Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 19:25:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Obaranje pijanog pesaka  (Pročitano 2507 puta)
06. Okt 2011, 13:20:12
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Ljudi, ja ne znam dal sam omasio podforum, ali ne znam pametnije mesto...

Elem, sinoc je pijan pesak (sa dvolitrom piva u jednoj i mobilnim u drugoj ruci PAO na mene). Ja prolazio na svoje zeleno, on na crveno, nije bila bocna ulica, pravo sam vozio. Vozio sam oko 30, cak mozda i manje. Fora je bila sto on nije naisao, nego je stajao na trotoaru i cekao. Da je nailazio, video bih da je pijana budala, pa zastao, ali vidim da ceka semafor, pa reko' nece sigurno krenuti. Pao je u "zoni" prednjeg tocka, znaci kad sam ga jedno metar vec prosao, sto se vidi na kolima. Naravno, pao je na mene, ne pod kola, nego na kola, pa ga je uglavnom retrovizor odbacio u stranu.
Na kolima nema ostecenja od napred, sto znaci da ga nisam udario kad je on bio ispred mene, nego vec pored mene. Blago je ulubljena zona iznad prednjeg tocka. Na pesacki nije ni zgazio, direktno je sa trotoara pao.
Imao sam 0% alk. u krvi, sto ce reci - nisam pio! :-)

Sta dalje? Njemu nije nista, malo je raskrvario glavu, ali je normalno (kolko mu je alkohol dozvoljavao) ustao, i odvezla ga hitna pomoc, jer mu policajac nije dao da ustane.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Ti odgovaras za jedno, on za drugo...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
To sam pretpostavio, ali za sta ja odgovaram? :-)
I kakva je kazna za to?
Covek nije ni zgazio na prelaz! nisam imao sansu da ukocim, jer mi nije bio ispred, vec skroz desno!
Pao je "na" moju devojku koja je bila suvozac...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
HTC One
Kako sta dalje? Na sta mislis? Da li si u problemu ili kako da trazis odstetu?  Smile

Pa valjda si se raspitao kod pandura na uvidjaju. Oni zbog specificne situacije treba njemu da urade alko test takodje, naprave zapisnik, evideniraju da je imao flasu u ruci... eventualno neke svedoke koji su tu bili... ako na kraju i najebes, to ce biti zato sto se nisi na licu mesta raspitao i trazio da ti odmah kazu dalje korake.

Ti odgovaras za jedno, on za drugo...

Za sta on odgovara?  Smile Zeleno svetlo, prilagodjena brzina, covek mu je pao (ne ni pod) vec na kola sa trotoara... ne vidim uporiste u slovu zakona za njegovu odgovornost.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
не одговараш
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Ma kakva odsteta, brat mi je auto-limar, nije problem! :-)
Mada, za 8 godina prvi put sam i ogrebao auto... :-(

A sto se tice svedoka i to... Ja pitao policajca, on mi rekao ultra-formalno tipa: obratite se Ustanickoj za 5-6 dana, pa cemo videti. On snimljen, flasa snimljena, moja kola snimljena (ono, vidi se cime sam udario)... Inace, to je nekakva lutalica, u pocepanim pantalonama... Deluje kao beskucnik... :-(
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.81
mob
HTC Wildfire S
Nezgodna je situacija kad neka budala podleti pod auto. Obično je nezgodna za vozača (jer je po nekom difoltu on kriv Smile pa ti dokaži dal' je pešak ovako ili onako).
Ali to što si ti imao 0% a on toliko i toliko izmereno % alkohola u ambulanti... te stavlja u izvesnu prednost.
« Poslednja izmena: 06. Okt 2011, 13:36:14 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
Apple 15
Pa nije napisao sta je policajac naveo u zapisniku...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 6.0.2
Pa nije napisao sta je policajac naveo u zapisniku...

Pa ni ne znam sta je napisao, on se valjda slozio sa svim ovim. Svedok je moja devojka, niko od njih nije mene uzimao kao nekog krivca, svima je bilo uglavnom zao, cim su proverili da nisam pio! :-)

Hvala na odgovorima, sad mi je lakse :-). Iako imam 26 i vozim skoro 8 godina, (hvala Bogu) nisam imao slicne situacije, pa ne znam sta se desava...
A, koliko se secam onoga sto sam ucio, vozac je uvek kriv kad se nesto na pesackom desi pesaku, ma kolko bilo crveno, i sve ostalo... :-(
Pa me je plasilo to! :-)

Hvala jos jednom! ;-)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Chrome 14.0.835.202
mob
HTC One
Pa ni ne znam sta je napisao,

26 godina i 8 godina vozis... i nikada ti nije palo napamet da je zapisnik stvarkoja se uzima na uvid?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 19:25:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.