Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 00:06:37
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi video dokazi o zločinima mudžahedina  (Pročitano 11120 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 27614
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Šta sam imao da smirujem?
Muslimani znaju sva kola, šta je tu čudno?

za ovo prvo si u pravu nisi ti ni sada pokušao da smiriš situaciju nego si pretio da se nešto okreće,a za ovo drugo mislio si kako znate sve o kolu ili kolima  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Još uvek ne videh pripadnike izdajnicke Ldp stranke ili nekog ko podržave silne ne vladine organizacije za ljudska prava da su rec rekli !
Sram vas i stid bilo za to što radite!Ubijaju i kolju pa igraju fudbal i niko ništa....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20

Joj pa ovo je davno prestalo biti novost, mislim na ove snimke, ja sam ih kupovao za 4 KM ispred džamije Magribija( ko zna Sarajevo zna i gdje je to) 1999, a mogli su se kupiti u Zenici još 96.
Ovim što pozivaju na linč  muslimana i iskorjenjivanje Islama, mogao bih samo da kažem da na zločin ne odgovaraju zločinom, jer kao što znate kolo se okreće.

kao shto rekoh ,vidi se da muslimani u vecini prikriveno podrzavaju ovakve postupke mudzahedina  Smile
Znači ako sam gledao snimak, ja podržavam mudžose i ono što su oni radili, interesantno, po tvojoj logici onda svi što su gledali snimak na TV BN takođe podržavaju njih Smile

pa ja nimalo ne verujem da bi se to prodavalo i kupovalo tako javno da su muslimani bili zgrozeni time. ochigledno je da vecima muslimana nalazi neko zadovoljstvo u gledanju ovakvih snimaka .da ne govorim o chinjenici da je prodavano ispred dzamije.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Dobro nemohte vise o tome na taj nacin ...
Prodavalo se, ljudi su kupovali ... iz kojih pobuda, hajde da ne polemisemo. Taj postupak govori mnogo vise o njima.
Nije ovde rec o tome ko je kupovao snimak i zasto, rec je o zverstvu koje se dogodilo, jednom u nizu zverstava koje ce verovatno biti medijski zataskano, nebitno i zabaceno negde u nekom memljivom podrumu, dok narodu budu skretane misli nekim novim uzasnim dogadjajima koji su se navodno dogodili i dok ponovo budu optuzivani Srbi ... e to je kolo. Ali malo drugacije sadrzine ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Коло које не престаје да се окреће, а ми будале играмо у њему годинама...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Човек је грешка природе, само се потврђује.
Ako se ovo odnosilo na mene, onda za tvoje stanje nemam riječi osim izraze sažaljenja

Toliko znaš o Islamu, hajde još malo pokaži svoje ne poznavanje Islama.

Islam nije tu da se upoznaje vec protjera. Dovoljno je sto je jednom posluzio mudzahedinima...
Smile Smile Smile Smile
Riječi očajnika Smile

Joj pa ovo je davno prestalo biti novost, mislim na ove snimke, ja sam ih kupovao za 4 KM ispred džamije Magribija( ko zna Sarajevo zna i gdje je to) 1999, a mogli su se kupiti u Zenici još 96.
Ovim što pozivaju na linč  muslimana i iskorjenjivanje Islama, mogao bih samo da kažem da na zločin ne odgovaraju zločinom, jer kao što znate kolo se okreće.

kao shto rekoh ,vidi se da muslimani u vecini prikriveno podrzavaju ovakve postupke mudzahedina  Smile
Znači ako sam gledao snimak, ja podržavam mudžose i ono što su oni radili, interesantno, po tvojoj logici onda svi što su gledali snimak na TV BN takođe podržavaju njih Smile

pa ja nimalo ne verujem da bi se to prodavalo i kupovalo tako javno da su muslimani bili zgrozeni time. ochigledno je da vecima muslimana nalazi neko zadovoljstvo u gledanju ovakvih snimaka .da ne govorim o chinjenici da je prodavano ispred dzamije.
Ja ne mogu govoriti u ime muslimana u Sarajevu, ali mogu govoriti u svoje ime, jedini razlog zbog kojeg sam kupio snimak je radoznalost, iz grafičkog uređenja omota i imena CD nije se moglo nikako nazrijeti da se na CD nalaze snimci takvih zločina, tako da sam ja otkrio stvarnu sadržinu CD tek kada sam ga pregledao, nisam nikakav fanatik, niti neki pshopata koji bi se ložio na ovakve stvari, tako da me džabe napadate

« Poslednja izmena: 20. Sep 2007, 12:55:28 od nistarxx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Islam nije tu da se upoznaje vec protjera. Dovoljno je sto je jednom posluzio mudzahedinima...
Citat
Smile Smile Smile Smile
Riječi očajnika Smile

Citat
A smajliji osobe koja masturbira na odjsjecanja glava....
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1026
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Zao mi je sto se tadasnja Vojska Jugoslavije nije umesala i sprecila islamo-fasizam i terorizam u svojim planovima.
Ovako,imamo posledice...
Medjutim,taj islamski problem ce morati da bude resen.Vec sledeca godina ce biti prekretnica ka tom cilju.
IP sačuvana
social share
Usliši molitve,anđele,dabogda pocrkali dusmani,pa budi andjeo osvete,neka na svojoj koži osete šta znači beda,strah i bol.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Citat
Smile Smile Smile Smile
Riječi očajnika Smile

Citat
A smajliji osobe koja masturbira na odjsjecanja glava....
1. Loše citiraš
2. Pročitaj kompletan moj post, pa onda komentariši, trebali su te makar toliko naučiti na fakultetu, mada sumnjam i da si ga upisao
« Poslednja izmena: 20. Sep 2007, 16:42:30 od nistarxx »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
mob
Nokia 5610
Ja ne mogu govoriti u ime muslimana u Sarajevu, ali mogu govoriti u svoje ime, jedini razlog zbog kojeg sam kupio snimak je radoznalost, iz grafičkog uređenja omota i imena CD nije se moglo nikako nazrijeti da se na CD nalaze snimci takvih zločina, tako da sam ja otkrio stvarnu sadržinu CD tek kada sam ga pregledao, nisam nikakav fanatik, niti neki pshopata koji bi se ložio na ovakve stvari, tako da me džabe napadate

Ти си купио ЦД коме су на омоту стајале зеке и меде, и мислио си да је цртани филм. Ма дај пусти нас тих прича.
Јел пало рукоблудничење на брадате из Газија, Абу Хамзи и сличних олошких скупина?
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 00:06:37
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.