Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 11:16:38
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi video dokazi o zločinima mudžahedina  (Pročitano 11134 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1636
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.1
mob
Nokia 6120
Citat
Jos cu stvarno da pomislim da islam treba iskoreniti i izbaciti iz Evrope.

Nisi jedini ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Куповао снимак?!
То нормалан човек не може да гледа друкчије него са руком преко очију, да не би умро од муке!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Naravno!gde su sada ona silna udruženja za ljudska prava?Kad se kolju Srbi to je izgleda normalno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Дошао је тихо и отишао у легенду...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 8641
Zastava Beograd - Dorćol
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Nokia 5610
Куповао снимак?!
То нормалан човек не може да гледа друкчије него са руком преко очију, да не би умро од муке!
Тај снимак им дође као уџбеник, како би иначе научили на који начин се сече глава и сл.?!
IP sačuvana
social share
                         C' вером у Бога за Краља и Отаџбину - Слобода или смрт                              
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
Citat
Joj pa ovo je davno prestalo biti novost, mislim na ove snimke, ja sam ih kupovao za 4 KM ispred džamije Magribija( ko zna Sarajevo zna i gdje je to) 1999, a mogli su se kupiti u Zenici još 96.
Ovim što pozivaju na linč  muslimana i iskorjenjivanje Islama, mogao bih samo da kažem da na zločin ne odgovaraju zločinom, jer kao što znate kolo se okreće.

Јој бре срамоти се човече...
Тај снимак показује ко је и каквим поступцима све изазвао...
Кад сам то видео са сазнањем да се то дешавало у стотинама случајева, Сребреница ми делује као заслужена казна...
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1061
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
jer kao što znate kolo se okreće.

A da nisi i ti bio u startnoj postavi u onom mudzahedinskom fudbalskom timu ?  Smile

Moje mišljenje o mudžosima naći ćeš u temi o Delću, tako da Smile

Joj pa ovo je davno prestalo biti novost, mislim na ove snimke, ja sam ih kupovao za 4 KM ispred džamije Magribija( ko zna Sarajevo zna i gdje je to) 1999, a mogli su se kupiti u Zenici još 96.
Ovim što pozivaju na linč  muslimana i iskorjenjivanje Islama, mogao bih samo da kažem da na zločin ne odgovaraju zločinom, jer kao što znate kolo se okreće.

kao shto rekoh ,vidi se da muslimani u vecini prikriveno podrzavaju ovakve postupke mudzahedina  Smile
Znači ako sam gledao snimak, ja podržavam mudžose i ono što su oni radili, interesantno, po tvojoj logici onda svi što su gledali snimak na TV BN takođe podržavaju njih Smile

nesećam se da si smirivao situaciju po pitanju srebrenice,a odkad muslimani znaju kolo
Šta sam imao da smirujem?
Muslimani znaju sva kola, šta je tu čudno?

ja sam ih kupovao za 4 KM ispred džamije Magribija
I sta si radio sa njima? Drkao na njih?
Batice, da se neki zlocinacki snimak prodavao ispred crkve Sv. Marka ili Hrama licno bih tog idiota ubio od batina. Sto naravno nije slucaj sa tobom. Vidim bas vam bilo zabavno.
Jos cu stvarno da pomislim da islam treba iskoreniti i izbaciti iz Evrope.
Toliko znaš o Islamu, hajde još malo pokaži svoje ne poznavanje Islama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Monstrum

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 8918
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Куповао снимак?!

Posto imam TV karticu na kompu i gledam TV preko kompa, znatan deo filma sam slusao a ekran je bio prekriven eksplorerom....kao trazio sam nesto na netu...
IP sačuvana
social share
Sta da radim sutra?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Човек је грешка природе, само се потврђује.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.6
mob
Apple 15
Stvarno ste odvratni svi skupa.
Ako ne mozete civilizovano da razgovarate, onda nemojte ni da "prosipate pamet"...
Provokacije i off ce biti brisane.

Emitovani novi snimci zločina mudžahedina u BiH
I srpsko tužilaštvo se uključilo u istragu
Autor: V.Z.C. - U.P. | 19.09.2007 - 09:43

Povodom video-snimaka zločina mudžahedina koji su emitovani na televizijama u BiH, srpski tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević rekao je juče da je već razgovarao sa kolegama iz bosanskog tužilaštva i da su se dogovorili da zajedno rade istragu ovih zločina.

Televizijske stanice u BiH emitovale su deo snimka, koji je medijima uputio Savez logoraša Republike Srpske, na kojem se vidi zločin i ubistvo zarobljenih vojnika na području Vozuće, u centralnoj BiH. Na snimcima se vidi kako mudžahedini odsecaju glavu zarobljeniku i kako igraju fudbal ljudskom glavom.
Osim zločina, na trominutnom snimku se vidi i kako Alija Izetbegović posećuje mudžahedinsku jedinicu u njihovom kampu.
U Savezu logoraša navode da snimak, koji traje ukupno 43 minuta, prikazuje i druge svirepe zločine nad zarobljenim srpskim vojnicima i dokazuje direktnu kontrolu političkog i vojnog vrha BiH nad tom jedinicom.
Na emitovanom snimku se vidi čitanje naredbe od 13. avgusta 1993. u kojoj se navodi da su mudžahedinske jedinice „od strane države BiH priznate da su u sastavu oružanih snaga“. Na prikazanom snimku takvu vezu potvrđuje i jedan od pripadnika jedinice Abu Hamza. „Mi smo bili legalna jedinica Armije BiH, u sklopu Armije BiH“, kaže on.
Proces protiv Rasima Delića i svedočenje bivšeg pripadnika jedinice „El mudžahid“ ponovo su pokrenula pitanje ko je odgovoran za dolazak mudžahedina u BiH, a pogotovo za izdavanje državljanstava.

Vukčević: Komunikacija sa Del Ponteovom

Tužilac Vladimir Vukčević potvrdio je da Tužilaštvo za ratne zločine traži i Radovana Karadžića, koji je optužen pred Haškim tribunalom.
„Rad obaveštajnih službi je nevidljiv, ali mi smo vrlo aktivni po pitanju Ratka Mladića, a i Radovana Karadžića“, rekao je tužilac Vukčević posle razgovora sa ministrom pravde Dušanom Petrovićem. On je naveo da je Tužilaštvo u stalnoj komunikaciji sa glavnim tužiocem Haškog tribunala Karlom del Ponte i da uvek ima nešto novo da joj kaže.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.7
Toliko znaš o Islamu, hajde još malo pokaži svoje ne poznavanje Islama.

Islam nije tu da se upoznaje vec protjera. Dovoljno je sto je jednom posluzio mudzahedinima...
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Sep 2025, 11:16:38
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.