Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Obeležava se 17 godina od "Bljeska"  (Pročitano 20363 puta)
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Kosovo je samostalno,Crna Gora vas napustila,poslije Vojvodine ode i Sanđak,i onda će bit mira 1000 godina.

ma otisli su Makedonci, Slovenci i Hrvati ali dzabe kosovari bubrege prodaju da se poradjaju po srpskim bolnicama, crnogorci sanjaju beograd, sandzaklije i autonomasi ne vide sebe bez srpskog trzista...... vidim da je makedoncima bas fino, ne podjebava ih samo onaj ko nece, slovenci ne mogu da ne svrate, a hrvati... pa sta da ti kazem, pogledaj sebe gde si dosao da postujes  Smile jel toliko dosadno u slobodnoj hrvatskoj ... nesto ti fali ali ne znas sta, e muko opusti se inace nema tebi mira jos 2000 godina  Smile

al neces ti biti miran i oni koji imaju srbe van srbije Smile

srbima je svuda lepo, samo kvazi srbima fali malo paznje  Smile
« Poslednja izmena: 10. Maj 2012, 00:18:24 od mosko »
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1661
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
mob
Motorola 
Nepokušavam vas srbe izvuć iz zablude jer vam je super živjet u laži i tražiti neke glupe isprike zašto ste izgubili rat u hrvatskoj,ali operacija bljesak je bila samo jedna šetnja kroz zapadnu Slavoniju,i pokazano je i vama i cijelom svijetu kako se ratuje sa štomanje žrtava.Kada smo prolazili kroz sela,u dvorištima je još bilo veša koji je visio na štrikovima,žvotinje lutale po polju,totalna pustoš,a bilo je i onih koji su ostali u svojim kućama,i dan danas žive tamo,dok oni srbi koji su se naselili u tuđe kuće protjeranih Hrvata su bježali ko muhe bez glave.Srbi su ostavljali svoje mrtve i ranjene(toliko o vašoj humanosti),napustili ih kako čovjek nebi životinju napustio,ranjeni plakali od straha jer su ih srbi plašili ko malu djecu da ćemo ih mi poklat.Istina,napali smo kada nije bilo JNA,ali kao što sam rekao,mi i krajišna vojska smo iste starosti bili,samo što ste vi imali gomilu oružja,a mi lovačke puške na početku,dok smo kasnije pravili topove,VBR-ove i tenkove,oružje najviše nabavljali i mađarske,a 95. smo imali toliko oružja da smo ratovali i u bosni i u hrvatskoj.Mi smo se sami pouzdali u sebe,a krajišnici u Slobu,koji vas je na kraju iznevjerio.To vam je pouka da više ni zračnu pušku nećete okrenit prema hrvatskoj,a kamoli nešta drugo.Još da EU ukine pokrajnu srpsku,Vojvodina se već lagano odcjepljuje,i eto vama vaša srbija,ali ne velika,nego onaka kakva i treba biti.Kosovo je samostalno,Crna Gora vas napustila,poslije Vojvodine ode i Sanđak,i onda će bit mira 1000 godina.

