Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 16:39:51
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: sampion u antisrpskoj kampanji je?
Biljana Kovacevic-Vuco
8%  (9)
Natasa Kandic
77.9%  (88)
Sonja Biserko
11.5%  (13)
Stasa Zajovic
0%  (0)
Borka Pavicevic
2.7%  (3)
Ukupno glasova: 113
Idi dole
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NVO liderke  (Pročitano 35381 puta)
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
SonyEricsson K510i
jedini razlog sto nisam glasao, je zato sto ne mogu da glasam za sve 5 . A zivo me interesuje ko vodi.
p.s nisam ni sumnjao
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ovo je poziv na linc, a onaj ko je postavio ovu temu je veci izdajnik srba od onih koje je predlozio

blago "ne obavestenima", njihovo je carstvo beskonacno.

inace glasao sam za pobednicu . Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Србија до Токија!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Убедљиво наташа кандић!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Убедљиво наташа кандић!

Ne znam ...zasto "ubedljivo"...

Meni su sve iste
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5496
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Bolje da je anketa napravljena tako da se svakoj dodeli određen broj poena, npr. 1-5. Ovako mi je žao što moram neku da izdvojim, ali kad već mora i moj glas ide vodećoj na listi.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6301
Zastava Nis
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E
Национал
Уторак
11. јануар 2005, страна 13

Ко је Соња Бисерко - Прилог за биогафију

Поштована господо,

Познато је да ваш лист нема рубрику "Писма уредништву" или неку сличну, али осећам потребу да вам пошаљем ово писмо због података које у њему наводим.
У вашем листу од 25/26 12. 2004. објавили сте чланак господина В. Ђукановића под насловом "Сподобе и њихове креатуре" и над-насловом �Соња Бисерко у акцији шибања српских медија�. На самом почетку текста г. В. Ђукановић констатује: "Да је у Србији пљување по сопственом народу најпрофитабилнија делатност"... итд. Све што је г. Ђукановић навео је тачно осим једне, али битне чињенице.
Соња Бисерко никада није пљувала по сосптвеном народу. Цијелог радног вијека радио сам са Соњиним родитељима. Соњин отац је Ђуро Бисерко, Хрват из Кистања, а мајка Мара Хрватица, родом с једног далматинског острва. Обоје су ступили у НОП негде 1944. године. Као малди људи с још пуно сличних убрзо су упућени на радио-тлеграфски курс у трајању од мјесец дана. По ослобођењу Београда многи млади радиотелеграфисти прекомандовани су у Мин. Унутрашњих послова ФНРЈ, у формирани радио центар. Млађи по четири � пет година од њих, и ја сам доспио у исту установу септембра 1949. године.
За Соњину мајку не могу рећи ништа лоше, док ми је њен отац Ђуро остао у сјећању као ноторна улизица, подрепаш и тужибаба. Као такав био је миљеник наших руководилаца, коији су сви до једног били Срби и Црногорци. Први квалитетан стан додељен нашој радној јединици дат је породици Бисерко. Код сваке касније поделе станова Ђуро је добијао сваки пут бољи и већи стан, да би коначно добио четворособни или петособни стан на локацији Старог аеродрома, чија је вриједност данас најмање 150.000 евра. Не знам да ли га Соња сада користи. Наша служба везе обављала је пријем и слање нашим ДКП у иностранству. Опслуживали смо ССУП, ССИП, Маршалат и ГС. Подразумева се дасмо по потреби службе повремено премјештани у наша ДКП. Ђуро Бисерко могао је да бира у које ће ДКП да оде, колико ће да остане и, што је било противно правилима, да и супругу запосли као другог везисту у већим представништвима у којима су радила по двојица везиста. Тако су остваривали по двије девизне плате, осим приликом њиховог последњег премјештаја.
Када је наша Служба деташирана у ССИП 1-1-1959, мањи број везиста задржао је ССУП. Ђури и Мара Бисерко расподедјелили су се � Ђуро у ССИП, а Мара у ССУП. Када су одлазили у пензију, Ђуро је ухлебио ћерку Соњу у ССИП као дипломатског службеника, а Мара сина у ССУП. Примајући у дужем периоду и у више наврата двије девизне пензије, Ђуро и Мара саградили су вили на мору и тамо се преселили пред сам почетак сукоба на простору бивше Југославије. Након насилног отцепљења Хрватске и других република, СРЈ отпустила је кадрове из тих република као стране држављане. Тако је Соњи измакла улога инсајдера, али се вешто престројила и постала лидер Сорошевске организације Хелсиншки одбор за људска права, добивши могућност да неограничено пљује по њој најомрзнутијем народу на земаљској кугли � по српском народу.
Толико да се зна ко је Соња Бисерко.

