po nacionalnosti Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 26.0.1410.64
mob
Samsung SGH-E590
Ja niti sam balavac, niti sam neosrbin, niti sam nacionalista, ja sam za razliku od tebe patriota koji voli ovu zemlju i ovaj narod. Da je srece pa da takvi kao ti napuste Srbiju i svima bi nam bilo lepse...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Samo kad nam sad cvetaju ruže sa vama,svako ko je mogao pobeg'o je,a vi ostajete u istom blatu.

Ko smo to mi a ko ste to vi? Da te podsetim, živiš u Srbiji i kao takav, ko god da si, bi trebalo da poštuješ njene zakone i Ustav.

Ako povremeno začarlija povetarac sa zapada, pa udari u ledja, ne znači ništa.

Glupo je praviti lažnu uzbunu, ko hoće da ide, srećni mu puti. Teritorija ostaje gde jeste, da ne bude zabune.  Smile
« Poslednja izmena: 11. Apr 2013, 23:49:48 od Arijada »
IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
mob
Apple 5
Slobodno neka idu...
E hvala samo nam ne daju ovi ostali  Smile
Sad bez zezanja zivim u Vojvodini i dok  sam ziv nece se otcepiti.Ova deklaracija veze nema sa tim nego samo o postovanju ustava,dajte nam nasu ustavom zagarantovanu lovu  Smile E cim to neko spomene odma krecu bubnjevi o otcepljenju,separatizmu i slicnim stvarima.I sad cemo se baviti time a Kosovo ode  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 3231
Zastava Šabac
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
Nokia Asha 302
U neka prosla vremena,dok tebe srecom nije bilo,bitnije je bilo ko je kakav covek i nije se ni pitao koje je nacionalnosti. To su pojmovi multikulturalnosti koje vi neosrbi nikad necete razumeti.

A mene je sramota sto sam pripadnik tvoje nacionalnosti.

1. I sad je bitno ko je kakav covek, ali ti si ocigledno neki izrod, kojih hala bogu ima i ovde na forumu a i u Srbiji uopste.

2. To sto te je sramota je povezano sa ovom prvom stavkom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Nexus 5
mada,jebo nas onaj ko nas sastavi sa vama

Iz koje nam to rase ti dolazis? Manjina ili seldzuk-dinaroid sa korduna iz mesovitog braka, pa ti zao sto nisi odabrao Split mesto tamo neke Vojvodine iz Srbilenda?

Tvoj mi post lici na pokusaje ustascica na forumu da troluju i da se prave previse pametni. U svakom slucaju, bolje da se smiris nego da te ja smirujem.

Aj pa tako.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
SonyEricsson xperia m2
Ni ne nameravam da odgovaram ovoj armiji internet patriota.

Samo da se zahvalim jer vec 25 godina nas jasu isti oni koje je ste vi izabrali,demokratskom voljom gradjana . I dok se pozivate na neko svanuce kad neki odu, videcete da je stotine hiljada mladih vec otislo odavde a u Srbiji pada jos veci mrak. Valjda ce te u tom trenutku shvatiti da ste vi uzrok tog mraka.

Bavite se mitingovanjem,deklaracijama,crtanjem granica i teritorija,dok nezaposlenost raste i dok se sve živi teže.To odavno nisu glavna pitanja u državi.
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 20.0
mob
LG Nexus 5
Ne nameravas da odgovaras, pa napises post? Smiley

Pa to i jeste najzanimljivije, pametni i dobri odose put belog sveta, ostase samo internet patriote i autonomaski skart, nusproizvod prirodne evolucije.

Autonomasi se, sem vristanja o autonomiji, bave naucnim radovima, veoma su postovani u svetu, veliki mislioci novog doba, ako oni otcepe deo zemlje i dodju na vlast, bice svega, jer stalno neko muze njihove novce, konstantno puskaranje na ulicama, odnosno stalno puse dok ih karaju... Smile

Porast separatista i separatizma u drzavi je dokaz da je drzava dotakla dno i ocigledan dokaz da se uopste nije radilo na ciscenju smeca u sopstvenom dvoristu.

