Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 00:11:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: NS Vs BG  (Pročitano 8021 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 9820
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.1
mob
Samsung Z240
ne bih menjala Novi Sad za Beograd ni kada bi mi zlatom pozlatili oni 88 km što nas deli (a deli nas ustvari čitava vasiona)

IP sačuvana
social share
sve je ovo igra,šala,volim te budalo mala
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
HTC Tattoo
ne bih menjala Novi Sad za Beograd ni kada bi mi zlatom pozlatili oni 88 km što nas deli (a deli nas ustvari čitava vasiona)

Takođe,ali obrnuto.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G2
Ima Beograd svojih prednosti, nije da nema, ali.... to je jedan metežan, siv, zamoran, nepristupačan grad, grad uobraženih ljudi, ljudi neopravdano superiornih stavova.

A o Novom Sadu bih, sa druge strane, mogao pričati satima i to u superlativu!  Smile
« Poslednja izmena: 05. Dec 2007, 19:29:14 od robinns »
IP sačuvana
social share

Vojvodini pesmu pevam, punu hleba rujna vina,
sve što imam dala mi je zemlja ova Vojvodina!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

iza sedam gora, iza sedam mora....NADJA!!! xeexexe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 776
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
grad uobraženih ljudi, ljudi neopravdano superiornih stavova.

a znam da cu biti proglasena izdajicom roda svoga, posto sam novosadjanka, ali ne mogu a da ne primetim da su ljudi u ns-u ipak mnogo uobrazeniji, a sto se tice drugog dela konstatacije, mislim da je u pitanju subjektivni dozivljaj provincijalaca u odnosu na ljude iz velikog grada.... dont sut mi nau...
IP sačuvana
social share
Pa da, mi smo biljke, a ne ljudi, ili bolje reci, vise biljke nego ljudi, a iz zemlje gde smo rodjeni, izbija sva nasa snaga, pa ako zemlju napustimo, nismo vise biljke, a ni ljudi, nego laki otpaci, koje zivot baca tamo amo prema vetru prilika.

Ne volim samo tebe, ti to znas, ne volim ni samo Djinu, sutra ili preksutra volecu i slikacu druge slike.  Necu se kajati ni za jednu ljubav koju sam ikada osecao, kao ni za mudrost ili glupost koju sam zbog nje pocinio.  Tebe mozda volim zato sto si slicna meni.  Druge volim jer su sasvim drugacije no sto sam ja.

Umetnost je znacila: iza svake stvari otkriti Boga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G2
Ma nisi ti izdajica, nego si neznalica. Očigledno nisi vozač, pa ne primećuješ neke stvari, niti si nekada bila u organiziciji ili bar blizu nekog projekta na državnonm nivou, gde stvari o kojima sam pričao dolaze do izražaja. Niti znaš kakva se dževa diže ukoliko se neke odluke donesu bez znanja Beograđana ili protivno njihovom stavu, užas!
Ne mari, verovatno nisi ni znala o čemu ja pričam, no, nije to najveći problem, brani ti koga želiš, ali kako možeš novosađane da nazivaš provincijalcima u odnosu na beograđane. Izeš ga, to naprosto nije istina, iako, biti provincijalac nije ništa ružno niti nečasno, čak naprotiv.

Pozdrav svim stanovnicima Novog Sada i Beograda!  Smile
« Poslednja izmena: 05. Dec 2007, 23:17:35 od robinns »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

iza sedam gora, iza sedam mora....NADJA!!! xeexexe

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 776
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
drzavni nivo? kakve to ima veze? ja sam samo pricala o obicnim ljudima.... a cinjenica je da je gomila novosadjana iskompleksirana zbog toga sto zive u manjem gradu... ja npr. volim moj ns i volim sto je manji i u bg-u cisto sumnjam da bih ikada zivela ali sto se tice ljudi, moram priznati da mi se beogradjani vise svidjaju...
IP sačuvana
social share
Pa da, mi smo biljke, a ne ljudi, ili bolje reci, vise biljke nego ljudi, a iz zemlje gde smo rodjeni, izbija sva nasa snaga, pa ako zemlju napustimo, nismo vise biljke, a ni ljudi, nego laki otpaci, koje zivot baca tamo amo prema vetru prilika.

Ne volim samo tebe, ti to znas, ne volim ni samo Djinu, sutra ili preksutra volecu i slikacu druge slike.  Necu se kajati ni za jednu ljubav koju sam ikada osecao, kao ni za mudrost ili glupost koju sam zbog nje pocinio.  Tebe mozda volim zato sto si slicna meni.  Druge volim jer su sasvim drugacije no sto sam ja.

Umetnost je znacila: iza svake stvari otkriti Boga.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G2
OK, poštujem, svako ima pravo na mišljenje  Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung S7
Beograd !!!!!!!!!!
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
lep je NS, i moglo bi se tamo lagano ziveti, malo je kulturnije mesto od BG-a, ali bio je vekovima pod kulturnijim tiraninom, ipak pre spor je i sve je sporije nego u BG-u... mozda je to samo moje vidjenje, ali stalna jurnjava u BG-u i brdo ljudi u svakom trenutku imaj moj glas i uvek bih prednost dao velikom gradu kao centru svih desavanja (osim exita), ako nista drugo, a ono da citav zivot obilazis BG nikada ga neces celog obici i u potpunosti upoznati i to izaziva stalno nezasicenje i potrebu da istrazujes, ako neko misli drugacije neka proba.

Citat
Očigledno nisi vozač, pa ne primećuješ neke stvari

lako je voziti praznim ulicama, cak, usudio bih se reci, uspavljujuce neuzbudljivo, pravi vozac moze da se snadje u svakoj situaciji, a i ako nekom smeta guzva, uvek je tu "gvozdeni na sinama", on guzvu ne oseca a i ne parkira se...

Citat
niti si nekada bila u organiziciji ili bar blizu nekog projekta na državnonm nivou, gde stvari o kojima sam pričao dolaze do izražaja. Niti znaš kakva se dževa diže ukoliko se neke odluke donesu bez znanja Beograđana ili protivno njihovom stavu, užas!

Ja sam mislio da je BG centar politicke Srbije (znas ono, vlada, predsednik, drzavne ustanove, centralna banka...) i da se sve odluke i donose u saglasnosti sa tim ustanovama, a i nisam cuo da se jos neko buni zbog takvog rezima, na kraju krajeva i lokal u BG-u radi pod patronatom tih ustanova.
IP sačuvana
social share
Odgovorni smo za ono sto radimo, ali i za ono sto ne radimo...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1251
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG G2
Auuuu, odoste suviše visoko ljudi , kakva politika, kakvi predsednici, pa jel postoji neki drugi oblik ljudskog delovanja od politike, ili vas je onaj RTS totalno sludio?  Smile  Mislio sam, na najobičnije svakodnevne stvari, od lupam: sporta, univerziteta, kulture, vere, nevladin sektor..... gde postoje organizacije u svim većim gradovima i koje međusobno sarađuju i organizuju periodične skupštine na državnom nivou i koje bi trebalo po definiciji biti ravnopravne u odlučivanju.

A što se tiče vožnje, svaka čast beograđanima što se snalaze u haosu, ali to podrazumeva bahato ponašanje, odlučivanje u sekundi, menjanje traka bez žmigavaca, uletanje u makazice i ostalo, e izvini to nije dobro kako god da okreneš. A kamo lepe sreće da u Novom Sadu nema gužve i da su prazne ulice, ali se sa gužvom na kraj izlazi daleko odgovornije i civilizovanije nego u BG-u.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 28. Jul 2025, 00:11:29
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.