Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: O pitanjima u igri ~ Za postavljače!  (Pročitano 242036 puta)
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 61
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Da a vodonik je prvi element. Mada sto se tice podele na voce i povrce ona je vestacka posto u biologiji nema te podele
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 13
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.52
nije svako pitanje za kviz. neke stvari ne spadaju u opštu kulturu i informisanost. npr. kog avgusta je rođen alen islamović? - to pitanje sam imao!

ali ako vodiš na picu, možeš da šalješ šta god hoćeš što se mene sitog tiče Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Yo!!!:)))

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson K510I
nije svako pitanje za kviz. neke stvari ne spadaju u opštu kulturu i informisanost. npr. kog avgusta je rođen alen islamović? - to pitanje sam imao!

ali ako vodiš na picu, možeš da šalješ šta god hoćeš što se mene sitog tiče Smiley
Hej... Smile...prijatelju...kad budes iz partije u partiju nailazio na pitanja na koja ces samo da se prekrstis shvatices koliko su moja Funghi pizza ili rodjendan Alena Islamovica pitanje od znacaja i sa smislom! Smile
A posto ces mozda da naidjes i na pitanje kog jula je rodjen Nelson Mandela, odma' da ti kazem odgovor da znas - 18.!
Ehehehehehe... Smile I tako...
A sad se lepo obuci, pa da te vodim na klopu. Smile
E, da! Sad se setih da ima pitanje (nije moje! Smile) kog je avgusta umro Stevan Sremac, cisto da te upozorim, onako, drugarski, da se ne onesvestis ako naidjes na njega.
 Smile
« Poslednja izmena: 03. Feb 2010, 19:27:48 od Wallery »
IP sačuvana
social share
...I gde nas nema - nije nas ni bilo. I gde smo slabi - ostaćemo uvek!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
U principu planiramo da izbacimo takva pitanja, kao i ona o horoskopskim znacima poznatih... Moze dan ostati po neki, ali za bas bas poznate...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat: SerbianFighter link=topic=478055. msg8096458#msg8096458 date=1265151387
Izvor je zvanicni popis stanovnistva.
Nije problem u cifri, problem je u nepreciznoj formulaciji pitanja. . .  generalno za svako pitanje koje se odnosi na broj stanovnika a isto se zovu i opstina i grad bez potenciranja na to da se misli na opstinu, logicno je da se misli samo na grad  :mrgreen:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 638
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Zasto ne mogu da se prijave pitanja koja nisu tacna?

Ja na primer imam 213 odigranih do sad, i ne pojavljuje mi se opcija na pitanju za prijavu greske...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Zasto ne mogu da se prijave pitanja koja nisu tacna?

Ja na primer imam 213 odigranih do sad, i ne pojavljuje mi se opcija na pitanju za prijavu greske...
Ni za jedno pitanje ili ?

Citat: SerbianFighter link=topic=478055. msg8096458#msg8096458 date=1265151387
Izvor je zvanicni popis stanovnistva.
Nije problem u cifri, problem je u nepreciznoj formulaciji pitanja. . .  generalno za svako pitanje koje se odnosi na broj stanovnika a isto se zovu i opstina i grad bez potenciranja na to da se misli na opstinu, logicno je da se misli samo na grad  Smile
Formulacija je takva, kakva je u popisu stanovnistva. Jedino uz sta stoji Grad je Beograd, Novi Sad i Nis ako se ne varam.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Yo!!!:)))

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 93
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
SonyEricsson K510I
U principu planiramo da izbacimo takva pitanja, kao i ona o horoskopskim znacima poznatih... Moze dan ostati po neki, ali za bas bas poznate...
=D>Ok, znaci, verovatno vise nece biti pitanja tog tipa, pa da ne saljem i sama bzvz, jer, iskreno, samoj mi verovatno ne bi ni palo na pamet da postavim pitanje kada je rodjen taj i taj, odnosno, sta je  u horoskopu, da nisam bila iziritirana pitanjima takvog karaktera na koja sam nailazila, a  ima ih, Bogami, ohohoho.
Mada, svega i svacega ima ovde i ja sam to prihvatila bez ikakve pobune. Smile
Ipak je ovo samo igra, je l'... Smile
Jedino kada bi od plasmana igraci imali neku konkretnu korist, tj. kada bi bilo takmicenje za osvajanje nagrada kao sto je  i inace  u kvizovima pa i da se izvrsi neka ozbiljnija selekcja pitanja, ovako, sve je interesantno i zanimljivo i intrigantno po mom skromnom misljenju. Smile Nije monotono.
« Poslednja izmena: 04. Feb 2010, 11:50:40 od Wallery »
IP sačuvana
social share
...I gde nas nema - nije nas ni bilo. I gde smo slabi - ostaćemo uvek!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 417
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
=D>Ok, znaci, verovatno vise nece biti pitanja tog tipa, pa da ne saljem i sama bzvz, jer, iskreno, samoj mi verovatno ne bi ni palo na pamet da postavim pitanje kada je rodjen taj i taj, odnosno, sta je  u horoskopu, da nisam bila iziritirana pitanjima takvog karaktera na koja sam nailazila, a  ima ih, Bogami, ohohoho.
Mada, svega i svacega ima ovde i ja sam to prihvatila bez ikakve pobune. Smile
Ipak je ovo samo igra, je l'... Smile
Jedino kada bi od plasmana igraci imali neku konkretnu korist, tj. kada bi bilo takmicenje za osvajanje nagrada kao sto je  i inace  u kvizovima pa i da se izvrsi neka ozbiljnija selekcja pitanja, ovako, sve je interesantno i zanimljivo i intrigantno po mom skromnom misljenju. Smile Nije monotono.

Mozda ce uskoro biti nekih turnira ako se ne varam,ako sam pogresio neka mi SerbFigh ne zameri...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 86
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Ako nekog zanima moje skromno mišljenje, ja ne bih izbacivao pitanja o horoskopskim znacima. To je mnogo korisnija informacija nego koje godine je ko rođen.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.