Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novogodisnji kup u Maketarstvu - Muzej vazduhoplovstva 14.12.2008.  (Pročitano 54039 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Ah... divno...  Smile

Vidim da je to bas bio uspesan dan...  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Pa zeko zar niki od vas glavnih sa Bureci nije mogo da dodje?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.61
mob
Apple 15
Nazalost, nisam bila u Bgd... porodicni rucak i ostalo  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows 98
Browser
Internet Explorer 6.0
Ujkaalberte  koliko sam stigao ja sam uradio (nisam imao mnogo slobodnog vremena koliko sam mislio - zbog zubara - oteo mi je ceo jedan dan, ali za moje dobro Smile), a iduce godine to ce biti nezamislivo vise.
Anea bilo je zivo i ispunjeno. Medjutim nije mi jasno da ljudi iz muzeja nisu otvorili kafe i restoran toga dana - nezamislivo odsustvo preduzetnosti. Pa ja bih na njihovom mestu napravio torte u obliku aviona ili elise ili cega vec i prodavao na parche - sve bi garant otislo. Pa bar da se mogla popiti kafa, caj, sok i sesti u onom kafe-restoranu, tu bi moglo da se sedne i poprica sa nekim ljudima koje upoznas, sklopili bi se poslovi, poznanstva. Ja sam upoznao i sreo toliko ljudi, stoi sa foruma, sto uopste iz polja avijacije i maketarstva - fenomenalno. Prezadovoljan sam. Dobro, bilo je tu i sendvica i kafe i cokolada itd, ali sve su to organizovali momci koji su i pokrenuli i organizovali celu manifestaciju i obezbedili sponzorstva itd. Samo me cudi da kafe koji tu postoji ne radi u takvoj prilici. Al' nema veze, proradice  kad shvate Smile

Dakle, uskoro se prostor napunio i maketam i svetom, sve je uzavrelo. Upoznah takodje naseg dragog Drraptor-a, koji tu bio od pocetka, ali ja ne znadoh za njegov identitet i onako u prici pomenuh kako " ja sam matori pocetnik i petljam tu nesto", nasta ce on "ma dobri su foke wulfovi..." Smile...kako zna?...e tu se otkrio Smile Smile Smile Smile

Atmosfera je bila pozitivna, puna entuzijazma. Mnogo je maketa pristiglo i ja sam poceo skljocati. Naravno prvo sam snimio prvu turu naseg izloga, pa evo toga odmah (red je, prvo ,i Smile), a posle slede razna cudesa.
Naravno i nas izlozbeni izlog je bio zastupljen ne samo sa avionima, vec i tenkovima i figurama - tim redosledom cu i postovati.
Kasnije, kada budu slike takmicarskih maketa, bice naglaseno da je to od nekoga ko je i clan naseg foruma (koliko ja to budem znao, a nadam se da ce mi Samuraj77, me109 i Drraptor pomoci.

Evo prvo burekdzijskih aviona, kako sam prisao izlogu, a to je sa leva na desno Smile:

sl.1:fantasticna maketa naseg Profa-e (ne znam koji je avion, a ne pitah - joj moje sramote Smile Smile Smile). U pozadini levo su tenkovi (ciji, da li je to sve od me109 ili...) u razmeri 1-72 i 1-35, desno su od  Samuraja77 dva Spitfire-a i Moran Solnier.

sl.2: ista maketa, detalj spreda

sl.3: ista maketa odozgo, desno gore viri Spitfire, a dole Moran Solnier.

sl.4: makete od Samuraja77: Moran Solnier i Polokarpov I-16 (mislim da su obe u 1-72, valjda ne greshim Smile). Gore vire Spitfire-i i neciji T-34 (ako se ne varam) u 1-72, desno je Samurajev Thunderbolt, a levo viri Profina maketa. 

sl.5: ista scena ali malo sa strane: lepo se vidi Morane Solnier (koji tip pomagajte Smile) i dva nama dobro poznata Spitfire-a. U pozadini su makete tenkova o kojima ce biti receno posle.

sl.6: Spitfire-i, u sredini

sl.7: Polikarpov I-16 od Samuraja77 (odozada levo Morane Solnier i dalje dva Spitfire-a)

sl.8: Thunderbolt od Samuraja77, levo I-16, Spitfire-i, odozada tenkovi, desno stidljivo izviruje moje drago prvenche (ljubi ga majka Smile) Fw190 D-9.

