Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 19:21:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ljubav na prvi pogled?  (Pročitano 851 puta)
11. Nov 2003, 20:01:27
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 6424
Clanak o tome zasto se zaljubimo na ptvi pogled

Citat
1.Ako doticna osoba u koju se na prvi pogled zaljubis ima slicnosti sa tvojim roditeljima tj poseduje fizicke ili psihicke osobine koje cenimo i volimo kod nasih roditelja a voleli bismo da ih prosledjujemo dalje na potomke

2.Ako u glavi imas viziju "savrsene osobe" a osoba u koju se zaljubis na prvi pogled ima vecinu osobina koje ima tvoja "savrsena osoba"

3.Ako osoba u koju se zaljubimo na prvi pogled ima neke (pre svega fizicke) osobine koje bismo voleli da jednoga dana ima nase dete.

Da li vam se nekad desilo da se zaljubite na prvi pogled? Zastane vam dah i mislite da ste sreli osobu svog zivota? I kako se zavrsilo to? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 685
Zastava trenutno Šabac
Ljubav na prvi pogled postoji ali ne moraju se uvek upotrebljavati bas ti faktori da bi se po njima procenilo zasto se neko zaljubio. Obicno je to nesto dublje, u retkim slucajevima moze biti da ta osoba ima karakteristike nekog od roditelja ili cak zamisljene savrsene osobe, ali opet samo ponekad.
Po nekad je samo u pitanju fizicki izgled, ali sve to opet zavisi od osobe do osobe.
Bez obzira po nekada takva ljubav i uspe....
IP sačuvana
social share
Red, rad i disciplina.
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 2012
Zastava
mob
Nokia 
Zaljubljenost na prvi pogled da.... Ljubav, ne. PO meni, ljubav je ono sto dolazi poslije zaljubljenosti. A zaljubljenost mi se desila 2 puta, prvi put prosle godine, a drugi put prije  veceri  Smile
IP sačuvana
social share
..::_Cotidie est deterior posterior dies_::..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5190
Nesto slicno mi se desilo, davno... imala sam tad 16 godina i videla sam ga sasvim slucajno u gradu.... stvarno vrlo cudnim okolnostima sam saznala kako se zove i odakle je... cula sam da je u vojsci i trazila sam njegovu adresu da mu pisem, dvoumila sam se i na kraju se ipak resila... dopisivali smo se, onda sam ja imala nekih problema i jednostavno zaboravila na sve to, i onda jednog hladnog decembraskog dana dok smo sedeli u nasem "lake-u" on mi je prisao, seo pored mene i rekao cao ja se vratio.... i tako je pocela moja prva ozbiljna veza koja je trajala 4 godine.... bilo je tu stvarno mnogo ljubavi, paznje, mazenja, izlazaka, druzenja, ozenili smo par prijatelja, udali par drugarica, neki su i dobili bebe, mi smo se svadjali mirili i na kraju se rastali... za mene je to ljubav na prvi pogled, mislila sam da je konacna ali eto, mnogo losih stvari se uplelo, i nasi zivoti su se jednostavno morali rastaviti
IP sačuvana
social share
William Boetcher:"Teskoce i borbe koje imamo danas, nisu nista drugo nego cena koju moramo da platimo za pobede koje nas cekaju sutra."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Eh... jebiga... sa DveMaleBebe [ko zna zna, ko ne zna, ne mora ni da zna] je bilo tako ...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
zaljubljenost da, ali ljubav, nemoguce.. Zaljubljenost je ona prva faza na putu do ljubavi, i ako podje sve dobro, nadju se dvoje koji se kapiraju, razumeju jedno drugo, slazu se to prelazi u ljubav, ali onu prvu fazu, ako i ta faza prodje, onda dodje ona zrela ljubav, a to je ono kad ti ta osoba ne nedostaje uvek isto, a opet ne mozes bez nje, ima dana kad je ta ljubav skoro ono sto ne osecas, al ipak ne mozes bez te osobe, misim mnogo bi moglo da se pise, al kao sto vec rekoh moj odgovor je, zaljubljenost je moguca, i normalna pojva, ali ljubav na prvi pogled, ne bi rekao Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 19:21:49
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.