Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: O pitanjima u igri ~ Za postavljače!  (Pročitano 240137 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
@shoshoncina

Cin nije u upotrebi.

Kapetan prve klase je u Vojsci Srbije bio čin oficira za starešine na položaju komandira čete (baterije) i njima ravnim. Ukinut je donošenjem novog zakona o Vojsci Republike Srbije. Oficiri u činu kapetana prve klase koji su imali završenu vojnu akademiju ili odgovarajući civilni fakultet su ukidanjem ovog čina dobili čin majora. Kapetani prve klase koji nisu imali završenu vojnu akademiju ili fakultet su vraćeni u čin kapetana.

@majstor mile

Ako ti je neko vracao pitanja posle prijave greske, vracao je on, ja to u principu ne diram, a ne diraju ni ostali admini.

Vidim da je pod navodnicima, svuda je pod navodnicima ceo izraz "srpski dinar" ili "serbian dinar", sto jasno govori da je to izraz u upotrebi.

Zasto je to tako, ne bih da ulazim, ali to na vise hiljada mesta tako pise, pa ako uzmemo da Wikipedija i nije najpouzdanija, to je ono sto pise i na sajtu Narodne Banke Srbije. Mislim da je to sasvim dovoljno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
Ok,nije problem.Ono za admine se izvnjavam.Videcu ja sa njim da to,da se stavi pod navodinike jer zabune se ljudi bez razloga ali to cemo ja i on.Sori i hvala
IP sačuvana
social share
PRAVDA VITEZI!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
oke..nisam znao za to.tnx
IP sačuvana
social share
Alesandro Nesta bez traga i glasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

kimi, from d rezistens

Zodijak
Pol
Poruke 2559
OS
Windows 7
Browser
Internet Explorer 7.0
Koji ćemo sledeći deo neprijatne istorije da izbrišemo? Jako sam se potresao zbog ispadanja protiv Australije, nemoj da je neko slučajno postavio to pitanje !

U stvari, može, ali samo ako se umesto fudbalska reprezentacija Srbije, stavi "grupa momaka u crvenim dresovima pod crveno plavo belom trobojkom"
ovde si isprepisivao jedan sf-ov post sa ranije teme koju si propratio i prokomentarisao šta si imao... pa kada sam nešto novo smisliš, diskutovaćemo, možda...  Smile
moja poenta (na ovoj temi) nije bila da opet raspravljamo o stvari o kojoj je već pričano, nego da se sravne sva pitanja tog tipa - da se u njima pojavljuje isti izraz (pogotovo što se radi o istom periodu)...

Uzgred, lepa igra reči za naziv reprezentacije, svidja mi se  Smile mada ne bih ja tu ništa menjala, ja se nikada ne odričem svojih, ni u porazu ni u pobedi, što nas ne ubi čini nas jačima... Smile
IP sačuvana
social share
не вреди будали објашњавати да је будала
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ok,nije problem.Ono za admine se izvnjavam.Videcu ja sa njim da to,da se stavi pod navodinike jer zabune se ljudi bez razloga ali to cemo ja i on.Sori i hvala
Nisu potrebni nikakvi navodnici, misli se konkretno i jasno na srpski dinar. Zasto je to bilo tako, da li je neko to cuo pa mu se ucinilo simpaticnim, da li je zbog Dinarskih planina (ili je obrnuto), ali uglavnom je jasno napisano. I ne kaze se srpski novac i ne kaze se novac iz Raske, ili nesto drugo, kaze se jasno - srpski dinar...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
Koji ćemo sledeći deo neprijatne istorije da izbrišemo? Jako sam se potresao zbog ispadanja protiv Australije, nemoj da je neko slučajno postavio to pitanje !

U stvari, može, ali samo ako se umesto fudbalska reprezentacija Srbije, stavi "grupa momaka u crvenim dresovima pod crveno plavo belom trobojkom"
ovde si isprepisivao jedan sf-ov post sa ranije teme koju si propratio i prokomentarisao šta si imao... pa kada sam nešto novo smisliš, diskutovaćemo, možda...  Smile
moja poenta (na ovoj temi) nije bila da opet raspravljamo o stvari o kojoj je već pričano, nego da se sravne sva pitanja tog tipa - da se u njima pojavljuje isti izraz (pogotovo što se radi o istom periodu)...

Uzgred, lepa igra reči za naziv reprezentacije, svidja mi se  Smile mada ne bih ja tu ništa menjala, ja se nikada ne odričem svojih, ni u porazu ni u pobedi, što nas ne ubi čini nas jačima... Smile

Nemoj me optuživati da od nekog nešto prepisujem, nikad to namerno nisam radio... ako me već optužuješ, navedi tačno šta sam ja to "prepisao", pa da raspravimo. I ne možeš sravniti sva pitanja istog tipa iz prostog razloga što pitanja šalju hiljade korisnika. A ti si ta koja se na tu temu vraća non stop, ja samo odgovaram.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Sony xperia
Dobro, dobro, ... ae samo bez prozivanja.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.4
greska u pitanju -koji vojnicki cin ne postoji?
kao tacan odg je kapetan prve klase..

ko god je sluzio redovan vojni rok zna za onu -kapetan prve klase najvece je prase!

Ko god je upoznat sa Zakonom o Vojsci zna da od 1.1.2008. ne postoji cin vodnik I klase, kapetan I klase i general-pukovnik i da je uveden brigadni general.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 67
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.10
Mehmed paša Sokolović obnovio Pećku patrijaršiju 1780 i neke ??? Nisam stigao da označim, pa jel moguće da tako nešto prihvatate?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
greska u pitanju -koji vojnicki cin ne postoji?
kao tacan odg je kapetan prve klase..

ko god je sluzio redovan vojni rok zna za onu -kapetan prve klase najvece je prase!

Ko god je upoznat sa Zakonom o Vojsci zna da od 1.1.2008. ne postoji cin vodnik I klase, kapetan I klase i general-pukovnik i da je uveden brigadni general.
onda i vi ukinite zeleni krst,dajte odma plavi.. Smile
IP sačuvana
social share
Alesandro Nesta bez traga i glasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 103 104 106 107 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.235 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.