neki crnci iznajmili salu tu u ulici , sad lupaju dan-noc ko da su u africi , mora se bezi odavde sto pre a subotom imaju okupljanja ;90% crnaca je u Jehovim svedocima , uzas , jos kad stanu da raspravljau ispred moje kapije ne mora se bezi odavde
neki crnci iznajmili salu tu u ulici , sad lupaju dan-noc ko da su u africi , mora se bezi odavde sto pre a subotom imaju okupljanja ;90% crnaca je u Jehovim svedocima , uzas , jos kad stanu da raspravljau ispred moje kapije ne mora se bezi odavde
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.
Nemam ja nocne more zbog komsiluka , mene proganjaju ovi drugi vanzemaljci Ne samo da zvuci ludo nego je ovaj pored vec prodaje kucu , a mi cemo u septembru najverovatnije. Tesko je naci dobar kvart , mislim skupo al' kad se mora. I onako si osudjen da platis detetu privatnu skolu, da platis porez , da paltis ovo-ono , kad semora nije se tesko.A kad se ima najbolje se zivi u svojoj zemlji . E o tome ja razmisljam.