Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Obesio se na dan veridbe  (Pročitano 18178 puta)
29. Nov 2005, 23:38:10
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.0
mob
Apple 15
Nezapamćena tragedija šokirala žitelje Petrovca na Mlavi

Obesio se na dan veridbe

PETROVAC NA MLAVI - Sedamnaestogodišnji N. M. iz Petrovca na Mlavi, učenik staklorezačkog zanata, obesio se u noći između 27. i 28. novembra dok su ga u porodičnoj kući na veridbi očekivali roditelji, rodbina, prijatelji i kumovi da stigne sa izabranicom svog srca, petnaestogodišnjom D. P. iz sela Veliki Popovac.

Kako se nije pojavio u dogovoreno vreme, njegov otac nazvao je telefonom svog prijatelja, mladinog oca, da vidi zašto mladenci kasne. Na telefon se niko nije javljao, pa je mladoženjin otac Radovanče pozvao policiju i zatražio od njih pomoć sumnjajući da se nije dogodila saobraćajna nezgoda jer njegov sin nije imao vozačku dozvolu.

- Tek posle 22 sata 27. novembra javio mi se mladin otac i rekao da je njegova ćerka kod kuće a da je moj sin otišao. Zvali smo ga na mobilni ali se on nije javljao iako mu je telefon neprestano zvonio. Nešto kasnije i mobilni je prestao da zvoni, verovatno se ispraznio. Sa kolegom s posla i drugom moga sina krenuo sam da ga tražim. Išli smo sporednim putem jer znam da je on obično tuda išao pošto nije imao vozačku dozvolu. Ali od „zastave 128’’ kojom je pošao ni traga. Onda smo odlučili da skrenemo sa asfaltnog puta i potražimo ga na sporednim pravcima. Negde posle ponoći 28. novembra na nekih 150 metara od glavnog puta, dok sam ja dozivao: ‘’Nešo, Nešo, javi se!’’ došli smo do jedne raskrsnice i ispod drveta ja sam ugledao svoga sina kako stoji i kazao mu: ‘’Dođi, šta se praviš lud’’. Kako se nije micao, prišli smo bliže i videli da se obesio za bagrem užetom za vuču automobila - priča sav skrhan bolom njegov otac Radovanče.

Mališa Obradović, komšija tragično stradalog mladoženje, kaže da je nesrećni mladić uvek bio nasmejan i raspoložen. Niko ne bi ni pomislio da bi digao ruku na sebe.

- Kada mi je ujutro javio njegov otac, nisam mogao da verujem, i tri puta sam ga zvao telefonom da mi kaže da li je to istina. Svi smo u šoku i još ne možemo da verujemo da se to dogodilo - kaže Obradović.

Šta se te kobne noći događalo niko pouzdano ne zna. Mlada, po pričanju njenog nesuđenog svekra, ima različite verzije.

- Čas kaže da su se na putu prema našoj kući posvađali i da ju je moj sin vratio kod roditelja. Posle čujem da se toj vezi protivila njena baba, koja živi u inostranstvu, pa i to može biti uzrok njegovoj odluci da se obesi, mada je meni prijatelj rekao da on nema ništa protiv i da želi da se uzmu i nastave zajednički život - kaže Radovanče i dodaje da je ipak za oca nesuđene mlade bila poslednja reč njegove majke od koje je zavisio.

Petrovačka policija, koja je obavila uviđaj, o ovom tragičnom događaju nije želela da nikakve pojedinosti. Sahrana maloletnog N. M. koji je 2. januara naredne godine trebalo da proslavi punoletstvo zakazana je za danas. Rodbina nesuđene mlade najavila je dolazak, ali se tome protive mladoženjini roditelji.