Ode i Istra pa sta mislis zasto je crocodile iz Pule tako iskompleksiran i dolazi ovde da pizdi na srpski forum. Smile Kazes Vojvodina se otcepljuje e moj ti pa ti da malo poznajes istoriju shvatio bi da je danas Vojvodina trebala da bude i taj deo zapadnog Srema sto se ukrali tj.Vukovar i okolina i Baranja a ti pricas o otcepljenju Vojvodine sedi dole nemas veze sa zivotom. A u koga su se mogli uzdati prirodno je bilo da su Krajisnici bili okrenuti ka Slobi i Srbiji,i vama su sve oci uprte bile u Tudjmana pa sto onda da se lazemo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Tuđe poštuj,svojim se diči!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 56
Zastava Grubišno Polje
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
Vidiš,Vukovar i srijem do Zemuna je bila Hrvatska,ai zato Baranja nije,ali nam je tito dao pola srijema i Baranju,tako da su granice takve kakve jesu.U Baranju su 50-ih sustavno naseljavani Hrvati iz Bosne,Međimurja i Zagorja,i Srbe u neka sela,tako da je mađara,Hrvata i srba bilo negdje 30% po naciji,a neko pita šta radim tu?Koliko vaših visi na našim forumima i prcka jer nema pametnijeg posla,i još vas pokušavam shvatit,jer mi neide u glavu da velika većina još spomilje Jasenovac,a nevidi srpske logore koji su bili u ovom ratu.
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!Svi su pozvani,rijetki su odabrani!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.55.3
al u nasim logorima se nije ubijalo tako da se ne mogu porediti
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows 7
Browser
Chrome 18.0.1025.168
Vidiš,Vukovar i srijem do Zemuna je bila Hrvatska,ai zato Baranja nije,ali nam je tito dao pola srijema i Baranju,tako da su granice takve kakve jesu.U Baranju su 50-ih sustavno naseljavani Hrvati iz Bosne,Međimurja i Zagorja,i Srbe u neka sela,tako da je mađara,Hrvata i srba bilo negdje 30% po naciji,a neko pita šta radim tu?Koliko vaših visi na našim forumima i prcka jer nema pametnijeg posla,i još vas pokušavam shvatit,jer mi neide u glavu da velika većina još spomilje Jasenovac,a nevidi srpske logore koji su bili u ovom ratu.
Mislis da je Zemun bio Nezavisna Drzava Hrvatska.Odajes svoju sustinu.Ako, ako nije problem to mi odavno znamo samo nije mi jasno zasto onda spominjes Jasenovac....A da i tog sam se sjetio to je onaj logor koji je imao vrtice,tj posebne smjestajne kapacitete za djecu.
Ako ste po necemu jedinstveni u svijetu onda je to po tom velicanstvenom izumu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Tuđe poštuj,svojim se diči!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 56
Zastava Grubišno Polje
OS
Windows XP
Browser
MSIE8.0
nisam rekao u NDH,ne
Mislis da je Zemun bio Nezavisna Drzava Hrvatska.Odajes svoju sustinu.Ako, ako nije problem to mi odavno znamo samo nije mi jasno zasto onda spominjes Jasenovac....A da i tog sam se sjetio to je onaj logor koji je imao vrtice,tj posebne smjestajne kapacitete za djecu.
Nisam rekao u NDH,nego u kraljevini SHS.Jasenovac je posebna tema,a da se u vašim logorima nije ubijal,to nije istina.Iz Vukovarskoj bolnici su svi ubijeni,o Srebrenici da i ne govorim,puno toga ima,ali preko toga se treba preći,a kamoli još Jasenovac spominjat koji je radio prije 70 godina.Još mi nije jasno,na forumu puno spominjete srpske zemlje.Koje su to srpske zemlje?
IP sačuvana
social share
Edit by Crowz: Potpis uklonjen zbog uvredljive sadrzine!Svi su pozvani,rijetki su odabrani!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 11.64
Citat
.Jasenovac je posebna tema

јасеновац ће увек бити тема дегенерични усташо Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 12.0
Nisam rekao u NDH,nego u kraljevini SHS.

Smile

samo polako, sve ces ti sam sebi da objasnis  Smile
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3484
OS
Mac OS X v: 10.6.8
Browser
Safari 534.55.3
nisam rekao u NDH,ne
Nisam rekao u NDH,nego u kraljevini SHS.Jasenovac je posebna tema,a da se u vašim logorima nije ubijal,to nije istina.Iz Vukovarskoj bolnici su svi ubijeni,o Srebrenici da i ne govorim,puno toga ima,ali preko toga se treba preći,a kamoli još Jasenovac spominjat koji je radio prije 70 godina.Još mi nije jasno,na forumu puno spominjete srpske zemlje.Koje su to srpske zemlje?

one koje narodi nasele i postanu onda njihove Smile
jer ne zaboravimo nigdje ni na jednoj zemlji ne pise niti cija je niti za koga je bila rezervisana znaci dolazimo do onog cije ovce njegovo brdo Smile
IP sačuvana
social share
An elderly Albanian couple is sitting in their dark flat in Pristina. The electricity is out, yet again, and they are sitting in front of a blank television, lights out, food beginning to rot in the refrigerator which isn't running, no hot water, and certainly no cooking to do. They are just sitting there, wondering what to do next when all of the sudden, the crackle of electricity is heard when the lights begin to flicker. The television comes to life, the hum of the refrigerator can be heard and the water heater starts up.

The old man looks at his wife and says „Honey, get my gun. The Serbs are back.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 213
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 12.0
mob
Apple 3G

one koje narodi nasele i postanu onda njihove Smile
jer ne zaboravimo nigdje ni na jednoj zemlji ne pise niti cija je niti za koga je bila rezervisana znaci dolazimo do onog cije ovce njegovo brdo Smile
a to vrijedi i za Kosovo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.