Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 17:40:47
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: O forumu i administratoru  (Pročitano 7879 puta)
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 704
@SerbianFighter prestani vise da se pravdas

Citat

Samo ces odstraniti ljude od sebe. Ako se tako i prirodno u drustvu ponasas, nije ni cudo da imas lose drustvo, mada bi trebala biti srecna da ga imas UOPSTE. A mozda te to tvoje "drustvo" samo i trpi da bi imali o necemu da se smeju kad im je dosadno........

Mnogo si bezobrazan. Nikada nisam bila sredstvo za zasmejavanje u bilo kom drustvu, niti cu ikada biti.

Citat

pre toga si samo povremeno bulaznila o mobilnim telefonima

Ti stvarno nisi normalan, ako kazes da bulazni onaj ko se ne razume u nesto.

Citat

Opravdavas ljude koji su ratni zlocinci, ako ne prema drugima, a onda prema svom narodu sigurno, to sto je tebi bilo do jaja je tvoj problem, 95% ljudi je tada ocajno zivelo. Da ih bar opravdavas argumentima, jednostavno kazes sta imas i ne mora to biti potkrepljeno ni jednim dokazom.

To je tvoje misljenje. Jeste da onda nismo lepo ziveli, ali ne toliko lose kao sada. Koliko je ova vlast napravila sranja za tako malo vremena, koliko je fabrika, zatvoreno, ljudi ostaju bez posla, prodaju se preduzeca, uvozi se roba koju mi mozemo jos bolju da proizvedemo, potcenjuju nas narod unistavaju i prodaju ono sto je nase, kao da smo mi nesposobni da radimo i porizvedemo.
.. Dozvoljavamo da nas ucenjuju, oni koji su nas bombardovali, kao da to nije nista sto je toliko ljudi poginulo i toliko toga tada unisteno, samo da bismo usli u Evropu koja nas je mrzela, a sada nas kao voli, jer gledaju da nas iskoriste. Sta ce nama oni koji su nas mrzeli i bombardovali zbog Milosevica i nama se ne svidja politicko uredjenje u Americi i nasta bi licilo da mi bombardujemo njih i trebalo bi da se to uradi svim zemljama koje su nas 1999 napale. Zbog toga nam ne treba nikakva Evropa i svet, zar su Srbi toliki mazohisti pa da predju preko svega toga. Ova vlast nista nije pametno uradila, samo prica o nekim bespotrebnim reformama, koje nije sprovela. Uvode neke gluposti u obrazovanju koje uopste nisu potrebne, samo da bi se dokazali kako su oni evropski . Saradjuju sa kriminalcima i gledaju da uzmu pare dok mogu. Pre 5. oktobra nisu bile popularne sponzoruse i mladici sa skupim kolima,lancem oko vrata. Nisu, jer ih je ova vlast na to navela svojim ponasanjem i svim ubistvima i glupostima koja je pravila. Mnogi mladi ljudi, i ako se ne razumeju u politiku bore se za to da pobedi Tadic, samo zato da bi se bunili protiv necega i bili u trendu i kao usli u neku Evropu koja im je nametluna taj stil ponasanja. Dokle god se na politickoj sceni nalaze Kostunica, Tadic, Dinkic i ostali bilo iz koje stranke bili, samo ne iz radikalne ili SPS-a tako ce da bude. Znam da ce ovi idioti da nameste da u drugom krugu pobedi Tadic jer ce da ih uceni Evropa i podivljala pobunjena omladina koja se plasi da ce biti izgubljena i konzervativna. Koliko puta su radikali dobili do sada, to samo govori da vecina normalnih ljudi nece Tadica i njegovu politiku.
IP sačuvana
social share
Koji Yup ti koristiš ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava Kraljevo / Frankfurt
Citat

Mnogo si bezobrazan. Nikada nisam bila sredstvo za zasmejavanje u bilo kom drustvu, niti cu ikada biti.

Koliko se meni cini, ovde JESI sredstvo za zasmejavanje jer sa tim ponasanjem i takvim komentarima samo povecavas sama sebi status forumskog clowna.

Neznam odakle sebi uzimas za pravo da kazes starijem od sebe i nekom ko hoce da te uputi da pravis gresku da je bezobrazan.

