Ok, mislim da je zaista svima ovde jasno ko je ko I ko kome treba da se izvini. Posto nisam dobio ni jedan pametan komentar i razlog da se tema ostavlja otkljucana. Jedno samo kratko podsecanje za kraj: Sut se sa rogatim ne bode, i van sporta ni u jednom daljem domenu zivota ne mozemo protiv sveta. Kome se cepa sa svetom nek se cepa slobodno, ja bih zaista da se odmorim od prolivanja krvi. Sve vlasti su saradjivale sa kriminalnim strukturama kod nas, bukvalno sve jer to kod nas jedino tako moze da funkcionise. Radikali za koje sam izmedju ostalog i ja do sada glasao, a verovatno cu i sada su dobijali kada su sami, i sami su najaci, ali realno nikad nisu uzeli vise od 1.300.000, a posto je glasacko telo samo 6.500.000 onda je prilicno jasna situacija ko god ume da sabira i deli.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!