Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: O pitanjima u igri ~ Za postavljače!  (Pročitano 240424 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Necu da ti kazem. Znaces pitanja unapred! Smile
Koliko sam video na brzinu, ima najmanje pet reka sa imenom Rio Negro. Možda je najbolje da se to pitanje izbriše.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Nokia 3110c
U pitanju "Koja od ponuđenih zemalja ima najmanje stanovnika?", kao tačan odgovor se navodi Singapur, a kao jedan od ponuđenih (netačnih) odgovora - Gruzija. Međutim, prema podacima CIA - The World Factbook, Singapur (4 657 542 st.)  ima više stanovnika od Gruzije (4 615 807 st.), pa se samim tim kao tačan odgovor nameće Gruzija.
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2119rank.html
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Ispravljeno je, mada nismo koristili CIA factbook za te podatke...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 61
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
a sta mislite da takva pitanja izbacite gde se razlikuju po broju stanovnika u par hiljada
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Ne razlikuju se za par hiljada, pogledaj malo, po nekim popisima te razlike su i vise od pola miliona.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 61
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
ako je ovo sto je napisao djojo tacno razlikuju se za 42 hiljade na 4 i po miliona. to vec moze da se promeni sledece godine. a i pretpostavka u vezi odgovora se posle svodi na puku srecu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
A ako citas ono sto ja pisem, videces da se u zavisnosti od popisa tj. liste negde i sada razlikuje za pola miliona.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 61
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
A ako citas ono sto ja pisem, videces da se u zavisnosti od popisa tj. liste negde i sada razlikuje za pola miliona.
citam ono sto ti pises:). ali mogu i ja tebe isto da pitam ili se ne razumemo bas. moj predlog je da napravite neku standardizaciju u vezi sa ovakmim pitanjima. da se npr. moze prihvatiti ako ima za 10, 15, 20 posto ili vec neki broj stanovnika. mislim da isti princip treba primeniti i za povrsine drzava
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Povrsina svakako nije nesto sto se moze tako lako promeniti, ali isto tako nije nesto sto je po svim listama standardizovano. Po listi koju sam ja koristio, razlika izmedju dve zemlje je bila preko 350.000 sto je na njihov broj stanovnika sasvim dovoljno. Naravno da na veci broj, tako nesto nece biti dovoljno.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 638
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
U pravu je covek sto se tice pitanja koja se mogu lako promeniti. Ili treba naglasiti na koji period se misli, ili takva pitanja treba izbaciti.

Na primer:

Koliko albuma je izdao Marchelo?
Koliko medalja je osvojila Srbija u rukometu?

Po meni ovakva pitanja su samo trenutnog karaktera, pa ih ili treba doraditi, ili ih treba ukloniti. Zar Marchelo ne moze vec sutra izdati jos neki album, i zar Srbija ne moze u skorije vreme da osvoji jos neku medalju? Nadam se da ste shvatili sustinu moje primedbe.

Dakle po meni bi pravilno bilo reci:

Koliko albuma je izdao Marchelo do februara 2010.?

Na ovaj nacin pitanje nije podlozno promenama, i bice tacno i za 10 godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.