na sleme na sleme na sleme, noga vre sama beži, poglejmo poglejmo kak lepo, zagorje naše leži
mislim kako se sa sljemena fino vidi cio zagreb, bistra, stubicke toplice okolna sela itd mislim da je to jedan od najljepsih pogleda sto moze da se vidi uopce, tamo ono ispod tornja
nesmiem da vise mislim hvata me onda visak energie postaem hiperaktivan
jednog dana će naći mene, moj inkvizitor strpljivo čeka tad zasigurno neću biti brži, al kad krv potekne granice nema, samo bjes, želja za osvetom stvorit će od mene životinju, i zato samo u jaja, samo u jaja pokaži malom šta je tehnika samo u jaja, samo u jaja milost je čista patetika
i kako je mujo u pravu sto se tice pogleda i kako bih se opet trebala popet do tornja, nisam dugo, a gore je sigurno lijepo svjeze i nema sladje hrane od one u planinarskom domu nakon uzlaska
« Poslednja izmena: 26. Jun 2007, 20:58:40 od nela_1601 »
jednog dana će naći mene, moj inkvizitor strpljivo čeka tad zasigurno neću biti brži, al kad krv potekne granice nema, samo bjes, želja za osvetom stvorit će od mene životinju, i zato samo u jaja, samo u jaja pokaži malom šta je tehnika samo u jaja, samo u jaja milost je čista patetika