Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: obicni smrtnici vs. salterska govna,epizoda : balkan :)  (Pročitano 1819 puta)
02. Jul 2014, 18:13:59
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 
Stipe Mrkonjić na svom Facebook profilu objavio je šokantnu snimku iz T-centra koji se nalazi u splitskom trgovačkom centru Prima.

Na snimci se vidi i čuje jedan od klijenata koji je došao raskinuti ugovor s T-mobileom bez naknade, kao mogućnost koju su svi mobilni operateri korisnicima svojih usluga nudili zbog povećanja cijena, piše Jutarnji.hr.

"Budalo, čekam te ovdje, plaćam te i još me j****. Kuč** jedna prokleta. Raskini ga i pošalji mi faks. Isprintaj mi, otkud da ja znam šta je Zagreb napisao. Jesam ja u Zagrebu? Jesam ga ovdje potpisao, hoću ga ovdje i raskinut. Ne mogu sutra, ističe ugovor. Raskini ugovor da ljudi mogu radit svoje", čuje se jedan korisnik kako viče na mladu prodavačicu za pultom pa nastavlja.

"Ako mi budeš prvo žensko u životu... Probit ću te šakom, majke mi, nećeš se dignut. Raskini mi ugovor", divljao je Splićanin, a potom počeo lupati šakom po tastaturi radnice i uzeo monitor te ga razbio od stol.

Jedan mladić ga je obuzdao, no brzo se maknuo, dok kolege za pultom nisu obraćale pozornost na čitavu scenu.

"Raskini mi ugovor, imam pravo na to, vi ste mi poslali poruku. Imate odriješene ruke za spuštat i dizat cijene mobitela i usluga i sad mi se tu praviš nevinašce, ku*** jedna. Živiš od mene, ti ćeš mene zaje*****. Ja ovdje čekam i cijeli dan gubim zbog tebe", završio je korisnik monolog psovkom i izašao iz dućana bez da je itko reagirao.

Među komentarima našle su se brojne osude napadača, no bilo je i onih koji su sasuli salvu kritika na operatera.

video

Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Same rules apply

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 74298
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
kul naslov  Smile
IP sačuvana
social share
Jeka je moj drug 
And I won't show or feel any pain even though all my armor might rust in the rain!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Linux
Browser
Chrome 35.0.1916.141
ima pravo da raskine ugovor ako je doslo do poskupljenja.. ne znam zasto bi ga odbili
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

No lord shall stand before myself

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7465
Zastava Sahara
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Nokia 
ne znam zasto bi ga odbili

zato sto su to sve gola govna...i ovi nesto govore u fazonu "kako niko nije prisao u pomoc radnici" i ne treba.lelemudski posao a vazda nadrkani i vazda odgovori koji nemaju smisla i rjesenja koja tebi na kraju ne idu u prilog ni 2 %. a da ne picam o hodanju od jednih do stotih vrata...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 330
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
naslov jes kul stvarno i živa istina, jer 99% njih se umisli da su zaštićeni pošto ih dele ona stakla od nas smrtnika i misle da mogu da budu neljubazni i nekulturni, a ne kapiraju da kad izađu za posla mogu da ih sačekam iza svakog ugla i svaku kost im polomim  Smile

oni sa policajcima večito vode trku ko je gluplji, jer i plavci dok su u uniformi umisle da su zaštićeni a kad je skinu i krenu kući svašta im sa leđa može se desiti ...
IP sačuvana
social share
zasto tuga zasto bol, kad postoji ALKOHOL ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
Samsung SGH-E590
Kako si jak Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 330
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 30.0
što se nađe prozvan ? neka draga šuša ti tamo radi pa braniš a ?  Smile
IP sačuvana
social share
zasto tuga zasto bol, kad postoji ALKOHOL ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 13403
OS
Windows 7
Browser
Chrome 35.0.1916.153
mob
HTC m9
podrzavam ga ova govna iz mtela reklamiraju neku studensku tarifu kad sam dosao da se prebacim nista od onoga sa reklame nema  Smile
jos su poskupili pozive i poruke jeftinije mi je bilo pre 10 godina kad je tek poceo sa radom  Smile
IP sačuvana
social share
jafa boy
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Бранилац државе

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9228
OS
Windows
Browser
Chrome 35.0.1916.153
Вау...храбар момак Smile
IP sačuvana
social share
"Једном су ми пустили Балашевића. Од тада сам у бесповрат изгубио пословну способност."

Неки лик са Твитера  Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.069 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.