Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 01:35:23
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NVO tuzile Dobricu Cosica  (Pročitano 37456 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
Ja takođe čekam odgovor na pitanje kako je broj Albanaca pod vlašću genocidnih Srba za 90 godina skočio skoro 5 puta, što je nezabeležen slučaj u istoriji čovečanstva. Imam i podpitanja. Što je Albanac bojkotavao nastavu na sopstvenom jeziku, koju mu ja, uzgred budi rečeno, nikad ne bi ni dao. Da je Srbima u Krajini neko dao samo kulturnu autonomiju koju je imao Albanac, nikad Srbin iz Krajine ne bi uzeo pušku i krenuo u rat. Što Albanac nije izašao na izbore i srušio Miloševića? Mogao je da podrži viziju Zorana Đinđića o multikulturalnoj i multietničkoj evropskoj Srbiji. Ili Albanac od početka nije hteo da živi ni u kakvoj Srbiji? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
 Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
@EmptyClip ti znas da ja na besmislena propitivanja ne odgovoram i to sam napisao i sahalinu a evo i tebi

Ja takođe čekam odgovor na pitanje kako je broj Albanaca pod vlašću genocidnih Srba za 90 godina skočio skoro 5 puta, što je nezabeležen slučaj u istoriji čovečanstva. Imam i podpitanja. Što je Albanac bojkotavao nastavu na sopstvenom jeziku, koju mu ja, uzgred budi rečeno, nikad ne bi ni dao. Da je Srbima u Krajini neko dao samo kulturnu autonomiju koju je imao Albanac, nikad Srbin iz Krajine ne bi uzeo pušku i krenuo u rat. Što Albanac nije izašao na izbore i srušio Miloševića? Mogao je da podrži viziju Zorana Đinđića o multikulturalnoj i multietničkoj evropskoj Srbiji. Ili Albanac od početka nije hteo da živi ni u kakvoj Srbiji? Smile

Haha nezabelezen slucaj u istoriji covecanstva ko da je covecanstvo od dunava do Peći  Smile Broj se nije uvecao pet puta i ne znam sta hoces time da kazes, kao eto kako je na kosovu super zena moze cak i da rodi dete - Vau!!!

Sto se tice Srba u Krajini autonomija je nudjena pa je odbijena a mene cudi da ne znas za to - htelo se pripajanje Srbiji uglavnom, a drzavna bezbednost radila na ratu a Milosevic usao tenkovima u Vukovar jer neko nije hteo da stampa udzbenike na srpskom -  Smile

Albanac posle svega sto se desavalo nije imao zasto da podrzi Zorana Djindjica nije mi jasno zbog cega bi podrzali Zorana Djindjica? Da bi Srbi lakse skinuli Slobu, a podrzavali smo ga kada je vodio rat na Kosovu!!! Ajde uozbilji se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
klico...da ti preporucim nesto Smile

http://forum.burek.com/uskoro-u-prodaji-pribor-za-samoubistvo-za-37-evra-t431159.html

ako nemas 37 evra...ja cu ti pozajmiti bespovratno...volim da pomazem ljudima kojima je tesko Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 385
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Ma mogu da mu puse, ali jebiga mnogo su ruzne (Biserko).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
mob
Samsung 
Шиптари су измет. У интелектуалном, цивилизацијском и расном смислу, они су муљ и талог Европе. Једноставно кад их видиш не можеш, а да не осетиш гађење.

Прођеш кроз њихова насеља и не би претпоставио да се налазиш у Европи, већ би ти прва помисао био Авганистан. Видиш их на шта личе и насмејеш се на причу о аутохтоности и илирском пореклу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 2747
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
@EmptyClip ti znas da ja na besmislena propitivanja ne odgovoram i to sam napisao i sahalinu a evo i tebi

...

