Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Obeležavanje 66. Godišnjice nacističkog napada na Srbiju  (Pročitano 6904 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
hahahahah ja ne mogu vjerovati kakav vi film ovdje imate, pa ako ikog pitate u Hrvatskoj, Jugoslavije je bila srpska tamnica...

Ako je sve tako kako ti niko kažeš, pa reci mi što onda vi Srbi niste mirno pristali da se razdružimo nego ste slali avione, tenkove i rakete po Hrvatskoj...
Nije vama bilo do razdruživanja bilo je puno ugodniji živjeti na tuđi račun, i na tuđem tlu se ponašati kao na svojem.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa da se 41 ne ponovi Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Cornix, molim te obavesti se malo bolje ko je bio na Golom otoku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
hahahahah ja ne mogu vjerovati kakav vi film ovdje imate, pa ako ikog pitate u Hrvatskoj, Jugoslavije je bila srpska tamnica...

Ako je sve tako kako ti niko kažeš, pa reci mi što onda vi Srbi niste mirno pristali da se razdružimo nego ste slali avione, tenkove i rakete po Hrvatskoj...
Nije vama bilo do razdruživanja bilo je puno ugodniji živjeti na tuđi račun, i na tuđem tlu se ponašati kao na svojem.

Родио си се 90 и неке, и ти знаш ко је на чијој грбачи живео. Дај не прди!
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia E50
 tema... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
u redu kada je tako, kada su svi Srbi po tebi više manje otišli u partizane, odakle onda tolika nostalgija za četnicima, četnički mitinzi, obnovljeno znakovlje 90. ih godina...šta se onda niste furali na partizane ? Pa na Bleiburgu su Hrvate pobili četnici koji su se sakrili u partizanima.

Zashto si tako iskljuchiv? Po tebi su SVI Srbi ili manje vishe svi otishli u chetnike, ili 'svi manje vishe otishli u partizane'. Istina je negde izmedju. Bilo je jako puno Srba u NOP, kao shto ih je dosta bilo i u JVuO. U partizanima ih je bilo najvishe iz prostog razloga shto su kao prvo najbrojniji narod na teritoriji bivshe YU, a kao drugo jer su na velikom delu iste teritorije bili direktno ugrozheni (teritorija NDH)

Otkud 'nostalgija' za chetnicima? Pa, valjda zato shto se mnogi nerado secaju komunista. Niste ni vi tripovali na njih pochetkom 90-tih, a koliko vidim ne tripujete ni danas. Druga stvar, JVuO se kod nas vidi kao anti-komunistichka i anti-nacistichka formacija, ali ne i kao anti-srpska, i ljudi smatraju da je kao takva neopravdano zapostavljena od strane komunista. I na koje 'znakovlje' mislish?

Pa, i mi smo ubedjeni da su Hrvati sugerisali Titu da u Srbiji sprovede opshtu nasilnu mobilizaciju (shto su rado sproveli Hrvati koji su promenili stranu nakon propasti Italije) u kasno leto/jesen 1944, kada se NOP borbom vratio u Srbiju, i da neiskusne mladice baci na Sremski front bez obuke, shto je rezultiralo smrcu desetina hiljada mladih ljudi. I to u momentu kada su se Nemci vec povlachili i kada nije bilo sumnje u konachan ishod rata. Dakle, kako znash da su to uchinili 'chetnici koji su promenili stranu'? Koliko je meni poznato, JVuO je, nakon povratka velikih partizanskih snaga u Srbiju, u vishe borbi (od Kopaonika, Zlatibora, Valjeva...) vojnichki razbijen, vec deo je unishten, manji deo je unishten nakon toga u povlachenju kroz Bosnu i Hrvatsku, deo je stradao na samom kraju kada su ih saveznici predali partizanima. Od onih koji su ostali u Srbiji nakon sloma, oni poznatiji su pohvatani i dobrim delom streljani a mnogo ih je poslato na robiju. Na zapad ih je relativno malo uspelo da pobegne (a i to mahom iz Dinarske divizije).

Dakle, kako znash da su to izveli "chetnici koji su se sakrili u partizanima" ?

P.S. Pa opshte je poznato da su i J.B. Tito i Stevo Krajachic bili Hrvati.
« Poslednja izmena: 13. Apr 2007, 00:54:16 od Yell »
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
dragi moj kombi...rodio sam ja ipak nešto i prije 90...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
bas mi ih zao
jedini koji su svabe docekali s cvjecem a da nisu izgubili teritorij nikakav a jos dobili dodatan
ccc Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Nokia 5610
dragi moj kombi...rodio sam ja ipak nešto i prije 90...

Ок. Ниси ми одговорио која је партизанска јединица ушла прва у Загреб 45?!
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 1527
Zastava Zagreb
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Motorola 525
kombi bojkotiram tvoje postove, ne mogu stalno otvarati nove prozore da si prevedem u programu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.