Pozove svajcarac svog starog prijatelja srbina ,malo u goste(sad ukinuli vize jer ranije nije hteo da se baca u trosak).Kucica lepa,prizemna u mirnom kvartu,pored bastica..ugostio ga lepo,izasli malo napolje da prosetaju,svicer: -Jel vidis onaj autoput-? -Vidim- -E,(kaze svicer),ja sam ga projektovao..trebao je da bude sirok 16 metara,sad je sirok 12,ona 4 metra stavio sam sebi u dzep i od toga napravio kucu-.
Prodje neko vreme,srbin da mu se oduzi pozove svajcarca ovog puta kod sebe u goste. Ovaj dosao,ono vila od 5 spratova,unutra najnoviji namestaj,djakuzi,5 kupatila 20 soba,zlatne kvake na vratima..pored bazen,teniski teren,fontanice.. Svajcarac se hvata za glavu: -Jeee,odakle ti sve ovo-? -Sad ces da vidis-,prosetaju malo napolje: -Jel vidis onaj autoput-,pita ga Srbin? -A..hmm..a,gde je-?
Pokreni Se Srbine Мој Србине Ramon Molinas Belza Za Zivot Srbije нигде нећеш стићи Vecna mu Slava! Celo Srbstvo Diglo Se главну ријеч воде бранковићи Za Zivot Srbije устај Гавро,пуцај иза угла не можемо живјети од РУГЛА! DVERI SRBSKE
"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah. Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
"Vlast i vlasnistvo se mogu razdovjiti na izvesno vreme, ali nikako zauvek jer ce vlasnistvo, shvativsi koliko je razdvajanje bolno, odmah kupiti vlast ili ce vlast osvojiti vlasnistvo a time i bogatstvo."