Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 10:04:49
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: sampion u antisrpskoj kampanji je?
Biljana Kovacevic-Vuco
8%  (9)
Natasa Kandic
77.9%  (88)
Sonja Biserko
11.5%  (13)
Stasa Zajovic
0%  (0)
Borka Pavicevic
2.7%  (3)
Ukupno glasova: 113
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NVO liderke  (Pročitano 35635 puta)
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
ринака. где ти налазиш све ово... Smile Smile
to su mracne tajne Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Nataša Kandić
se branila šamarom
R. Dragović, 9. jul 2007

PREDSEDNICU Fonda za humanitarno pravo Natašu Kandić Prvi opštinski sud u Beogradu je oslobodio optužbi da je izvršila krivično delo uvrede udarivši šamar Nikoli Popoviću iz Peći na Trgu republike u Beogradu 2003. godine. Sudija Vladan Ivanković odluku je obrazložio činjenicom "da je optužena trpela protivpravni napad od strane više lica", i da je tako reagovala braneći se ne od tužioca, već od mase koja je na nju nasrnula.

- Sud je posle izvedenih dokaza, saslušanih svedoka i televizijskog snimka, zaključio da prihvati odbranu Nataše Kandić koja se bazira na nužnoj odbrani - rekao je Ivanković. - U trenutku napada prisutni su bili i policajci u civilu koji su pokušali da zavedu red, na šta se masa nije obazirala, već je guranje i udaranje nastavljeno.
U svojoj završnoj reči Popović je istakao da je "Kandićeva na skup došla u nameri da provocira, kako bi iscenirala fizički napad, a Srbe sa Kosova prikazala kao agresivne i primitivne, i time potvrdila tezu da su Srbi krivi za sve".

Kandićeva je istakla da je na skup došla povodom Svetskog dana nestalih, jer je smatrala da joj je tamo mesto, s obzirom na to da se bavi zaštitom ljudskih prava. Navela je da je uz članove porodica, skupu prisustvovala i "grupa koja je izražavala neprijateljstvo, i u kojoj je bio i privatni tužilac".

Posle izricanja presude, Popović je vidno uznemiren i nezadovoljan sudskom odlukom, sudnicu napustio uz reči upućene sudiji: "Vi ste presudili meni, a vama će Bog suditi!"

...i tako je "pravda" pobedila. Da je kojim slučajem gospodin Popović zveknuo Natašicu, mislim da bi već delio ćeliju sa Legijom.
Bem ti ja naš pravni sistem, a onda pričaju o tome kako se ove iz NVO-bore za nezavisnost sudstva...koje licemerje.
« Poslednja izmena: 10. Okt 2007, 21:44:10 od tarantulica »
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Значи Smile Smile

А када би је осудили то би било "репресија владе над НВО и повратак режима деведсетих" Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

"Nisu loša vremena, nego čovek."

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 7244
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
mob
Samsung Z 240
Pa kao i obično, čak i posle 7 godina, za sve je kriv bivši režim...dokle će više da se vade na to...još 20 god?
Sudovi, bolnice, fakulteti...sve je još uvek korumpirano.
Pre si mogao za 50 eura da upišeš fax, a sada moraš da dižeš kredit da bi platio školarinu.
No naravno, to cenjene gospoje ne zanima. Samo da nas dobro opljuju, štikle im vire iz Solanine bulje, i padaju parice.
Za to treba obraz kao đon!
IP sačuvana
social share
Ništa nije samo po sebi dobro, ni loše, zavisi samo šta o njemu mislimo
"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe.

(Sri Chinmoy)
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 224
OS
Windows 2003
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 1600GTI
"Окривљена Наташа Кандић је ананкастно структуисана личност, са пасивно агресивним цртама и ригидношћу у социо-емотивним релацијама", пише у судско-психијатријском вештачењу мр Светлане Никшић, специјалисте за психијатрију Специјалне затворске болнице у Београду, које је достављено Првом општинском суду у Београду. Вештачење је обављено на захтев судије Владана Иванковића, ради утврђивања психичког стања директора Фонда за хуманитарно право, поводом тужбе коју је против ње поднео Никола Поповић (73), за увреду нанету шамаром августа 2003. године.
Иначе, по Енциклопедијском латинско-српском медицинском речнику, аутора др. Миодрага Р. Одавића, ананкастне особе су "опсесивно-компулзивне личности, које болују од присилне неурозе. Такве особе су обузете суманутим идејама, које прислино делују због унутрашњег нагона".
Адвокат окривљене Драгољуб Тодоровић оспорио је судско вештачење.
Правда 27.6.2007
IP sačuvana
social share
Смрт је честа појава међ нама Србима
као што су пролеће, лето,  јесен, зима
И није страшнија, поготову дању
од суше, поплаве, земљотреса, мраза,
кад је човек сретне на своме имању
окађене душе и светла образа.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
@tarantulica
A seti se kakva je halabuka dignuta kada je "kamenovana" grupa NVO liderki nakon godtovanja na bleeeeeeeeeeeeeeeeeeU92.
definitivno dvostruki standardi u pravosudju a pogotovu zbog toga sto te liderke ucenjuju sudije zbog "grehova" iz vreman SPS-a i sl. Kucke  su samo kupile po Srbiji traceve i sad ih plasiraju kao istinu-ne kazem da negde nema istibe ali uglavno je poluistina ili insinuacije/

@~: pedjapop
To isto sam svojevremeno postravio i odmah su me potp[aroli NVO-a a narocito Kraljevic bez Sarca    izbredjali i "jak" ti izvor -list SRS-a.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
ринака. где ти налазиш све ово... 

www.teofilpancic.com\xA0 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Say hello to my "little" friend!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5337
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0
Pa i vidi se da Kandicka pati od nekih teskih neuroza...ali prisilnih i to zbog unutrasnjeg nagona!?  Smiley 1
IP sačuvana
social share
I danas kad dođe do poslednjeg boja,.
neozaren starog oreola sjajem,.
ja ću dati život, otadžbino moja,                                                                 
znajući šta dajem i zašto ga dajem!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Kucke  su samo kupile po Srbiji traceve i sad ih plasiraju kao istinu-ne kazem da negde nema istibe ali uglavno je poluistina ili insinuacije/

I nije im bilo tesko kad imaju svoj kontejner, B 92, koji ce to sve slatko progutati....
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Контејнере треба с времена на време испразнити, а овај Б92 типа се већ прелива...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 07. Sep 2025, 10:04:49
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.