Sto se tice Srba u Krajini autonomija je nudjena pa je odbijena a mene cudi da ne znas za to - htelo se pripajanje Srbiji uglavnom, a drzavna bezbednost radila na ratu a Milosevic usao tenkovima u Vukovar jer neko nije hteo da stampa udzbenike na srpskom -  Smile

...
Što volim ovo "drugosrbijansko" interpretiranje istorije. Em puno izmišljotinja, em nikakve hronologije. Sve se  fokusira oko 2 događaja, pa bi sad nepoznavalac naše problematike mogao da pomisli da su prvi izbori u Srbiji bili 1999 ili 98, a ne praktično svake parne godine od 1990. U vezi ove kulturne autonomije, to si izmislio ili lupio, odaberi sam. Resto je klasično drugosrbijansko palamuđenje, kao što već rekoh, prepuno izmišljotina i nevezane hronologije. Znači kreneš od 1980 i full autonomije SAP Kosovo, pa onda iredenta, pa pojačano iseljavanje Srba i slučaj Martinović, pa reakciju Srba i dovođenje Miloševića, pa ukidanje autonomije, pa devedesete i bojkotovanje svih izbora, pa tek na kraju događaji koji su prethodili samom bombardovanju i akciji srpske policije i vojske. Ima podosta i pre toga, tipa  Prizrenska Liga itd. Vidiš to je meni nejasno ... ovde u Srbiji i među tzv Srbima ispade veći problem Velika Srbija od Velike Albanije. Albanac pravi Veliku Albaniju i nikom ništa, evo ti imaš 100 opravdanja za to. Sa druge strane živ si se isprepado od ideje Velike Srbije. Kontam da neko ne podržava ideju Velike Srbije, al brate ne kontam kad Srbin podržava ideju Velike Albanije, jer ti se upravo to i dešava.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Prizrenska liga!? A gde je kosovski boj?  Smile

Nego, znam Albance koji su recitovali pesme Desanke Maksimovic, ali ne znam ni jednog koji mi je recitovao prizrensku deklaraciju. I ovo za kulturnu autonomiju si sam napisao ja ne znam sa kim se uopste oko toga raspravljas?

Mi smo trazili da se uhapsi Azem Vlasi a danas Cekuu nudimo sustinsku autonomiju!
Meni se ne desava Velika Albanija i slicne kojestarije nego se desava, bas sada nasilno iseljenje roma u BG-u. E to se desava a ne nekakve velike Albanije...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8

Чекај чекај, није бесмислено. Пази дијалог

Ја ево живим у насељу поред њиховог
Ne zivis ti ni u kakvom slicnom naselju, nego izmisljas
ti ne znas nista, da znas nesto ne bi tako pisao

Немој сад да бежиш. Ево тврдиш да ја лажем и да знаш више о Шиптарима од мене. Ајде одговори на ово просто питање

Шта значи  'Ta rofta Shqiptaria e Madhe' илити 'Ta perderisa Shqiptaria e Madthe'?

Или немаш појма??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4610
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.8
Napisao sam ti da na tvoja glupa propitivanja ne odgovaram nikada, pa nema razloga da to ni sada uradim. A ti ne zivis ni u kakvom naselju pored bilo kakvih Albanca, jer da zivis ne bi imao takve predsrasude ili ako zivis a imas takve predrasude - e onda to resavaj na drugom mestu.

Ako ti ne umes da shvatis da se svet ne prostire od fruske gore do prvog skretanja, evo izvoli pa jos jednom pogledaj:

Ti si sam napisao da zivis u naselju pored njihovog i u tome je ceo problem. Kada budes shvatio da zivis u istom naselju e onda ce i drugi problemi biti reseni.

Nacionalizam(ili fasizam, nacizam - sasvim svejedno) uvek poznaje "one druge", "njih",' koji su uvek "prljaviji" "gluplji" i "necivilizovaniji" od nas koji smo "superiorniji" "bolji" "pametniji" "lepsi". Zato mi "njih" treba da unistimo jer su oni krivi sto su nam uzeli "teritorije istoriju klali nas" dok smo se mi samo "borili se za mir". Oni su dosli na "nasu teritoriju" na kojoj smo mi tamo od vajkada i onda nas proterali i zato mi tu teritoriju treba da vratimo i da ih pobijemo.

tako glasi propaganda od (bilo i ranije) gebelsa do danas!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 33
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 01:35:23
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.