Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: O pitanjima u igri ~ Za postavljače!  (Pročitano 241512 puta)
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Jakako! Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Mir i ljubav!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 71
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
Postoji oitanje, ne znam broj, nisam ga oznacio, ali glasi ko je bio drugi teniser koji je osvojio Wimbledon a da nije bio nosilac, i odgovor je Richard Krajicek. Medjutim, to nije tacno. Krajicek je osvojio Wimbledon 1996. ali je bio 17. nosilac (videti: http://en.wikipedia.org/wiki/1996_Wimbledon_Championships_-_Men's_Singles)
IP sačuvana
social share
[Jebo kruške, daj burek]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Da se ogradim na samom početku da se svetu ne može ugoditi i da svi imaju prava da šalju pitanja.Dajte ljudi navalili ste sa slanje ko je kad bio teniser koji je najviše napredovao.Ja ne kažem da ne treba slati i taj tip pitanja ali ok da to budu beker agasi ili neki top teniseri a vaditi likove iz naftalina za koga ni boba živojinović nije čuo misloim da nema smisla.Ljudi to su samo debitanti i ništa više.Mnogo više ljudi voli fudbal i ja spadam medju njih ali mislim da bi se draž kviza ubio kad bi sad poslao redom pitanje koje godine je stenli mejtjus dobio zlatnu loptu pa tako redom preko bekenbauera itd,mislim da te stvari pogoditi u godinu je malo teže za veliki broj ljudi.Kao i pitanja za francuske kraljeve,ja garantujem da 90% ovog kviza ne zna ni redom nemanjice a ne francuske kraljeve(a verujem da i sami francuzi sa njima stoje lose).Da rezimiram,šaljite pitanja ali nemojte neke anonimuse za koje niko nikad nije cuo i ne preterujte sa jednim istim tipom pitanja.Budite kreativniji
« Poslednja izmena: 17. Apr 2010, 10:16:20 od majstor mile »
IP sačuvana
social share
PRAVDA VITEZI!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 400
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Da se ogradim na samom početku da se svetu ne može ugoditi i da svi imaju prava da šalju pitanja.Dajte ljudi navalili ste sa slanje ko je kad bio teniser koji je najviše napredovao.Ja ne kažem da ne treba slati i taj tip pitanja ali ok da to budu beker agasi ili neki top teniseri a vaditi likove iz naftalina za koga ni boba živojinović nije čuo misloim da nema smisla.Ljudi to su samo debitanti i ništa više.Mnogo više ljudi voli fudbal i ja spadam medju njih ali mislim da bi se draž kviza ubio kad bi sad poslao redom pitanje koje godine je stenli mejtjus dobio zlatnu loptu pa tako redom preko bekenbauera itd,mislim da te stvari pogoditi u godinu je malo teže za veliki broj ljudi.Kao i pitanja za francuske kraljeve,ja garantujem da 90% ovog kviza ne zna ni redom nemanjice a ne francuske kraljeve(a verujem da i sami francuzi sa njima stoje lose).Da rezimiram,šaljite pitanja ali nemojte neke anonimuse za koje niko nikad nije cuo i ne preterujte sa jednim istim tipom pitanja.Budite kreativniji
podrzavam, narocito francuske kraljeve..
IP sačuvana
social share
Alesandro Nesta bez traga i glasa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Variety is the spice of life

