Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Ako sam ja ja, zato sto sam ja ja i ako si ti ti zato sto si ti ti, onda sam ja ja a ti si ti. Ako sam naprotiv ja ja zato sto si ti ti, a ti ti zato sto sam ja ja onda ja nisam ja a ti nisi ti.
Svako ima nekog. Glupo je kad devojka mene zovne i preko telefona vristi na mene uvredjena "Za to sto si ti rekla da je nemam nikoga ja imam nekog samo da znas!!!!!!" Mislim, cudna mi cuda, cak i ja siroce, koja nemam u stvari nikoga, ispostavilo se da imam nekoga a nece imati devojke koje imaju po dvoje roditelja, bracu sestre, kako mogu da budu tako retardirane i jadne, pa verovatno zbog toga sto im je sve dato i ne moraju ni za sta u zivotu da same nesto urade nego se tako blamiraju.