Izvor: Blic \ Svetislav Mirković
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prvi Burek brak
Krajnje beznadezan

I just realized, i am the ow in the word now

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 11892
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple Iphone XR
o boze..strasno..samo 17 godina.. Smile
sta god da je bio razlog... Smile sta mu je to trebalo... Smile
"mlada" od 15 godina  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

The worst vice is advice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 9076
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.2
Uzas,mislio sam da su takva vencanja kod nas odavno izumrla.Ne znam...,bicu i ja roditelj,ali... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Uzas,mislio sam da su takva vencanja kod nas odavno izumrla.Ne znam...,bicu i ja roditelj,ali... Smile

ma ajde ljudi , cig .. pardon romi prodaju svoju decu a venchavanje
u ovim godinama im je vech pomalo zakasnelo ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.00
mob
Apple 15
Nema veze za Romima, etc.. zar nije toliko ocigledno da je ona trudna

Jos jedan primer kako kondom moze da ti sacuva zivot  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 98
Browser
Opera 8.00
mob
Apple 15
Sahranjen mladić koji se obesio na dan veridbe

Tajnu smrti odneo u grob

PETROVAC NA MLAVI - Maloletni N. M. (17), koji se obesio u noći između 27. i 28. novembra dok su ga na veridbi čekali kumovi, rodbina i prijatelji da stigne sa verenicom, juče je sahranjen na lokalnom groblju. Njegova iznenadna smrt šokirala je javnost, a nedolazak verenice i njenih roditelja na sahranu samo je dodatno motivisala mnoge da spekulišu i raspredaju svakakve verzije o ovom tragičnom događaju.

- Moja ćerka izabrala je već crninu za sahranu. Po celi dan plače i kaže: ‘’Hoću i ja da putujem sa mojim N.’’ Ne možemo da je smirimo - priča za „Blic“ njen otac Nebojša Petrović iz obližnjeg sela Veliki Popovac.

Verenikov otac Radovanče sumnjao je u istinitost reči nesuđenog prijatelja govoreći:

- Kakva crnina kad me oni nisu još pozvali ni saučešće da izjave.

Šta se kobne noći događalo, niko pouzdano ne zna, mada otac i majka maloletne verenice D. P. (15) kažu da su mladenci do polaska na put bili veseli, smejali se i šalili.

- Nije dugo potrajalo otkako su otišli kada je u sobu ušla moja ćerka i bacila se na krevet plačući. Ispred naše kapije čuli smo kako su zaškripale gume kao na reli trkama na „zastavi 128“ kojom je odjurio nesuđeni zet. Pitao sam je šta je, ali ona nije želela ništa da kaže. Sve vreme joj je mobilnim slao razne poruke, ali nije želeo da se javlja. Sećam se jedne koju mi je ona ispričala: „Život je lep ali kratak“. Odveli smo je u Hitnu pomoć i, kada se pod dejstvom leka za smirenje primirila, ispričala je da je njen verenik na polovini puta zaustavio automobil i rekao: „Pusti me da razmislim desetak minuta.“ Rekla mi je samo da je posle tog razmišljanja okrenuo automobil i povezao je do naše kuće. Usput je bio strašno uzbuđen. Udarao je rukama, polomio zvučnik i suncobran na šoferšajbni i kada je našu ćerku dovezao kući vratio se. Nije istina da je moja majka branila tu vezu - ispričao je Nebojša Petrović.

Izvor: Blic \ S. Mirković Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nema veze za Romima, etc.. zar nije toliko ocigledno da je ona trudna

Jos jedan primer kako kondom moze da ti sacuva zivot Smile

Gde pishe da je trudna? Da je trudna udali bi je oni odmah,
da ne pukne bruka ali verovatna je ta njena baba pokushavala
da je fino "udomi" negde u imostranstvu za odredjenu cenu Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
mob
Apple 15
a, gde pise da su romi Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Paprikas :>

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Mališa Obradović, komšija tragično stradalog mladoženje, kaže da je nesrećni mladić uvek bio nasmejan i raspoložen. Niko ne bi ni pomislio da bi digao ruku na sebe.
Uzas,bezobzira sta je bio problem ovo nije resenje.Naprotiv
« Poslednja izmena: 01. Dec 2005, 13:23:06 od DR83 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21
OS
Linux
Browser
Mozilla (Ubuntu)
mob
Siemens st60
Kod nas covek svasta moze da cuje
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 ... 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.