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 17382
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
SonyEricsson W610
62 sveža pitanja na čekanju.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
U zadnje vreme je preveliki broj nebuloznih pitanja.
Svakako da treba da postoje pitanja iz svih oblasti, ali na kom ste kvizu videli pitanja koji broj cipela je nosio taj i taj ili
koji je kucni broj kuce tog i tog u filmu osim ako se radi o specijalnim slucajevima (npr glumac koji je poznat jer je nosio 50 i sl. )
Da ne pricamo o preterano strucnim pitanjima koje ne zna ni 0,01% populacije.
Ajde da stoji koje je bilo najvise vojno odlikovanje SFRJ, i samo to jedno, ali stavljena su i odlikovanja koja su bila 20 i neka, gluposti.  Ili koliko golova je dao u toj i toj sezoni (pa stavljen neki totalni anonimus), ajde da je iz prethodne sezone najbolji strelac nekog prvenstva.
Ubedljivo najvise nebuloznih pitanja je postavio neko sa potpisom _ _ _ _ _ .
Ako je cilj kviza samo zezanje onda moze neko da stavi i broj cipela svoje babe, ali ako vam je cilj da kviz ima neki kvalitet onda kolicina glupih pitanja definitivno degradira njegov kvalitet.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Citat
Ili koliko golova je dao u toj i toj sezoni (pa stavljen neki totalni anonimus), ajde da je iz prethodne sezone najbolji strelac nekog prvenstva.
Nikada nije u pitanju anonimus.
Citat
Svakako da treba da postoje pitanja iz svih oblasti, ali na kom ste kvizu videli pitanja koji broj cipela je nosio taj i taj ili
koji je kucni broj kuce tog i tog u filmu osim ako se radi o specijalnim slucajevima (npr glumac koji je poznat jer je nosio 50 i sl. )
Sa cipelama postoji svega nekoliko pitanja a jedino koje lici na ovako nesto odnosi se na Jana Torpa koji je bio vrhunski plivac i koji je bio veoma poznat po tome sto ima ogromna stopala i to mu je mnogo pomagalo.
Citat
Ajde da stoji koje je bilo najvise vojno odlikovanje SFRJ, i samo to jedno, ali stavljena su i odlikovanja koja su bila 20 i neka, gluposti.
Na osnovu imena samo malom analizom moze se lako doci do okvirne pozicije tog odlikovanja u hijerarhiji. Da li to mora da se zna? Ne, nista ne mora da se zna.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Ucesnik diskusija

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 162
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
A pazi ona pitanja ko je vladao danskom kad je srbija potala kraljevina.Ja garantujem da je tacnost na pitanja kad je srbija postala kraljevina 30% i to je sramota ali ko je vladao danskom 1882 pa to bre ni danci ne znaju.Verujem da mnogi ne bi znali ni ko je vladao AU monarhijom koja nam je mnogo bliza i kaja je bila relevantniji faktor u evropi tog doba.Tenis vise nemam snage da komentarisem izvlace bre 25645165416541 sa liste.I one liste naj serija i pesama to je tako bzv jer koji je kredibilitet tih rang lista tj onog ko ju je izradjivao.Da sad se setih sjajnog pitanaj "koliko dana je radasin(serija selo gori)bio u komi",ja inace pratim dom film i serije ali taj podatak ne da niej bitan ni za seriju a kamoli za ovaj kviz.
« Poslednja izmena: 18. Apr 2010, 19:19:36 od majstor mile »
IP sačuvana
social share
PRAVDA VITEZI!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Svako ima neku oblast u kojoj je jak, neko voli istoriju, neko sport, neko muziku i film.
Ne morate znati odgovor na svako pitanje, i ne mora vam svako pitanje biti zanimljivo.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ne radi se uopste o tome, naravno da neka pitanja vise odgovaraju jednima, neka drugima, naravno da neko ne mora sve da zna, naravno da ne mora svima da bude zanimljivo.
Mozda je nekome nezanimljiv raspored planeta, ali to je ipak nesto opste, kao i pisci knjiga, kompozitori, glavni gradovi itd.
Radi se o apsolutnom preterivanju sa detaljima ili glupostima, reci mi samo jedan kviz gde postoje takva pitanja.
Koliko je kartona dao taj i taj u karijeri. Ma daj. Koji je broj kuce Jakoba Jeriha u filmu Zimovanje u Jakobsfeldu.
Mozes ti uvek reci kome ne ogdovara neka ne igra, ali onda ova igra nema neki kvalitet.

Mislim da u svakoj drugoj igri neko na chatu napise da je mnogo glupih pitanja, pa kazem ako vam je cilj zezancija onda je to ok, ali ako vam je cilj da napravite dobar i zanimljiv online kviz onda treba vrsiti selekciju pitanja.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 72 73 75 76 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.