Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 06:43:07
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: o miloradu ulemeku  (Pročitano 25360 puta)
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6710
milorad ulemek legija je srpski heroj i patriota,lažno optužen u cilju daljeg i lakseg rasparčavanja srpske vojske i policije i srbije uopste.da li postoji neki forum istomišljenika?

Pa zbog ovakvih "heroja ",Srbija se nalazi u govnima do guse... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Zbog takvih i slicnih ljudi Srba jos ima ponegde u zivotu i van Srbije!

A sto se tice kriminalnog dela, nema sumnje da je imao veze sa tim ali nemojte preterivati. Covek je ipak prevashodno bio vojnik! Kasnije posle 5.oktobra nakon kriminalizacije drzavnog vrha i on se okrece na tu stranu! Pa nije dzabe doveo Djindjica na vlast!

I sta bi sa Hamerom?
A za tu G klasu verovatno znas sta pise u saobracajnoj?
Ja uopste ne sumnjam da je on bio tesno vezan za Cedu i zemunski klan!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.10
mob
Apple 15
Citat

uuuuuuuuuuu... zbog takvih heroja doista srba ima samo ponegde...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Samo za tebe,uvek uz tebe A NJIH KO JEBE!!!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 2680
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia 6710

A sto se tice kriminalnog dela, nema sumnje da je imao veze sa tim ali nemojte preterivati. Covek je ipak prevashodno bio vojnik! Kasnije posle 5.oktobra nakon kriminalizacije drzavnog vrha i on se okrece na tu stranu! Pa nije dzabe doveo Djindjica na vlast!

I sta bi sa Hamerom?

Pa on se ulizivao DOS-U...da mu ne bi razbili JSO...I glumio Heroja 5.oktobra..Sa kojom je on namerom dosado tog dana u centar Beograda,nesto mu neverujem da je dosao da podrzi 500.000 ljudi koji su skidali Milosevica sa vlasti...Ali upravo tih pola miliona ga je nateralo da razmisli..on je bio covek Slobodana Milosevica...
IP sačuvana
social share
Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1272
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

I sta bi sa Hamerom?
Dobro si to rekao ponegde,samo ponegde i to bas zbog takvih heroja koji su se dobro,dobro obogatili glumeci komandose,a preprodavajuci ukradene televizore!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1032
Zastava U pokretu
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

A shta je sa Srbijom? Radio je on i po Srbiji. Koga je tu branio? I od koga? Koga je (i shta) branio na Ibarskoj magistrali? Koga je (i shta) branio na Frushkoj Gori?

Pa nije dzabe doveo Djindjica na vlast!

Smile Smile Legija doveo Djindjica na vlast? Smile Smile

Ja uopshte ne sumnjam da je on bio tesno vezan za Slobu i zemunski klan.
« Poslednja izmena: 20. Mar 2007, 00:17:41 od Yell »
IP sačuvana
social share
Jednom merim, tri put secem....
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo

I sta bi sa Hamerom?
Nije on bio vojnik ceo život,bio je u legiji 2-3 godine,a posle je i odatle otišao da bi sa Arkanom stigao na ratišta širom bivše zemlje,i tu pošinje njegova prava kriminalna karijera,pre legije je samo bio dripac.
A za hamer nisam 100% siguran,a G klaa je njegova 100%.
A za svaku otmicu u zemlji koje je izveo zemunski klan,on je uzimao deo,njegovi ljudi su odrađivali ubistva u zemlji(Srećko Kalinić,Prika,Zvezdan Jovanović)sve pripadnici njegove jedinice.
On nije nikog doveo na vlast nego je pseto izdao gazdu.To pokazuje kakav mu je karakter,a tadašnji Dos je to oberučke
prihvatio,jer bolje da pored svih problema koje su tada imali nemaju i legiju na vratu,što je ovaj shvatio da može da radi bukvalno šta hoće.
   A ti malo se raspitaj o svojim idolima pre nego što ti postanu idoli,da bi znao na kakvo se đubre ložiš.

