O nekim devojkama koje me slusaju koliko su glupe. Da je savet dobar ne bi se poklanjao nego bi se prodavao, i o tome razmisljam.Ali one su suvise glupe da shvate znacenje i da povezu prvu recenicu u ovom postu sa drugom recenicom i da je primene na sebe i mene, na to ko je tu nesto pricao a ko je slusao pa mislio da moze to da iskoristi.....
I upravo razmisljam kako cu nekome sad da "otvorim oci" pa da se i on priseti da bi mogao na primer i on ono sto ja pricam da iskoristi! Kad ovo procita! Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha.... Ili bar da mi dobaci u prolazu "Jao ja cu da iskoristim to sto ti pricas!" To je mozda ipak najvise sto ce neke devojke uspeti da urade, da dobace.
« Poslednja izmena: 18. Apr 2007, 09:30:30 od topmodelsica »
jednog dana će naći mene, moj inkvizitor strpljivo čeka tad zasigurno neću biti brži, al kad krv potekne granice nema, samo bjes, želja za osvetom stvorit će od mene životinju, i zato samo u jaja, samo u jaja pokaži malom šta je tehnika samo u jaja, samo u jaja milost je čista patetika
Cash, Rules, Everything, Around, Me C.R.E.A.M. Get the money Dollar, dollar bill y'all ... ili dvije babe se obabile, četri lađe otplov'le, djed ostao kod kuće, u gaćama šapuće, četr oraha pod zubom strunio..