Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: O pitanjima u igri ~ Za postavljače!  (Pročitano 266669 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.127
joj ljudi palo mi ono za one soljice kafe, koliko je pio Balzak, moze li mi neko reci na koji nacin je to prihvaceno? Smile
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 1830
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
mob
Nokia 
pa lepo .. pitanje je odlichno ako se zna da je chovek malo spavao.. znachi logichno da je dosta kafe pio  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.61
mob
Qtek 666
Pa ja to pricam, al nema ko da me slusa, al evo, vidi se ko se razume u knjizevnost. Sto se Sicevacke klisure tice jedno pitanje mora da je pogresno, il je 16 ili 17, jos gore je ako pise priblizno u nekom, znaci da su se ovi drugi zeznuli u merenju. A ja sam tamo prolazila 50 puta i jos mi nije jasno kako moze toliko dugacka da bude Smile
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
duzina sicevacke klisure, tu su moji geometri umesali prste Smile ja ne znam kako vama nije jasno kako moze biti i 16 i 17, pa normalno je da moze, sve zavisi koji su reper uzeli. verovatno je po jednom izvoru reper pomeren, ne 1km, vec je dovoljno i 100m i onda zaokruze na manje i eto, nije to visina zgrade pa da je odrede do na 1mm. tako da su tacni i jedan i drugi odgovor, e sad sto je zbunjujuce, sta da se radi
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 209
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Iiiiiii, bravo za Debelljceta Smile geodezija je to! Smile Nego , daj od ovih nadredjenih, nek se zaigra neko malo, pa ce videti koliko je glupavo kad ti izadje pitanje o celzijusevim stepenima i hladnoci u pesmi Zeljaka Samardzica! Ajd,  stvarno su mnogo bezveze, jer je rec o tome da tekst neke pesme treba znati u slovo! A i besmislena su prilicno! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.61
mob
Qtek 666
Ama, bre, mali, ne razumem ti se u struku, al nema razumskog nacina da sebi objasnim da nesto moze biti 16 priblizno, a 17 km tacno Smile Il obrnuto, sad sam se vec zbunila Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.127
ako dozvolis da pojasnim Smiley prvi reper postavljen kod konja, do doma zdravlja ima oko recimo 2505m i oni to zaokruze na 3km, sto je i logicno, a onda dodje druga ekipa geometara i reper postave kod mosta i onda izmere 2485m, plus sto se ne zna do kog dela doma zdravlja su merili jedni, a do kog drugi Smile jedan zivor je bio siguran pa je rekao tacno 3km, a drugi je rekao priblizno 2km i eto nama zabune Wink predlazem ako nadredjeni znaju, da ostave pitanje ciji je izvor RGZ, jer ako cemo po pravilu, RGZ ima tacnije podatke, bar tako knjige kazu Wink
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 10.61
mob
Qtek 666
Ma to razumem Smile Kako ti lepo objasnjavas Smile Nego ne razumem sta ce dva pitanja o tome, nek je dugacka il 16 il 17.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Iiiiiii, bravo za Debelljceta Smile geodezija je to! Smile Nego , daj od ovih nadredjenih, nek se zaigra neko malo, pa ce videti koliko je glupavo kad ti izadje pitanje o celzijusevim stepenima i hladnoci u pesmi Zeljaka Samardzica! Ajd, stvarno su mnogo bezveze, jer je rec o tome da tekst neke pesme treba znati u slovo! A i besmislena su prilicno! Smile
osvojite srbiju nepotrebnim znanjem!
IP sačuvana
social share
Alesandro Nesta bez traga i glasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson C902
Citat
Iiiiiii, bravo za Debelljceta Smile geodezija je to! Smile  Nego , daj od ovih nadredjenih, nek se zaigra neko malo, pa ce videti koliko je glupavo kad ti izadje pitanje o celzijusevim stepenima i hladnoci u pesmi Zeljaka Samardzica! Ajd,  stvarno su mnogo bezveze, jer je rec o tome da tekst neke pesme treba znati u slovo! A i besmislena su prilicno! Smile

Pesma je ,,Moja bivsa draga" veoma je poznata!  Smile
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 128 129 131 132 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.