Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Нови Светски Поредак - у име Бога  (Pročitano 43509 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
biblija daje odgovor na sve.jovan i pavle nebinot tek govore o istome,na to sam mislio,na antihrista koji nosi broj 666.tako i pojam o rani koja je zaceljena iako je bila srtna biblija ne ostavlja nas u tami.nakon je rim doživeo raspad satana preko antihrista jedan čas gubi tlo,ali u naše dane ujedinjenje imperije iz danilovog proroštva o gvozdenoj imperiji koje se treba bojati je tu,kroz ujedinjenje evrope i prevlasti papskog trona jasno govori sve.ljudi su u čuđenju rimska imperija,vekovima pocepana evropa ponovo je tu.nije tajna da je sve skuvano 89 god.prošlog veka od vatikana-pape i američkog preds.regana preko rusa gorbačova da se sruši vekovni problem nastupanja antihrista više na scenu,rušenjem berlinskog zida,evropski san o jednoj silnoj naciji je ostvaren.imaju svoju valutu,svoj parlament,oni su ponovo tu.gledaćemo dalje Božje proroštvo jasno u ispunjenju.vladaoci evrope daće vlast antihristu u većini i vladaće uz njega,kratko vreme,pre nego dolazak Hrista to uništi.poslednje ljudsko carstvo na zemlji i uspostavi Božje.
Antihrist (bas kao i Hrist) nema veze sa Ljudskim Carstvima, ljudska Carstva su samo iskoriscena kao
znak vremena u kojem su se Hrist i Antihrist pojavili.
Hrist je Istina, a Antihrist je neistina, znaci postoje ljudi koji prate istinu (Hrista) i postoje ljudi koji prate
neistinu (Antihrista). Antihrist ili "gnusoba pustosna" je jedan covek koji je zasnovao najvecu neistinu, koju ljudi mogu da prate. To je Volja Bozija, i uloga Antihrista ne bi trebalo da se posmatra sa mrznjom, posto bi to
predstavljalo mrznju prema Volji Bozijoj.
Danasnje Carstvo je Anglo-americka Imperija i ono nema apsolutno nikakve veze sa bilo kojom religijom, nego je klasicna vladavina najveceg zemaljskog kapitala poverenog bankarskoj eliti.

" I što prsti na nogama behu koje od gvožđa koje od kala, carstvo će biti nešto jako, a nešto trošno.
 A što si video gvožđe pomešano sa kalom lončarskim, to će se oni pomešati sa semenom čovečijim, ali neće prionuti jedan za drugog kao što se gvožđe ne može smešati s kalom. "
Engleska - gvozdje i Amerika - kal(glina), raspad, 'samo sto nije'.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Анеа,нема потребе да читам баш све књиге,веруј да сам их много прочитао.
Људи треба да схвате суштину дешавања.
Илуминати хоће НСП и нову цркву.Знају за катаклизму.
Али они нису моћнији од Апостола. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Анеа,нема потребе да читам баш све књиге,веруј да сам их много прочитао.
Људи треба да схвате суштину дешавања.
Илуминати хоће НСП и нову цркву.Знају за катаклизму.
Али они нису моћнији од Апостола. Smile Smile

iluminati?

Али они нису моћнији од Апостола.
A transformersi?

IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: slobabg
A transformersi?
Prosle nedelje sam skinuo Transformers; Revenge of the Fallen, film je brutalan (odlican), neopevana prica i efekti.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 4277
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Citat: slobabg
A transformersi?
Prosle nedelje sam skinuo Transformers; Revenge of the Fallen, film je brutalan (odlican), neopevana prica i efekti.
to je isuviše cool film sa moj ukus Smiley
a i ne želim da kvarim sećanje na crtić
IP sačuvana
social share
I see through bitter eyes and
The fact still remains
I read between your lies
You got beat at your own game
Take a trip with me for soon
I will sin
Without one regret
The pain will begin
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Живот и треба посматрати као цртани филм,и веровати у трансформерсе,јер човек има слободу избора,а то је величина Господа Бога. Smile
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
biblija daje odgovor na sve.jovan i pavle nebinot tek govore o istome,na to sam mislio,na antihrista koji nosi broj 666.tako i pojam o rani koja je zaceljena iako je bila srtna biblija ne ostavlja nas u tami.nakon je rim doživeo raspad satana preko antihrista jedan čas gubi tlo,ali u naše dane ujedinjenje imperije iz danilovog proroštva o gvozdenoj imperiji koje se treba bojati je tu,kroz ujedinjenje evrope i prevlasti papskog trona jasno govori sve.ljudi su u čuđenju rimska imperija,vekovima pocepana evropa ponovo je tu.nije tajna da je sve skuvano 89 god.prošlog veka od vatikana-pape i američkog preds.regana preko rusa gorbačova da se sruši vekovni problem nastupanja antihrista više na scenu,rušenjem berlinskog zida,evropski san o jednoj silnoj naciji je ostvaren.imaju svoju valutu,svoj parlament,oni su ponovo tu.gledaćemo dalje Božje proroštvo jasno u ispunjenju.vladaoci evrope daće vlast antihristu u većini i vladaće uz njega,kratko vreme,pre nego dolazak Hrista to uništi.poslednje ljudsko carstvo na zemlji i uspostavi Božje.
Antihrist (bas kao i Hrist) nema veze sa Ljudskim Carstvima, ljudska Carstva su samo iskoriscena kao
znak vremena u kojem su se Hrist i Antihrist pojavili.
Hrist je Istina, a Antihrist je neistina, znaci postoje ljudi koji prate istinu (Hrista) i postoje ljudi koji prate
neistinu (Antihrista). Antihrist ili "gnusoba pustosna" je jedan covek koji je zasnovao najvecu neistinu, koju ljudi mogu da prate. To je Volja Bozija, i uloga Antihrista ne bi trebalo da se posmatra sa mrznjom, posto bi to
predstavljalo mrznju prema Volji Bozijoj.
Danasnje Carstvo je Anglo-americka Imperija i ono nema apsolutno nikakve veze sa bilo kojom religijom, nego je klasicna vladavina najveceg zemaljskog kapitala poverenog bankarskoj eliti.

