Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Nožem napadao šetače po Knez Mihailovoj  (Pročitano 7202 puta)
22. Avg 2009, 12:13:32
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
U petak uveče odigravala se prava drama u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu. Nepoznati muškarac romske nacionalnosti oko 20.30 časova, sa velikim kuhinjskim nožem jurio je i tukao prolaznike po šetalištu, pišu "Večernje novosti".

Pomahnitali čovek u vidno alkoholisanom stanju više od pola sata je napadao decu, žene i ulične prodavce, a prema rečima očevidaca, jednu devojku je ubo nožem u leđa.

Srećom ona nije ozbiljnije povređena, a policija koja je ubrzo stigla na mesto incidenta uhapsila je ovog čoveka.

Oko 20 časova napadač je ispred ulaza broj 10 u Ulici kneza Mihaila, došao sa nekoliko torbi i flašom piva od dva litra. Seo je na trotoar, a zatim počeo da viče i ispušta "neke čudne krike".

Posle desetak minutra, bez ikakvog povoda, počeo je da napada decu koja su prolazila ispred njega.

"Udarao je rukama i nogama koga je stigao, a na meti su mu uglavnom bili devojčice i dečaci. U jednom trenutku spazio je čoveka kako stoji ispred prodavnice sa sinom, koji nema više od tri godine. Pritrčao im je s leđa i počeo da ih šutira", priča za "Novosti" vidno uzbuđena Slavka Savić, jedna od žrtvi pobesnelog muškarca.

"Zgrabila sam dete da bi ga zaštitila, a njegov otac je nastavio da se bije sa ludakom. Posle kraćeg sukoba povukao se i otišao sa mesta gde je sedeo."

Kada su svi pomislili da se ovaj jezivi događaj napokon završio čovek je iz torbe izvukao tridesetak centimetara dug nož i ustremio se ka Slavki Savić, koja nedaleko odatle prodaje kukuruz.

Srećom, žena je uspela da se zaštiti metalnim stolom, a zatim pobegne u najbližu prodavnicu.

"Bila sam prestravljena. Odmah sam pozvala policiju i rekla im šta se dešava. Kroz vrata sam primetila da prilazi nekim devojkama. Sve se dogodilo u trenutku, ali sam dobro videla da je jednu od njih ubo u leđa. Devojka je vrisnula i otrčala ka Zelenom vencu", kaže Slavka.

Patrola MUP ubrzo je stigla i bez većih problema savladala pomahnitalog napadača koji je bio pod dejstvom alkohola i u potpunom nervnom rastrojstvu.

Kako "Novosti" nezvanično saznaju, povređena devojka nije tokom noći zatražila pomoć lekara, tako da se pretpostavlja da se radi o lakšoj povredi.

Ceo ovaj slučaj podseća na događaj iz septembra prošle godine kada je psihički bolesnik Željko Ajder (33) jurio mačetom prolaznike u Ulici Goce Delčeva. Pripadnici MUP tada su ga ranili u nogu i sprečili da uđe u vrtić.

Beograđanima je ipak najviše u sećanju ostao slučaj kada je krajem marta 2007. godine pomahnitali Kinez Vang Ling Li (42) nožem isekao pet prolaznika. Dve osobe su tada zadobile teške telesne povrede, a Kinez je ubrzo uhapšen.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Univerzum se krije u svakom od nas

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 425
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
SonyEricsson 
Stravično.
Verovatno će ga pustiti da mu ne bi povredili njegova manjiska prava.
Sina moje prijateljice od 9 godina su takodje noževima napali cigani od 8-12 godina,ispred škole,psujući mu mater srpsku (oni su Goranci) srećom,prošlo je s ogrebotinama.
Policija ih je našla pa pustila?!
Inače,nemojte prihvatati reči romi i neromi,jer reč rom na ciganskom jeziku znači ČOVEK,hoće reći da su svi ostali neromi-to jest NELJUDI!
Čisto kršenje zakona o zabrani diskriminacije na nacionalnoj osnovi.
IP sačuvana
social share
Lupaćemo glavom u zid-sve dok zid ne popusti.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
Citat
Pomahnitali čovek u vidno alkoholisanom stanju više od pola sata je napadao decu, žene i ulične prodavce,

vise od pola sata? Smile Smile Smile

gde je jebena stoka od smrdljive policije???????? Smile

inace...za ostalo...cekam bf-a Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13

inace...za ostalo...cekam bf-a Smile

pa ochigledno da svi chekaju da neko drugi preduzme neshto ... zato i jesmo tu gde jesmo  Smile

- policija cheka da je neko pozove ,a kad ih pozovu pojave se sa akademskih 15 minuta zakashnjenja   Smile

- narod cheka da neko drugi pozove policiju dok mahniti rom preti nozem deci .....

- dok se otac bori da odbrani dete nema nikog da mu pomogne ....

pa dragi moji srbi , ko vam je kriv shto ste gradjani 3.reda u sopstvenoj drzavi    Smile
« Poslednja izmena: 22. Avg 2009, 16:55:11 od bf_109_g_6 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Ant.com
Citat
Nepoznati muškarac romske nacionalnosti

bravo za mondo! ostali izbegavaju da kazu nacionalnost.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Nokia 6300
Nešto mi se čini da je pre godinu ili više sličan slučaj bio mislim isto u Knez Mihajlovoj, samo se valjda radilo o kinezu ili tako nešto... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Zodijak
Pol
Poruke 29583
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Nešto mi se čini da je pre godinu ili više sličan slučaj bio mislim isto u Knez Mihajlovoj, samo se valjda radilo o kinezu ili tako nešto... Smile

Пише на крају текста.

Страшно јбт, овај као да је утриповао да игра ГТА или тако неку игрицу где нападаш људе на улици?  Smile

Ја би то у лудару...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Samsung 
Да ли се мени чини или и поред свих покушаја заташкавања и прикривања порекла починиоца, криминалних дела за које су цигани одговорни има све више и више и ту мислим на озбиљне ствари попут разбојништава, рањавања, силовања?

А код нас још не смеју да се курче ни близу, као у Мађарској или Румунији, које морају да поштују њихова "угрожена права". Мада чека и нас исто. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
mob
Alcatel One Touch Idol X
Vidim da mi je obrisan post na ovoj temi.... Ali nema veze, da napisem "politicki korektniji"  Smile

Zalosno je sto ce zivotinja biti pustena za jedno 3 meseca, valjda ce toliko da odlezi... A onda, ko zna kada, opet ce napasti... I ko zna ko ce tada stradati... Jednostavno, ne postoji odgovarajuca kaznena politika...
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Sony 
Totalni idiot da sa nožem mlatara po glavnoj ulici u glavnom gradu jedne države.......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.