...Јер си много друкчији од свих Јер ти си стална опасност за њих Нешто си ново а не знају шта Друкчије ходаш, друкчије мислиш...И ниси ко сви Њихова слабост само си ти...
Znate li sta je uradio Zoran, on je spakovao i sebe i Gorana u sebe, govorio je i u svoje i u njegovo ime "Ozenio sam se iz koristi" a to je u stvari Goran, on je preuzeo moj deo u vezi, tako ja spakujem dva decka u 1! Mislim, spakovao je on jos neke, za Gorana se nisam setila jer Goran je stvarno ozenjen, dobro, ne bas ozbiljno ozenjen, nego ozenjen iz koristi. Mislim, spakujem i ja po vise njih u 1, na primer Igor.Igore, ne mogu ja da se udam za tebe kad imas i brata blizanca i dvojnike njih 5, lepo je bilo druziti se sa vama ali razdvajanje na Igor 1, Igor 2..... je bilo nemoguce. A razliciti ste mi, "detektiv", pa "onaj u crvenoj jakni", pa "oko crno", prepoznajte se.Da ne vidim dobro na blizinu, to bi onda moglo da se udam za vas sve na jedno ime.
Pokazah ja tebi sta znam. A i ti meni.
A da ste vi videli Gorana, sedi mu zena tu i on kao da ona nije tu ( a ja se opustila, mislim, ovaj ne sme da me muva zena mu ovde, a i ako sme, ta muvanja kad smo u u troje, on + njegova zena + ja, muskarcima nikad ne idu od ruke) pita mene hocu li sa njim ovo ono. Stvarno su najbolji Zoran i Goran
« Poslednja izmena: 16. Maj 2007, 12:24:23 od topmodelsica »
Znate li sta je uradio Zoran, on je spakovao i sebe i Gorana u sebe, govorio je i u svoje i u njegovo ime "Ozenio sam se iz koristi" a to je u stvari Goran, on je preuzeo moj deo u vezi, tako ja spakujem dva decka u 1! Mislim, spakovao je on jos neke, za Gorana se nisam setila jer Goran je stvarno ozenjen, dobro, ne bas ozbiljno ozenjen, nego ozenjen iz koristi. Mislim, spakujem i ja po vise njih u 1, na primer Igor.Igore, ne mogu ja da se udam za tebe kad imas i brata blizanca i dvojnike njih 5, lepo je bilo druziti se sa vama ali razdvajanje na Igor 1, Igor 2..... je bilo nemoguce. A razliciti ste mi, "detektiv", pa "onaj u crvenoj jakni", pa "oko crno", prepoznajte se.Da ne vidim dobro na blizinu, to bi onda moglo.
само на тренутак се замислих шта је све ово требало да значи