Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi uzrok kancera: Genetika, nacin zivota i cista (ne)sreca  (Pročitano 13827 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.10.1
Browser
Chrome 39.0.2171.95
mob
Apple 15
Koliko vidim, tinkture se prodaju, a ne daju....

Sto se tice Vujcica i biohemije... ona je... kako da kazem... nauka koja objasnjava kako se odredjeni procesi u organizmu desavaju... nema gledanja u jezik, nema posmatranja ocne duplje, merenja temperature... imas input i output...

Inace, moj kucni biotehnolog i biohemicar se slaze s njim... kao i par lekara oko mene... sta oni znaju... samo su zivot posvetili tome  Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 34.0

Inace, moj kucni biotehnolog i biohemicar se slaze s njim... kao i par lekara oko mene... sta oni znaju... samo su zivot posvetili tome  Smile

Хејтери др Шулца... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

AriA

Zodijak
Pol Žena
Poruke 22537
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 34.0
mob
Samsung Galaxy S4 mini
Koliko vidim, tinkture se prodaju, a ne daju....

Sto se tice Vujcica i biohemije... ona je... kako da kazem... nauka koja objasnjava kako se odredjeni procesi u organizmu desavaju... nema gledanja u jezik, nema posmatranja ocne duplje, merenja temperature... imas input i output...

Inace, moj kucni biotehnolog i biohemicar se slaze s njim... kao i par lekara oko mene... sta oni znaju... samo su zivot posvetili tome  Smile

Eto, gotovo isto kao i dr Sulc. S tim sto on nije temeljio svoja istrazivanja negirajuci sve ostale a ovaj biohemicar to radi. Na kraju, kako sam shvatila, on samo objasnjava a ne leci  Smile

Da, izgleda se neke tinkture prodaju u domacoj radinosti u ponekim bio-spajzovima i apotekama. Tako sam bar cula, i ljudi koji se iole razumeju u zdrav nacin zivota to pozdravljaju.

A Sulc...da, davao ih je besplatno i obilazio svoje pacijente danonocno...bez nadoknade.

Ne bude bas uvek da diploma izleci pacijenta...jbg.

IP sačuvana
social share
Čoveku je dato da se prilagođava situaciji.
Onog koji čeka da se situacija prilagodi njemu, ubije taština.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 34.0

Ne bude bas uvek da diploma izleci pacijenta...jbg.

Др Шулц нема диплому?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Paralela na temu je bloger-biohemicar, sjajno. Smile

Biohemicar i profesor na univerzitetu protiv nekakvog doktora Sulca koji nema pojma sa hemijom, lupa nekakve E oznake koje i ne zna sta znace a pritom laze narod i prodaje po verovatno velikim cenama svoje tinkture koje lece rak i sidu zajedno bez ikakvog naucnog dokaza za to osim "rekla-kazala". Pametnome dovoljno, gutacima tih tinktura i ljudima koji ne veruju medicini(pritom su se i ti izleceni izlecili klasicnom medicinom samo su to nekako zaboravili) nedovoljno.  Smile
« Poslednja izmena: 05. Jan 2015, 16:31:24 od marko 284 »
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 34.0
Citat
A Sulc...da, davao ih je besplatno i obilazio svoje pacijente danonocno...bez nadoknade.
Као и породични љекар  Smile
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Ti viris Anei od nekud, jos malo ce da te stavi na povodac i seta kroz grad.
Pametnom dovoljno...to se ne odnoso na tebe, Korisnice rano zimski, u minusu!
Tvoje pozivanje na nauku je zastrasujuce. To je groteska!

Ah, to neznanje i nemanje skole pa pozivanje na licno i neke teorije zavere...

http://zoranvujcic.com/2013/11/kako-mali-dokica-zamislja-sta-je-naucna-istina-dr-sulc-protiv-dr-svajna.html

Izvoli, jedva cekam tvoje (ne)znanje o ovome, nismo odavno imali neku odvalu ala dr Bovel.  Smile
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Ti viris Anei od nekud, jos malo ce da te stavi na povodac i seta kroz grad.
Pametnom dovoljno...to se ne odnoso na tebe, Korisnice rano zimski, u minusu!
Tvoje pozivanje na nauku je zastrasujuce. To je groteska!