Vidi se da si nevaspitana devojcica, a pored toga i po malo iskompleksirana.

Jos uvek nam nisi odgovorila na pitanje sta si nameravala da postignes sa ovom temom koju si zapocela na ovakav nacin, vredjajuci i prozivajuci vlasnika i clanove foruma ???

Mene do duse nisi prozvala, ali zato si vredjala mnoge druge, a ovo za bezobrazluk, to ti prastam na tvom kompleksu nize vrednosti i nevaspitanju... neko je vec reko.. nisi ti kriva......

Cekamo odgovor... ili ga mozda nemas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 483
Citat: ENERGY
Slusaj ti. Od 1000 tvojih mozgova zajedno ne moze da se napravi jedan bar sa ispodprosecnom inteligencijom.
Ti mene podsecas na neko ispodprosecno, ugrozeno bice, koga je normalno drustvo odbacilo, pa sad hoce da se sveti drugima.
I prestani vise da pises te nebuloze, jer ova tema nije mesto za njih.

Mislim da ti nista necu odgovoriti....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 704
Citat

Koliko se meni cini, ovde JESI sredstvo za zasmejavanje jer sa tim ponasanjem i takvim komentarima samo povecavas sama sebi status forumskog clowna.

Pa samo poremecena osoba moze da me smatra klovnom.
IP sačuvana
social share
Koji Yup ti koristiš ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 704
Citat

Jos uvek nam nisi odgovorila na pitanje sta si nameravala da postignes sa ovom temom koju si zapocela na ovakav nacin, vredjajuci i prozivajuci vlasnika i clanove foruma ???

Sam si odgovorio na pitanje. To sam uradila kao sto sam vec rekla zbog Ivanovog ponasanja prema meni i ponasanja pojedinih clanova.
IP sačuvana
social share
Koji Yup ti koristiš ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 664
Zastava Kraljevo / Frankfurt
Citat

Pa samo poremecena osoba moze da me smatra klovnom

a pa da , to jesam, a to svi i znaju tako da ne pricas nista novo, a ako si mislila da me uvredis, tesko, Boga mi tesko ćero, jer to su cinjenice sto govoris tako da ne mogu biti uvrede Smiley
Reko sam ti vec, Ivan ima napismeno i potvrdjeno od svih lekarskih ustanova da je lOOd, a ja se jos uvek borim da dobijem to priznanje, al posto su oni jos vece budale, pa ne primecuju da sam i ja lOOd, bice to zestoka borba Smiley

Nego, izgleda mi da ti uzivas da te ovde psuju i izsmejavaju (vise ovo drugo Smiley ) pa i posle svega toga jos i dalje dolazis na forum i redovno piskaras Smiley

Kazes Ivanu da prestane da se pravda, ali koliko ja vidim, ovde se samo TI pravdas do sada. SVaki tvoj post je bio pravdanje na prethodne komentare ostalih clanova Smiley

Tako da i dalje ne razumem i ne shvatam sta si htela da postignes.... al to ti najbolje znas Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
mob
Samsung Note 4
Ljudi koji su nogama osetili mobilne telefone se najbolje razumeju u njih....
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 704
@DJ_Boris

Cuti i gledaj da ne otovirs temu bivsa devojka 2.
IP sačuvana
social share
Koji Yup ti koristiš ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Insane in the Mainframe

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 4488
Zastava Aachen
mob
Samsung Wave
A ti bi mozda mogla da otvoris temu "Madhouse Reloaded"  Smiley .... daj ljudi zar ne vidite da je tu samo da bi nas vredjala ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2208
Zastava Beograd
mob
Samsung Note 4
Pa ja se ne vredjam...

Tj. ovakva osoba mene nisacime nemoze da me uvredi...

Pa ti samo uvredama umes da odgovoris...

Ajde plz reci nesto pametno...
U protivnom nemoj ni da pokusavas da bilo sta pises...

BTW, kako napredujes sa listom ljudi koje ti volis???
IP sačuvana
social share
PRODAJ BRZO, KUPI LAKO!

Amazonka.rs
Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Nov 2024, 17:40:47
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.083 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.