Драго Мићуновић

izvor:pogledi.co.yu
IP sačuvana
social share
„Tromo se vreme vuče i ničeg novog nema, danas sve ko juče sutra se isto sprema."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3324
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
mob
Samsung 
Национал
Уторак
11. јануар 2005, страна 13

Ко је Соња Бисерко - Прилог за биогафију

Поштована господо,

Познато је да ваш лист нема рубрику "Писма уредништву" или неку сличну, али осећам потребу да вам пошаљем ово писмо због података које у њему наводим.
У вашем листу од 25/26 12. 2004. објавили сте чланак господина В. Ђукановића под насловом "Сподобе и њихове креатуре" и над-насловом �Соња Бисерко у акцији шибања српских медија�. На самом почетку текста г. В. Ђукановић констатује: "Да је у Србији пљување по сопственом народу најпрофитабилнија делатност"... итд. Све што је г. Ђукановић навео је тачно осим једне, али битне чињенице.
Соња Бисерко никада није пљувала по сосптвеном народу. Цијелог радног вијека радио сам са Соњиним родитељима. Соњин отац је Ђуро Бисерко, Хрват из Кистања, а мајка Мара Хрватица, родом с једног далматинског острва. Обоје су ступили у НОП негде 1944. године. Као малди људи с још пуно сличних убрзо су упућени на радио-тлеграфски курс у трајању од мјесец дана. По ослобођењу Београда многи млади радиотелеграфисти прекомандовани су у Мин. Унутрашњих послова ФНРЈ, у формирани радио центар. Млађи по четири � пет година од њих, и ја сам доспио у исту установу септембра 1949. године.
За Соњину мајку не могу рећи ништа лоше, док ми је њен отац Ђуро остао у сјећању као ноторна улизица, подрепаш и тужибаба. Као такав био је миљеник наших руководилаца, коији су сви до једног били Срби и Црногорци. Први квалитетан стан додељен нашој радној јединици дат је породици Бисерко. Код сваке касније поделе станова Ђуро је добијао сваки пут бољи и већи стан, да би коначно добио четворособни или петособни стан на локацији Старог аеродрома, чија је вриједност данас најмање 150.000 евра. Не знам да ли га Соња сада користи. Наша служба везе обављала је пријем и слање нашим ДКП у иностранству. Опслуживали смо ССУП, ССИП, Маршалат и ГС. Подразумева се дасмо по потреби службе повремено премјештани у наша ДКП. Ђуро Бисерко могао је да бира у које ће ДКП да оде, колико ће да остане и, што је било противно правилима, да и супругу запосли као другог везисту у већим представништвима у којима су радила по двојица везиста. Тако су остваривали по двије девизне плате, осим приликом њиховог последњег премјештаја.
Када је наша Служба деташирана у ССИП 1-1-1959, мањи број везиста задржао је ССУП. Ђури и Мара Бисерко расподедјелили су се � Ђуро у ССИП, а Мара у ССУП. Када су одлазили у пензију, Ђуро је ухлебио ћерку Соњу у ССИП као дипломатског службеника, а Мара сина у ССУП. Примајући у дужем периоду и у више наврата двије девизне пензије, Ђуро и Мара саградили су вили на мору и тамо се преселили пред сам почетак сукоба на простору бивше Југославије. Након насилног отцепљења Хрватске и других република, СРЈ отпустила је кадрове из тих република као стране држављане. Тако је Соњи измакла улога инсајдера, али се вешто престројила и постала лидер Сорошевске организације Хелсиншки одбор за људска права, добивши могућност да неограничено пљује по њој најомрзнутијем народу на земаљској кугли � по српском народу.

Драго Мићуновић

izvor:pogledi.co.yu

Svaka cast, za tekst  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Citat
Po sopstvenom priznanju,Tomislav Nikolić svoj politički život duguje Vojislavu Šešelju. Na njegovim delima vaspitavao se osamdesetih godina. Oduševljeno je čitao sve što je napisao.

Citat
Kad je Tomislav, član Narodne radikalne stranke, čuo Šešelja iz Četničkog pokreta uživo, uverio se da je to „najveći srpski intelektualac”.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Linux
Browser
Mozilla (gutsy)
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Ko to jos ne zna.E mozete da mi pomognete i da nadjemo njihove govore mrnje.Ja sam nesto nasao na youtubu eno u mom potpisu.Ako mi nadjete nesto dajte Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 313
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
SonyEricsson k-750i
ja stvarno ne znam kakav smo mi to narod,dopustamo ljudima da nas tako pljuju i vrijedjaju..Rusi su Bogovi..i kod njih je bilo ovakvih slucajeva,ali je FSB likvidirao pokojeg izdajnika i pokazao sta je drzava i narod...a ne mi nijemo gledamo kako nas blate pred nasim nosom,to sve treba pobiti!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

I Express My Uniqueness

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 11691
Zastava Lost Heaven
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Nokia N70
ja stvarno ne znam kakav smo mi to narod,dopustamo ljudima da nas tako pljuju i vrijedjaju..Rusi su Bogovi..i kod njih je bilo ovakvih slucajeva,ali je FSB likvidirao pokojeg izdajnika i pokazao sta je drzava i narod...a ne mi nijemo gledamo kako nas blate pred nasim nosom,to sve treba pobiti!!!

E zbog ovakvih nam nikad nece biti bolje... Smile
IP sačuvana
social share

Euphoric Vibes Episodes
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 50 51 53 54 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 27. Avg 2025, 16:39:51
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.