Uradila sam test. Kad je bila srpska nova godina, zato sto Igor nema pojma kako se pravi zurka ja sam mu to sve lepo objasnila kako da napravi kod njega. I malo kasnije, kad je pocela zurka, sve je bilo pod kontrolom, ja sam ga vec unapred za zurku obelezila, oznacila svoju teritoriju, prisvojila, kako hocete, i gledam, on, i Dusko, kao da su Riki Martin 1 i Riki Martin 2, bas isto tako kace se devojke po 3, 4, vriste, trce za njim, skacu na njega... I u tom, ja vidim, imam elemente: moj decko Riki Mrtin, ja, WC, tu su i raspomamljene devojke, daj da testiram Igora da vidim sta ce da bude kad se sa njim zatvorim u WC-u isto kao sa Duskom.I onda ga uguram Ajde sa mnom u WC i odmah mi bude zao, pa nije mi Igor neko zamorce, sta sam se primila I onda mi je bilo skroz glupo da mu kazem isto sto sam i Dusku rekla, i onda pocnem nesto da mu pricam Ovaj, htela sam da ti kazem, bla, bla, bla Uh je bote ovo uopste ne lici na mene da ovako pricam kao da sam iz nekog vikend ljubavnog romana izasla, on se tu nadoveze, i on isto kao da je izasao iz vikend romana, Igor ko devojcica, ne lici ni on na sebe... I onda, hajde da izadjemo, kad ono neko zatvorio vrata sa spoljne strane i nece da pusti. Igor pocne da lupa i kad smo izasli pocne da trazi ko je zatvorio i pita "Ko je zatvorio sve cu da vas pobijem!" Ja nista, izlazim i kazem radoznalima, sta da im kazem kad smo kakili, bla, bla, bla, ko nikad, ali ipak trajalo je krace nego kakenje, to je bilo piskenje "Piskile smo".On i dalje eksplodira i trazi ko je zatvorio vrata, rasterao obozavateljke, izasao, i stoji sam na sred hodnika. Ja kud cu sta cu, necu da mu prilazim, znam da je sve u redu, nego pocnem i ja da pitam ko je zatvorio vrata, reda radi... I onda ja pocnem da razmisljam "Ma nemoj, ti ces da mi eksplodiravas a ja cu da kontrolisem situaciju i da organizujem tvoje zurke, i da stalno ponovo oznacavam teritoriju. Necu. Hocu ja da eksplodiravam pa da te vidim kako ces da me kontrolises i da oznacis teritoriju. Dusko moze."
« Poslednja izmena: 28. Apr 2007, 19:53:54 od topmodelsica »
Uradila sam test. Kad je bila srpska nova godina, zato sto Igor nema pojma kako se pravi zurka ja sam mu to sve lepo objasnila kako da napravi kod njega. I malo kasnije, kad je pocela zurka, sve je bilo pod kontrolom, ja sam ga vec unapred za zurku obelezila, oznacila svoju teritoriju, prisvojila, kako hocete, i gledam, on, i dusko, kao da su Riki Martin 1 i Riki Martin 2, bas isto tako kace se devojke po 3, 4, vriste, trce za njim, skacu na njega... I u tom, ja vidim, imam elemente: moj decko Riki Mrtin, ja, WC, tu su i raspomamljene devojke, daj da testiram Igora da vidim sta ce da bude kad se sa njim zatvorim u WC-u isto kao sa Duskom.I onda ga uguram Ajde sa mnom u WC i odmah mi bude zao, pa nije mi Igor neko zamorce, sta sam se primila I onda mi je bilo skroz glupo da mu kazem isto sto sam i Dusku rekla, i onda pocnem nesto da mu pricam Ovaj, htela sam da ti kazem, bla, bla, bla Uh je bote ovo uopste ne lici na mene da ovako pricam kao da sam iz nekog vikend ljubavnog romana izasla, on se tu nadoveze, i on isto kao da je izasao iz vikend romana, Igor ko devojcica, ne lici ni on na sebe... I onda, hajde da izadjemo, kad ono neko zatvorio vrata sa spoljne strane i nece da pusti. Igor pocne da lupa i kad smo izasli pocne da trazi ko je zatvorio i pita "Ko je zatvorio sve cu da vas pobijem!" Ja nista, izlazim i kazem radoznalima, sta da im kazem kad smo kakili, bla, bla, bla, ko nikad, ali ipak trajalo je krace nego kakenje, to je bilo pioskenje "Piskile smo".On i dalje eksplodira i trazi ko je zatvorio vrata, rasterao obozavateljke, izasao, i stoji sam na sred hodnika. Ja kud cu sta cu, necu da mu prilazim, znam da je sve u redu, nego pocnem i ja da pitam ko je zatvorio vrata, reda radi... I onda ja pocnem da razmisljam "Ma nemoj, ti ces da mi eksplodiravas a ja cu da kontrolisem situaciju i da organizujem tvoje zurke, i da stalno ponovo oznacavam teritoriju. Necu. Hocu ja da eksplodiravam pa da te vidim kako ces da me kontrolises i da oznacis teritoriju. Dusko moze."