Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: O pitanjima u igri ~ Za postavljače!  (Pročitano 241609 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 7726
Zastava Banja Luka
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Ja sam poceo igrati skoro,prije 4-5 dana....I cim sam usao neki lik mi poceo sve psovati,prijetiti nekom prijavom
Citat
jedi bre govna, volino, serem vam se u duple naloge, vise
Nisam tad,a ne razumijem ni sad zasto nekome smetaju dupli nalozi?

P.S. Samo da naglasim da ja nemam dupli nalog Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Yo!!!:)))

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson K510I
Prijavio bih netacno pitanje: Koliko traje poluvreme u fudbalu? Tacan odgovor je najvise 15 minuta, jer je poluvreme odmor-pauza izmedju dva dela utakmice!
Smiley 1
« Poslednja izmena: 11. Feb 2010, 09:13:00 od Wallery »
IP sačuvana
social share
...I gde nas nema - nije nas ni bilo. I gde smo slabi - ostaćemo uvek!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Sustina je da ljudi misle cim je igrac relativno nov i ima dobre rezultate a je duplikat... Nedavno sam dobio mail da proverim 10-ak ljudi, mozda i vise... kao to su sigurno duplikati... Jedan je imao dva naloga, od kojih taj jedan dupli nije koristio od septembra... a pitanje da li je uopste dupli ili je neki ukucanin, ili kolega sa posla...
Mozete na mail slati prijave ako zaista smatrate da je neko duplikat, ali to je vise fama nego realnost.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Sustina je da ljudi misle cim je igrac relativno nov i ima dobre rezultate a je duplikat... Nedavno sam dobio mail da proverim 10-ak ljudi, mozda i vise... kao to su sigurno duplikati... Jedan je imao dva naloga, od kojih taj jedan dupli nije koristio od septembra... a pitanje da li je uopste dupli ili je neki ukucanin, ili kolega sa posla...
Mozete na mail slati prijave ako zaista smatrate da je neko duplikat, ali to je vise fama nego realnost.

šaljem 4 nova naloga, sve sam srela noćas između ponoći i 1.30:
TORUK MAKTO
Boogie_YNWA
Willie
KlarkKent

po načinu igre i brzini vidi se da su dupli nalozi. Toruk makto tipičan primjer agresivca, čak je i potvrdio da otvara više naloga, ali nije napisao zašto.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Samo jedan od njih ima mozda dupli nalog, a njemu sam upravo poslao privatnu poruku da se odluci za jedan i samo njega ubuduce koristi. Slati na mail... ovo nema veze sa pitanjima odavno Wink
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 56
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Samo jedan od njih ima mozda dupli nalog, a njemu sam upravo poslao privatnu poruku da se odluci za jedan i samo njega ubuduce koristi. Slati na mail... ovo nema veze sa pitanjima odavno Wink

Slažem se da ovde nije mesto za ovu temu, ali tu smo počeli, pa sam zbog toga ovde i nastavila.
I stvarno nema smisla govoriti da to nisu dupli nalozi jer jesu. I nije mi jasno zašto me pregovaraš u suprotno. Igrala sam s njima, imam iskustva sa igračima i znam kada su dupli.
I neću se više javljati jer stvarno nema smisla ni rezultata. Vi tvrdite svoje, mi se ne slažemo. Nijedan od predloga nije usvojen, igračima se ne vjeruje kada napišu da nešto nije u redu. Imate obrambeni stav, negirate sve redom. Nekada na grub, a nekada na ljubazan način. Sve zavisi od toga kakav je pristup onoga tko je napisao svoje mišljenje i kritiku.
Meni nije svrha dokazivati tko je u pravu nego dati svoj doprinos da se podigne pozitivna energija i da vam sugeriram koje su stvari koje kvare igru. Pošto se moje mišljenje ne uvažava, prestajem. Naravno, sa igrom ću nastaviti jer je kviz još uvijek odličan. To što su igrači takvi kakvi jesu, nosiću se s njima kao i do sada. A prijavljivat neću više, jer mi se ne vjeruje.
Što se tiče pitanja, vidim da radite na tome i vjerujem da će se stvari popraviti.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Postoje kriterijumi na osnovu kojih mogu da kazem da li postoji vise naloga sa jednog racunara ili ne, skup odredjenih faktora koji se poklapa u potpunosti ili delimicno. To je jedini, koliko toliko, valjan dokaz na osnovu koga mogu da delam. Verujem da imam mnogo bolje izgradjen osecaj od vecine ljudi, posto iako vi igrate igru sedam meseci, ja se online zajednicama bavim 11 godina, ali to ne znaci da mogu da nesto ucinim na osnovu osecaja, ako cinjenice koje imam ne govore u prilog tome.

Dakle, ja lepo kazem, od navedenih, jedan korisnik ima jos jedan nalog, i njemu je poslata poruka. Ostali, na osnovu svega sto imam, nemaju vise naloga u igri. Na osnovu osecaja mozda imaju, ali ako su dovoljno pametni da prikriju tragove, niko od nas tu nista ne moze uciniti.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Nokia 3110c
Da li će postavljači pitanja, nakon sređivanja baze, imati uvid na svojoj stranici o tome koja su im pitanja, a koja su bila u igri, obrisana?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Imace uvid u to koja su i dalje u igri...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Pocetnik

And Justice For All

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Pozdrav za sve baje ovog sajta!  Smile
Pošto se  o sređivanju baze pitanja naveliko piše ovde, zanima me da  li ubuduće mogu da šaljem pitanja vezana za muziku, a koja sam  i do sada slao i prihvatana su bez problema, tipa: Ko izvodi  tu i tu pesmu? Da li ima svrhe  i dalje navoditi cele albume kao i do sada? Ima li na polju takvih pitanja nekih promena? Takođe me zanima da li mogu da se šalju pitanja vezana za japanske reči i izraze, konkretno?
A, da, još nešto...
Zašto ima toliko pitanja iz oblasti sporta, neverovatno koliko često "nailaze" ?
« Poslednja izmena: 11. Feb 2010, 16:32:23 od LaGrof »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 33 34 36 37 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.076 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.