kahm... ja sam mislila na "prerusavanje" i igranje uloga...
simpatično, ali non-stop, recimo... pisati ili govoriti u ženskom rodu, ... ja bih se zapitala... dajem samo primer
ili recimo, toliko se uživeti u ulogu, pa uživati u muškim fotografijama, predstavljajući se da si žensko, to je za mene ipak pederastija, ja sam po tom pitanju konzervativna, i volim da je muškarac, muško,što ne znači da ne treba da bude nežan, ili specifičan, svaka pomisao da je žena - prerušeni muškarac me odbija... opet primer... za mene to nije normalno, ali svi smo različiti... i ostalo bi bilo previše za ovakvu vrstu teme,
ah, ne... pogresno si me shvatila... mislila sam na fenomen duplih naloga, paralelnih zivota i naivnih "francuskih sobarica"...
inace.. sto se ostalog tice, potpuno se slazem sa tobom... gospon-dame su uvek izazivale odredjenu dozu cudjenja, pa cak i gadjenja... homoseksualce i lezbejke jos i nekako mogu da shvatim, ali travestite... hm... ne...
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo "Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.