Od sutra sam planirao da citam Eragona 4. deo, ali su indijanci iz Carobne knjige pomerili izdavanje knjige za 27-mi... Kao da nije dovoljno sto je prevode 8+ meseci, nego jos moraju da cimaju oko datuma pustanja u prodaju... Malo pre sam im pustio mail na redakciju prodaju i tako to...
Sila Boga ne moli. Dno nema granice, uvek moze gore. Svi imaju pocetak kraja. Na pitanje ide odgovor. U zivotu uvek ima ono "ali". Papir trpi svasta. Nista vise a ni manje. Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Svet je jedno globalno selo. Istorija se nastavlja, II deo. Svi su krivi dok se ne dokaze suprotno. Vetar duva, sljive padaju. (Erozija vetra) ... Sini munjo, udri grome. (Elektricno praznjenje) CQ mod pesma
Inace,jedva cekam da izadje knjiga ''Pedeset nijansi - Siva'' da vidim o cemu se tu radi ,i sto je to oborilo sve moguce rekorde i zbog cega je zabranjena u mnogim bibliotekama.
« Poslednja izmena: 03. Jul 2012, 17:41:11 od mysterX »
Sila Boga ne moli. Dno nema granice, uvek moze gore. Svi imaju pocetak kraja. Na pitanje ide odgovor. U zivotu uvek ima ono "ali". Papir trpi svasta. Nista vise a ni manje. Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Svet je jedno globalno selo. Istorija se nastavlja, II deo. Svi su krivi dok se ne dokaze suprotno. Vetar duva, sljive padaju. (Erozija vetra) ... Sini munjo, udri grome. (Elektricno praznjenje) CQ mod pesma