Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Objasnite vi meni zasto?  (Pročitano 5880 puta)
28. Sep 2003, 12:15:49
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Objasnite mi samo ovaj psiholoski fenomen kod zene:

"Jao ovo je strasno, danas sam do prodavnice isla u trenerci i patikama?"

Recenica je prava, preneta iz jednog razgovora sa jako pametnom devojkom, pre neki dan.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
c c c ja cesto idem na posao u patikama,ne bas u trenerici ali desi se i to,znaci u trenerici koje su za posao ne u onim kucnim Smiley Do prodavnice u NS idem u pidzami bre i kucnim papucama,radnja mi je 2 kuce od moje,mada se desi da idem i u pekaru u pidzami koja je vec dalje malo Smile
Ne vidim sta je bas toliko "strasno" ako je u prodavnicu otisla u patikama i trenerici,ako je njoj to katastrofa neka se onda presvlaci i sminka kad ide do prodavnice,ako joj je toliko bitno...
Iskreno,ovo je najgluplja stvar koju sam cula    
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ja to svaki dan cujem u ovoj ili onoj formi ovako ili onako zapakovano od maltene svih devojaka...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
xe;)

ovo pitanje me je podsetilo na moju bivsu cimerku, Natasu (ti si Ivane imao priliku da je vidis i upoznas)... e ona je imala isto tu logiku da nigde ne ide ako nije obucena, nasminkana itd, mene je to prilicno nerviralo, pogotovo jer je prodavnica bila u zgradi, znaci samo je trebalo da sidje... ali ne... ona kad ustane obavi ritual od sat vremena pa onda ode na kupi hleb ili sta vec.... ali posle dva meseca sam ja to urazumila  isla je cak i u pidzami posle...

Meni je to za prodavnicu bezveze, ali sto se tice izlazaka i odlaska do grada, retko, bas vrlo retko odem u trenerci, u patikama da, uglavnom sam i u patikama ali u trenerci, bas retko... mozda preko dana kad idem do nekog ili na kafu... znaci nesto neobavezno...

Ne znam zasto, valjda nam je urodjen taj osecaj da se uvek trudimo da budemo lepe Smile
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ne znam zasto, valjda nam je urodjen taj osecaj da se uvek trudimo da budemo lepe

Svako odelo ima svoju svrhu, vreme i mesto kada se i uz sta nosi.
Ni u cemu ne treba preterivati.
Ako je devojka lepa bice lepa i u farmerkama i majci bez sminke, a ako je ruzna nece joj pomoci na tona sminke i najbolje suknje i bluze sveta.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Citat: SerbianFighter

Svako odelo ima svoju svrhu, vreme i mesto kada se i uz sta nosi.
Ni u cemu ne treba preterivati.
Ako je devojka lepa bice lepa i u farmerkama i majci bez sminke, a ako je ruzna nece joj pomoci na tona sminke i najbolje suknje i bluze sveta.

E bas to,ja se ni za posao ne sminkam svaki dan,jednostavno stavim maskaru i sjaj na usne i to je to...Nekad bas nista... Moje komsinice u NS bliznakinje,same su vec zaboravile kako izgledaju bez sminke i koja im je prirodna boja kose,najgore od svega sto nasminkane i spavaju...Mislim da su to ludi ljudi,normalni nikako....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Dobro ne treba biti extreman, ali mislim da je to urodjeno svima, ne samo zenama, mada njima malo vise, to je isto kao kad upoznate nekog i svidi vam se i trudite se na sve nacine da se i vi njemu dopadnete... urodjeno kao sto rekoh, svi mi zelimo biti lepi (a kad sam to rekla nisam mislila exremi ali jednostavno da smo obuceni u nesto sto nam dobro stoji, u cemu se osecamo prijatno itd, otuda valjda i to da ne idemo u prodavnicu u pidzamu...)
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Citat
nesto sto nam dobro stoji, u cemu se osecamo prijatno

Krucijalni problem je sto ove dve stvari najvesce veze nemaju jedna sa drugom.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
kako to mislis nemaju veze jedan sa drugom?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Verovatno je mislio na to da ono sto nam dobro stoji ne osecamo se udobno u tome,a ono sto nam je udobno ne stoji nam dobro Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.