sl.9: Heh, ovde je Fw190 D-9 u prvom planu, a iza sledi citava eskadrila Samurajevih radova (pocevsi sa Thunderboltom u 1-42) poredana u vrstu.

sl.10: Majstor i pocetnik (ucenik), sta da kazem. Thunderbolt  u 1-42 od Samuraja77 i Fw190 D-9 od Papalu-a. Ovo mi je fotka za istoriju mog maketashenja Smile Smile

sl.11-13: fotke mojih maketa u radu (znate ih vec - mrljavih im vec dugo) koje su lepo doprinele zivosti izloga i ukupnoj atmosferi.

slede tenkovi, ali kad se vratim od zubara (pokusho sam da ga izbegnem, ali neda mi - pazi covek na moje zdravlje). Nastavak oko 22:00. Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Burek&LLL izlog Profa,Tanks,SamSpits 01 sm.jpg
(183.92 KB, 1024x768)
Burek&LLL izlog Profa 02 sm.jpg
(177.85 KB, 1024x768)
Burek&LLL izlog Profa, SamSpits 03sm.jpg
(181.85 KB, 1024x768)
Burek&LLL izlog Samuraj77 1sm.jpg
(157.38 KB, 1024x647)
Burek&LLLizlogSam77Morane,Spits,Tenkovi sm.jpg
(170.41 KB, 1024x768)
Burek&LLL izlog Samuraj77spits,tanks 2sm.jpg
(158.18 KB, 1024x768)
Burek&LLLizlogSam77 I-16,Morane,Spitovi 2sm.jpg
(158.08 KB, 1024x768)
Burek&LLLizlogSam77Thunderbolt 2sm.jpg
(185.84 KB, 1024x768)
Burek&LLLizlogPapFw190&Sam77stroj sm.jpg
(191.75 KB, 768x1024)
Burek&LLL izlog Samuraj77&Papalu 1sm.jpg
(166.82 KB, 1024x768)
Burek&LLLizlogPapaluMaketeUradu 1sm.jpg
(175.27 KB, 1024x768)
Burek&LLL izlog Papalu 1 sm.jpg
(194.54 KB, 1024x768)
Burek&LLL izlog Papalu 2 sm.jpg
(189.91 KB, 1024x768)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 416
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Mislim da je Polikarpov I-16 u 1/48!?
« Poslednja izmena: 15. Dec 2008, 21:59:08 od alaleksic »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Slusaj Papalu- uradi malo opsirniji tekst na engleskom, spremi ove slike al uradi to za dan ili dva.... hoce stranci da objave clanak o tom takmicenju...

Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zivot nema reprizu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4009
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.18
Po mom skromnom misljenju FW-190 izgleda najbolje mada su i ostale makete sa svaku pohvalu. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
A nekad su proizvodili čelik, je li ? Iz dimnjaka se dimi, ali unutra. . .   Spiros 'Vondas' Vondopoulos

»Bogu hvala, vek i po poživeh, u zdravlju i radu. Slutim da mi je vreme umirati, te ove reči u pero govorim advokatu Nikoli Novakoviću, jer u vas, deco moja, sve zajedno, nemam ni malo poverenja ...« Dalje: »Žao mi je što ste moji, a ne deca nekog mog neprijatelja. Ko je vas poznavao, ne mora se bojati pakla; sa đavolima će mu biti lepše i prijatnije. Sto se tiče moje imovine, a to vas jedino zanima, mogu vam saopštiti sledeće: sve što imam OSTAVLJAM SAMOM SEBI, jer verujem u drugi život. Znači, neka sve ostane kako je bilo za moga života, dok se ne vratim. Vaš otac — Pantelija Topalović.«
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Poznata licnost

Futo fukutsu - Saburo Sakai

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 3671
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
mob
SonyEricsson C702i
Stigao nas zvanicni Burek fotograf....
Ja i nisam nesto slikao jer...nisam stigao  Smile
Nadam se da vam se dopada kako smo skockali Nas pano i Vitrinu,mislim da je bilo bogato i raznovrsno sto se izlozenih maketa tice...

P.S. restoran nije radio jer je sada vec bivsi vlasnik izbacen pre desetak dana...a muzej ne sme da ga otvori,sledece godine nadam se da ce biti i restoran otvoren  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 416
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Samuraj otkrij nam tajnu Polikarpova u kojoj je razmeri?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
Mislim da je Eduard 1/48 Weekend Edition.
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 22
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.711 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.