Ah, to neznanje i nemanje skole pa pozivanje na licno i neke teorije zavere...

http://zoranvujcic.com/2013/11/kako-mali-dokica-zamislja-sta-je-naucna-istina-dr-sulc-protiv-dr-svajna.html

Izvoli, jedva cekam tvoje (ne)znanje o ovome, nismo odavno imali neku odvalu ala dr Bovel.  Smile
Cekaj bre, Korisnice, ti tvrdis da imas skolu (sta god to znacilo), a dokazali smo da ne znas ni sta se tamo uci ni cemu bi skola trebala da sluzi. Pusti ti te tvoje Teorije spontanog razvoja dogadjaja...

Nemoj se igrati tog skrivanja iza "nauke", tvoja inteligencija je vrlo problematicna kako vreme prolazi sve upitnija. Ostavio si link, dakle protumaci i objasni sta je sta i sta znaci sta. Nisi odavno lupetao o "ili se prilagodi ili umri" mentalitetu gliste, kojem ucis decu, pa izvoli, da se malo smejemo...

p.s.
Ti likovi, poptu ovog dr Vujketa : ))) su posebno zanimljivi likovi i njiho "specifican" smisao za humor, tipa Vil i Grejs ili mozda Beverli Hils 90210....jednostavno "Usracu se!!"

p.s.s.
Ovo je vama problem:
I sta kazes na one cifre farmako mafijaske korporacija od par stotina milijardi dolara profita godisnje? Od toga samo na kazne zbog prevara, podmicivanja i namestanja rezultata svake godine plate nekoliko desetina milijardi dolara i nikom nista ; )
« Poslednja izmena: 05. Jan 2015, 19:48:41 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Aha, znaci opet licno i teorije zavere a nista pametno. Kao sto sam i ocekivao...

Citat
Ostavio si link, dakle protumaci i objasni sta je sta i sta znaci sta.
Zasto bih ti ja objasnjavao bilo sta? Ti si tvoj voz da naucis osnove nauke davno ispustio kroz tu skolu koju konstantno pljujes. Imas na linku sve objasnjeno pa lepo dokazi da covek koga prozivas nije u pravu. Naravno pravom naukom, ne teorijama zavere. Znam da ocekujem nemoguce al ajde probaj da se makar malo ismejemo kako treba. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Sta se iza brda valja?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5667
OS
Windows 7
Browser
Chrome 39.0.2171.95
Aha, znaci opet licno i teorije zavere a nista pametno. Kao sto sam i ocekivao...
Kao npr?
Eto, opet prosipas Teorije spontanog razvoja dogadjaja...to je sve sto mozes : )

Citat
Zasto bih ti ja objasnjavao bilo sta? Ti si tvoj voz da naucis osnove nauke davno ispustio kroz tu skolu koju konstantno pljujes. Imas na linku sve objasnjeno pa lepo dokazi da covek koga prozivas nije u pravu. Naravno pravom naukom, ne teorijama zavere. Znam da ocekujem nemoguce al ajde probaj da se makar malo ismejemo kako treba. Smile
; ))
Ne, nemoj se brukati i biti neznalica i polupismeni mediokritet ; )
Nigde nisam pljunuo skolu, vec ono sto je ona postala!! Bitna razlika ; ) Takodje, dokazao sam ko radi u skoli i ko "obrazuje" decu (ljudski tripovi poput tebe, koji uce decu "da se prilagodjavaju" i koji tri cuke nemaju sta bi skola trebala da bude i cemu bi trebala da sluzi).

Ponovo se nesrecno izvlacis....svaki link, koji ostavis, valjda treba da razumes sta pise, a ne da druge savetujes da procitaju...da li i tome ucis decu? Ovo je jedinstvena prilika da ljudi vide kakvi tiposi rade po skolama i koji je to nivo svesti.

ti si polupsimeni pedagog, koji usled nemoci i svakog drugog deficita, mora da zove "u pomoc" nauku i javno mnjenje vecine, totalno nesvestan realnosti oko sebe.

Tvoje pozivanje na nauku je groteska. No, pustimo sad to, opleti malko po Teorijama spontanog razvoja dogadjaja, da se smejemo  : ))
« Poslednja izmena: 05. Jan 2015, 19:58:52 od 85Kristal »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 ... 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.