Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 01:26:33
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NYT: SAD platile kampanju "Gotov je!"  (Pročitano 14432 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
mob
Apple 15
Ovo ce zvucati tako prvosrbijanski, ali naravno... neko ih je platio i neko ih je doveo... svu trojicu... kao sto ih je taj isti i skinuo sa vlasti...

Milosevici su jako lepo, kao i Izetbegovici i Tudjmani, zaradili od svog privremenog angazmana...

Narod koji 1945. godine nije doziveo kaznjavanje zlocina i katarzu, samo je dodatno zagadjen kako bi krenuo u rat...

Pre neki dan sam se pokacila sa jednim likom koji me je napao kako sam fasista jer sam rekla da komunisti nisu kaznili sve (ili dovoljno) ustasa i cetnika, te da su izvrsili etnicko ciscenje kolonizacijom... Obaska sto se sve zavsilo tvrdnjom kako ja sazaljevam nevine ustase (?!!!) i kako mrzim divne komuniste.

E, u takvoj situaciji.. u kojoj je jedan ubica koji je 1944. skinuo kokardu ili U sa glave, pa otkucao par svojih drugara i komsija... kako bi doziveo prosvetljenje i slobodno ziveo posle rata... gde su samo neki, ali ne svi kolaboracionsti kaznjavani... gde su politicki protivnici unutar iste partije, samo drugog krila ili prosto... protivnici i takmaci, zavrsavali na Golom otoku,  i gde je jedna elita smenila drugu elitu... pa je zbog prezaduzenja i kradje (jer sve je to nase) doslo do pada standarda.. naravno da je bilo lako implementirati kvazi-nacionalisticke ideje i dovesti njihove predstavnike na vlast...

A kad su zavrsili, ostali su im puni dzepovi i par godina bezbriznog zivota... pre nego sto ih sve rak nije pojeo... prekasno...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
Нема ту довођења...нису они доведени него су они одраз воље народа у то доба...од кад постоји Југославија национализам је бујао...па краљ Александар је убијен од хрватских и македонских националиста, Други светски рат је само врхунац национализама који су бујали од Првог светског рата... Smile

Једино што је држало Југославију на окупу је био Тито, комунизам и Хладни рат...када је сво троје нестало шта сте очекивали...

Знам да је ин сада рећи еј она тројца нас завадише...али то није истина...завадише нас супростављени интереси а та тројца су само заступала те супростављене интересе... Smile

И да...ко их је то платио и довео? Smile

« Poslednja izmena: 20. Feb 2018, 07:47:16 od YuWarez »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Miloševićev prodor do moći još u Jugoslaviji je zahuktao sva sranja.

Srećan je čovek kome u glavi pluta žuta patkica.

србијански председник...

A ti jarane, jel bi umeo da objasniš šta znači to србијански...
« Poslednja izmena: 20. Feb 2018, 08:50:40 od Hipomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 544

Citat
Njujork -- Rusija nije jedina koja se meša u izbore
Ček, ček...opaaaa!!! Koči!
Još uvek ne postoje bilo kakvi dokazi da se Rusija mešala u izbore u SAD, samo nagađanja, želje i propaganda američkih globalističkih struktura, dok, sa druge strane postoji obilje dokaza da globalističke grupe, a poreklom iz SAD i nekih država Evrope jasno i nedvosmisleno utiču na izbore, smene vlasti, sukobe i finansiranje NVO u brojnim državama u svetu.

Tako da...to (da se Rusija meša u izbore na isti način kao i grupacije iz SAD) se ne može izjednačavati jer ne postoji osnov za to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Citat
Једино што је држало Југославију на окупу је био Тито, комунизам и Хладни рат...када је сво троје нестало шта сте очекивали...

Ja nista. A drzale su pare, pre svega... i obecanje svedskog standarda...

Citat
И да...ко их је то платио и довео? Smile

Sta se pravis Tosa... onaj isto ko je organizovao Dejton...
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
.

Pre neki dan sam se pokacila sa jednim likom koji me je napao kako sam fasista jer sam rekla da komunisti nisu kaznili sve (ili dovoljno) ustasa i cetnika

Još jedno u nizu besmislenih izjednačavanja ustaša i četnika.

I što je još gore, predstavljanje komunoustaša kao nekave relevantne ruke pravde što je bestijalan stav.

Škola Ivice Račana i Puhovskog od Korčule.
« Poslednja izmena: 20. Feb 2018, 10:46:32 od Hipomen »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 23083
Nepravedna država izrodila i komuniste i ustase i cetnike.
IP sačuvana
social share
Prebrodićemo mi sve jade,
više se nećemo jadati,
ostvarićemo mi sve nade,
više se nećemo nadati.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2876
Kraljevina Jugoslavija nije bila država pravde kao niti jedna u to vreme pa ni danas.

Ali to ni u kom slučaju nije opravdanje za genocidno divljanje ustaša i komunoustaša.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
@Hipomen

Aha ne slažeš se sa mnom znači da si satanista, pedofil, terorist i mason.

Ako ćemo etikete kao argumente.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Pisces
Pol Žena
mob
Apple 15
Ne vidim razliku izmedju Djujica i Artukovica, u ostalom... obojicu ih je izbavila katolicka crkva i cuvala u SAD.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 10. Avg 2025, 01:26:33
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.