Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi windowsovcii !!!  (Pročitano 62079 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 841
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy 3
Dopada mi se ovaj HP iPAQ 514 ... izgleda kao mobilni telefon za divno čudo iako ima WM u sebi ... Smile
Btw. ta dezinformacija o 220€ u Evropi Smile bolje da ste rekli 440€ pa hajde, jer ovako nema teorije(- Java MIDP 2.0, WLAN Wi-Fi 802.11b/g, ...), ... u toj Evropi je sve skuplje ngo kod nas i još kada se uzme u obzir da WM uredjaji koštaju nenormalno ... no, nikad ne reci nikad ... ja bih ga odmah nabavio za 220€ pa da skuplja prašinu.... Smile
Verujem da će baterija tj., trajanje iste biti pristojno baš usled nedostatka TS-a, manjeg ekrana, manje rezolucije ...

hxxp://h10010.www1.hp.com/wwpc/uk/en/ho/WF05a/21675-21679-21679-21679-297609-80070259.html - 180 funti (i to na sajtu HP)!
Zamisli koliko ce biti samo cena mesec dana po izlasku telefona...?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
Neverovatno ... ako je tako ... Smile
Možda se i opameti WM tabor pa svoje uredjaje najzad krene da boduje po hardveru i skupim elektronskim kolima ugradjenim u njima i najnovijim high-tech dodacima a ne po imenu tj., operativnom sistemu i držanju velike cene koja bi neukim ljudima davala do znanja da je tu verovatno prisutan i kvalitet i tako ih prevarila samo cenom i šarenim OS-om, a ne i mogućnostima!
Ovaj uredjaj sa hardverske strane i ne vredi više od toga ... samim tim, sve pohvale za cenu ... zaista će ista pasti na 220€ kada se krene masovnije prodavati ...

Baš me interesuje da li će u Srbiji koštati ispod 500€ jer smo mi "nebeski narod" pa moramo imati i nebeske cene .... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Vracam pare kad budem imao a nebudu mi trebale!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
da se pohvalim da sam se posle dosta lutanja i menjanja raznih noki i se smartphone-a vratio svojoj staroj ljubavi qtek 8310. p.s.postao sam tata!!!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
....p.s.postao sam tata!!!!
Heheeeee ... pa to je već nešto ... čestitamo, čestitamo .... da je živo i zdravo ...! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
hvala,da si negde blize pa da pustim neko pivo,ovako...ziveli   izvinjavam za off
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Long live Rock n' Roll

Zodijak
Pol
Poruke 11469
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC HD2
hvala,da si negde blize pa da pustim neko pivo,ovako...ziveli   izvinjavam za off
Eto, smatraj da smo već i'cepali majicu i pustili burence da isteče ... Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
da se pohvalim da sam se posle dosta lutanja i menjanja raznih noki i se smartphone-a vratio svojoj staroj ljubavi qtek 8310. p.s.postao sam tata!!!!
Cestitke!!!  Smile Smile Smile :DNego,vidim da si vec koristio Qtek aparate(mozda i jos neke WM uredjaje? Smile),tako da bi bilo lepo da podelis sa nama informaciju ima li zaista na ovakvim telefonima(kao i na PDA aparatima sa WM OS) nekakvih problema sa signalom,o cemu je bilo dosta nagadjanja? :-kBtw,pojavio se najzad jedan Qtek aparat po normalnoj ceni u prodaji,u pitanju je 9100,cena je 270 evra,vise informacija ovde.Sta mislite - isplati li se kupiti?
« Poslednja izmena: 09. Jun 2007, 02:26:48 od wayfaringpilgrim »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 528
OS
Nepoznat
Browser
Opera 8.01
mob
Bosch ves masina
da svaki wm koji sam posedovao je imao,nazovi probleme
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3051
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
HTC Bravo
Obrati paznju na moj prethodni post - u medjuvremenu sam ga izmenio.Sta mislis o 9100 i ceni koju navedoh?Neki kazu da su ti bagovi sa signalom ispravljeni na WM 5,sta ti mislis?I vredi li uzimati ovaj 9100?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

悪い

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7274
OS
MacOS X
Browser
Safari 417.8
raspitacu se,poznajem lika koji ga ima duze vreme,javljam ti danas ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 26 27 29 30 ... 48
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.