Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: O pitanjima u igri ~ Za postavljače!  (Pročitano 239992 puta)
Zvezda u usponu

One for all,all for one

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 1238
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
SonyEricsson C902
Ta pitanja o horoskopu jesu neodgovarajuca,ali ako ne prihvataju tvoja pitanja,ne bi trebalo nicija!Stvarno ko zna ko je sta u horoskopu?To onda nece biti kviz znanja,nego nagradna igra!
IP sačuvana
social share

Sons of Gondor! Of Rohan! My brothers. I see in your eyes the same fear that would take the heart of me. A day may come when the courage of Men fails, when we forsake our friends and break all bonds of fellowship, but it is not this day. An hour of wolves and shattered shields when the Age of Men comes crashing down, but it is not this day! This day we fight! By all that you hold dear on this good earth, I bid you stand, Men of the West!
Pogledaj profil Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
To pitanje za Stalonea nisi mogla sada da dobijes posto je izbrisano, mogla si pre par meseci. A davnih dana (negde u februaru)  je dogovoreno da takva pitanja izbacimo i da ih ne prihvatamo.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ok, ja sam samo bila revoltirana sto tudja tog tipa prihvatate a moja ne, a sad da li je kviz znanja ili nagradna igra, to je diskutabilno, isto tako mogu da kazem da su glupa pitanja koju nogu je digao magarac u Balasevicevoj pesmi, znaci zaista katasrofa, ili na kojoj je imao beleg, ali opet su u igri, tako su i meni ok pitanja za horoskop jer ja za sve javne licnosti znam sta su jer je to moja sfera interesovanja. U svakom slucaju hvala na objasnjenju. I samo jos jedan komentar da kazem, imate previse sportskih pitanja, a mi zene ne znamo sport otuda i nije cudno sto nijedna zena nema plavi krst, i nece ga ni imati dokle god je toliko sportskih pitanja :-(
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Ako bi se izbacivala pitanja koja svako prijavi kao glupa, verovatno nijedno ne bi ostalo! Smile
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Питање Колико тимова се тренутно такмичи у Формули 1 (или слична формулација) не може да се пријави, а тренутно тачан одговор је 10, што је податак из 2009. Ове године их је 12, идуће ће их извесно бити 13, а онда ко зна... Било би леп да вам питања тог типа буду ажурна сваки пут или да размислите о њиховој сврсисходности ако је толико тешко одржавати их ажурним у сваком тренутку.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.61
Citat
imate previse sportskih pitanja, a mi zene ne znamo sport otuda i nije cudno sto nijedna zena nema plavi krst, i nece ga ni imati dokle god je toliko sportskih pitanja
Vidi, ja igrao sa zenskim clanom koja je znala iz sporta koliko i ja pa i vise a neki muski clanovi nemaju pojma o sportu tako da nije uopste toliko bitan pol Smile

E da, kada smo vec kod sporta dobih pitanje "Ko je sampion Luksemburga u fudbalu za sezonu 2008/9(mislim). Ko to zna alal mu vera  Smile Ja razumem pitanje "Ko je sampion Nemacke za sezonu "tu i tu" " ali gde bas Luksemburga  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 5.0.375.126
@ Ica Ubica
 nije tacno da nijedna zena nema plavi krst, da si bolje informisana, znala bi da jedna ima, to sto ona ne igra i nije na rang listi je nesto drugo, ali relativno skoro ga je osvojila, tako da sport ostaje Smile inace, ja se ne razumem u horoskop i to mi je nekako zenski, pa kad naidjem na pitanje iskuliram, lupim pa sta bude
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
Pa ako ne igra i nije na rang lista kako da znam ?! :-) u svakom slucaju, svaka joj cast, verovatno zna sport :-) i tu joj svaka cast, mene sport ne zanima i nikad ga necu znati, a pitanje za luksemburg mi je upalo, odgovor je neki klub koji pocinje sa 31 :-) ja sam toliki baksuz da su mi upala sva moguca sportska pitanja Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Aquarius
Pol Žena
Poruke 66
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
A inace Debeljce, blago tebi, ti se iznerviras na svakom hiljaditom pitanju, jer je samo 1 u 1000 o horoskopu, a ja na svakom drugom jer je bukvalno svako drugo sportsko :-(
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 28353
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.8
mob
Nokia krntija
Питање Колико тимова се тренутно такмичи у Формули 1 (или слична формулација) не може да се пријави, а тренутно тачан одговор је 10, што је податак из 2009. Ове године их је 12, идуће ће их извесно бити 13, а онда ко зна... Било би леп да вам питања тог типа буду ажурна сваки пут или да размислите о њиховој сврсисходности ако је толико тешко одржавати их ажурним у сваком тренутку.

Tačno tako, ja sam se na tom pitanju zajebo dvaput jer sam gađao 12.
IP sačuvana
social share
onaj kome nije do drkanja bolje neka se bavi politikom
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 222
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.168 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.