"Zbog takvih i slicnih ljudi Srba jos ima ponegde u zivotu i van Srbije!"
Pa on je i učiinio dobrim delom da budu van Srbije,a to što ih ima samo ponegde i to je delom njegova zasluga.

Još kao sad piše romane,koja je to holivudska priča,samo još da se zamonaši i takvi kao ti ima odmah da ga slave kao
krsnu slavu."Sveti Legija Zemunski"
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Sve zene su kurve,izvini majko.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 69
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Bome ja odakle sam, da nje bilo Legje sve bi nas hrvati pobili,a takodje nemogu da se setim da je Arkan ili neko slican tada bio sa njim. Gospic se nikad nebi desio da je bio Legija sa svojom sakicom ljudi tamo.
IP sačuvana
social share
samo teski udarci sudbine vracaju coveka na pravi put
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Nepoznat
Browser
Netscape 4.0
mob
HTC Tattoo
Bome ja odakle sam, da nje bilo Legje sve bi nas hrvati pobili,a takodje nemogu da se setim da je Arkan ili neko slican tada bio sa njim. Gospic se nikad nebi desio da je bio Legija sa svojom sakicom ljudi tamo.
Više su legija i njegovi ljudi imali akcija po BG nego bilo gde.Ko u američkim filmovima,jurnjave kolima,pucanje iz svih
kalibara,ko Dzon Vejn,tako da njemu nije bitno u koga puca,već samo da se puca.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0

I sta bi sa Hamerom?
Nije on bio vojnik ceo život,bio je u legiji 2-3 godine,a posle je i odatle otišao da bi sa Arkanom stigao na ratišta širom bivše zemlje,i tu pošinje njegova prava kriminalna karijera,pre legije je samo bio dripac.
A za hamer nisam 100% siguran,a G klaa je njegova 100%.
A za svaku otmicu u zemlji koje je izveo zemunski klan,on je uzimao deo,njegovi ljudi su odrađivali ubistva u zemlji(Srećko Kalinić,Prika,Zvezdan Jovanović)sve pripadnici njegove jedinice.
On nije nikog doveo na vlast nego je pseto izdao gazdu.To pokazuje kakav mu je karakter,a tadašnji Dos je to oberučke
prihvatio,jer bolje da pored svih problema koje su tada imali nemaju i legiju na vratu,što je ovaj shvatio da može da radi bukvalno šta hoće.
 A ti malo se raspitaj o svojim idolima pre nego što ti postanu idoli,da bi znao na kakvo se đubre ložiš.

"Zbog takvih i slicnih ljudi Srba jos ima ponegde u zivotu i van Srbije!"
Pa on je i učiinio dobrim delom da budu van Srbije,a to što ih ima samo ponegde i to je delom njegova zasluga.

Još kao sad piše romane,koja je to holivudska priča,samo još da se zamonaši i takvi kao ti ima odmah da ga slave kao
krsnu slavu."Sveti Legija Zemunski"
Kakav bre moj idol! Zabole me za tog Djindjicevog ortaka!
Ti bolje daj neke argumente nego sto samo etiketiras sagovornika! Evo Radnaskela ti lepo rekao.

To na ibarskoj je poznata stvar i nista nisam rekao o tome!
A tacno je da je izdao gazdu i da je doveo Djindjica.
Licno sam bio medju tih 500 000 ljud! Koliko vas koji sada pevate hvalospeve Zoranu moze da se pohvali da je bilo tamo?
i i video kako ta masa bezi na svaki mig neke opasnosti. Da je JSO pripucao nista ne bi bilo od prevrata, to ti garantujem.
Ali Legija je vec imao dogovor sa Djindjicem. Pa sam Djindjic je o tome govorio!!!
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 04. Sep 2025, 06:43:07
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.