Samo treba uzeti model neke moderne demokratske zemlje, recimo amerike. Cim se skupi vise od 50 ljudi na nekom skupu i zahteva autonomiju ili potpuno otcepljenje, kao sto je to bio primer Teksasa, odmah preko noci poslati ekipu, pobiti teroriste, obelodaniti da su trgovali drogom, da su prodavali decu iz rumunije bogatim neplodnim parovima ili slicne pikanterije. Zatim novine bruje o tome dva dana, eventualno im se doda i neka sektaska ideologija i to je to. Postanu deo hronike, a njihove drogeraske misli se izucavaju u pandurskim stanicama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

'bem li ga

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9627
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 19.0
mob
SonyEricsson xperia m2
1.Borba za nadležnost i prava Vojvodine nisu separatizam.
2.Autonomija Vojvodine nije od juce,vec istorijsko i kulturno visevekovno nasleđe.

Teksas ima zastavu kao i Vojvodina,samo je Vojvođanska separatisticka  Smile
IP sačuvana
social share
"Da je ustaša rođen u Srbiji bio bi četnik. Da je četnik rođen u Hrvatskoj, bio bi ustaša. Da je hrišćanin rođen pre 2500 godina u Grčkoj, verovao bi u Zevsa. Da je musliman rođen pre 3500 godina u Egiptu, verovao bi u Ozirisa. Vaša nacionalnost i veroispovest zavise od vremenskog i geografskog položaja na kojem ste rođeni. Nacije i religije su izmišljene da vas razdvajaju, da se zbog istih ubijate, a da se ratnoprofiterska bagra bogati na vašim jeftinim životima."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ovde ce izgleda biti tri polufinala

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11678
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.15
mob
Apple 5
Ne nameravas da odgovaras, pa napises post? Smiley

Pa to i jeste najzanimljivije, pametni i dobri odose put belog sveta, ostase samo internet patriote i autonomaski skart, nusproizvod prirodne evolucije.

Autonomasi se, sem vristanja o autonomiji, bave naucnim radovima, veoma su postovani u svetu, veliki mislioci novog doba, ako oni otcepe deo zemlje i dodju na vlast, bice svega, jer stalno neko muze njihove novce, konstantno puskaranje na ulicama, odnosno stalno puse dok ih karaju... Smile

Porast separatista i separatizma u drzavi je dokaz da je drzava dotakla dno i ocigledan dokaz da se uopste nije radilo na ciscenju smeca u sopstvenom dvoristu.

Samo treba uzeti model neke moderne demokratske zemlje, recimo amerike. Cim se skupi vise od 50 ljudi na nekom skupu i zahteva autonomiju ili potpuno otcepljenje, kao sto je to bio primer Teksasa, odmah preko noci poslati ekipu, pobiti teroriste, obelodaniti da su trgovali drogom, da su prodavali decu iz rumunije bogatim neplodnim parovima ili slicne pikanterije. Zatim novine bruje o tome dva dana, eventualno im se doda i neka sektaska ideologija i to je to. Postanu deo hronike, a njihove drogeraske misli se izucavaju u pandurskim stanicama.
Smile Na cemu si  Smile
Ovde na forumu je hteo da se odcepi neko u tvojoj glavi  Smile
Prica br.1-Stavim zenu na biro pre 5 godina i posle otvaramo firmu takozvano samozaposljavanje preko Republickog fonda.Drzava daje 2k evra kao stimulans i krenemo u to .popunimo sve sto treba i platimo al love nigde jel je pocela bas tad svetska kriza.6 meseci kasnije kum proba isto al preko Pokrajinskog fonda i dobije lovu ali odma  Smile
Prica br.2-U Senti gde zivim postojala je takozvana Duvanska koja je sluzila za otkup duvana i slanje dalje.Pre koju godinu je kupili japanci i sad je to JTI.Na tri metra od ograde fabrike gaji se duvan koji se ne otkupljuje zato sto je skup.jeftiniji je iz Hrvatske i Etiopije  :shock :Posto je drzava ukinula subvencije i automatski 300 porodica koje poznajem ode u qrac.Medlutim po novom ustavu Vojvodina dobija valjda 7 posto nazad od neke love nisam bas siguran koliko.I deo tih para se daje za subvenciju proizvodjacima.Nova vlast prosle godine ukida deo love neustavno i automatski 300 porodica koje ja znam nema gde da proda robu i ide u dubiozu.
Samo jedno osnovno pitanje  Smile Da se postuje ustav nista vise ni manje sto se mene tice/
E sad ako je to separatizam onda sam taj  Smile
« Poslednja izmena: 12. Apr 2013, 04:57:21 od vasabi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Jul 2025, 20:31:09
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.