" I što prsti na nogama behu koje od gvožđa koje od kala, carstvo će biti nešto jako, a nešto trošno.
 A što si video gvožđe pomešano sa kalom lončarskim, to će se oni pomešati sa semenom čovečijim, ali neće prionuti jedan za drugog kao što se gvožđe ne može smešati s kalom. "
Engleska - gvozdje i Amerika - kal(glina), raspad, 'samo sto nije'.

filozofsko tumačeje ipak.prsti od gvožđa i od kala su papski pokušaji da u svom carstvu sjedini ono što se zove eekumena,veruj kako oćeš samo budi deo moćne vladavine.vernici i nevernici,politika i vera sve skupa.gvožđe će se mešati sa čovečjim semenom.seme čovečje je svet koji je lažno hrišćanski.Bog kaže da svetlo i tama ne idu skupa.ali antihrist hoće po svaku cenu da bude vladar celog sveta,tj.đavo iza njega.ali ne može prionuti jedno uz drugo.Božje seme ne ide sa demonskim,čovečjim.amerika polako ide u zapećak.pogledaj odnos dolara i evra.evropa mora ići napred,ujedinjenjem zaceljena je smrtna rana,rimska imperija je opet tu,iz danila proroka.4.zver koje se treba bojati.koja će na jedan čas sa antihristom rimskim pappm ovladati svetom,ali će dolazak  Stene Hrista udariti svo to cartstvo i razneti ga a svetci višnjega zauvek će vladati.večnost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
Citat: bozjicovek

filozofsko tumačeje ipak.prsti od gvožđa i od kala su papski pokušaji da u svom carstvu sjedini ono što se zove eekumena,veruj kako oćeš samo budi deo moćne vladavine.vernici i nevernici,politika i vera sve skupa.gvožđe će se mešati sa čovečjim semenom.seme čovečje je svet koji je lažno hrišćanski.Bog kaže da svetlo i tama ne idu skupa.ali antihrist hoće po svaku cenu da bude vladar celog sveta,tj.đavo iza njega.ali ne može prionuti jedno uz drugo.Božje seme ne ide sa demonskim,čovečjim.amerika polako ide u zapećak.pogledaj odnos dolara i evra.evropa mora ići napred,ujedinjenjem zaceljena je smrtna rana,rimska imperija je opet tu,iz danila proroka.4.zver koje se treba bojati.koja će na jedan čas sa antihristom rimskim pappm ovladati svetom,ali će dolazak  Stene Hrista udariti svo to cartstvo i razneti ga a svetci višnjega zauvek će vladati.večnost.
Nije filozofsko tumacenje, nego racionalno tumacenje. Carstvo se odnosi na materijalno-fizicko vladanje, od
Vavilonskog Carstva do danasnjeg Anglo-Americkog carstva. Papa ima carstvo samo u mozgovima onih koji veruju da je Papa bilo kakav car. Engleski novac vlada materijalno celim svetom, a Americka vojska koju takodje finansira moc Engleskog novca fizicki vlada onom teritorijom na kojoj se nalazi.
Carstvo u tom prorocanstvu je samo pokazatelj vremena (" A u vreme tih Careva.."), i u njemu se ne nalazi nikakav "antihrist" niti je Carstvo Hristovo samo duhovno, nego ce vladati celom Zemljom, fizicki, ali to niko nece znati, iako ce svi to osecati.
Sve mora da se poklapa, i prorocanstva ne mogu da se medjusobno negiraju.
Neistina/Laz (Djavo) i ovako vlada covekom od kad se i pojavila, Antihrist je samo termin za najvecu neistinu/laz
i pripada coveku koji je kreirao. Papa je samo nastavljac kreatora "hriscanstva", koji je rekao ljudima da je
on "Otac", 1 Korincanima 4:15-16 " Jer ako imate i trista učitelja u Hristu, ali nemate mnogo otaca. Jer vas ja u Hristu Isusu rodih jevanđeljem. Nego vas molim, ugledajte se na mene kao i ja na Hrista. "
To je originalni "Sveti Otac".
Religija nema nikakvu vladavinu, posto ljudi zele da joj pristupe, a Car koji vlada ubija, pljacka i uvodi svoje sisteme bez obzira da li to ljudi zele ili ne, i bez sanse da odgovara za to sto je uradio.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Nije filozofsko tumacenje, nego racionalno tumacenje. Carstvo se odnosi na materijalno-fizicko vladanje, od
Vavilonskog Carstva do danasnjeg Anglo-Americkog carstva. Papa ima carstvo samo u mozgovima onih koji veruju da je Papa bilo kakav car. Engleski novac vlada materijalno celim svetom, a Americka vojska koju takodje finansira moc Engleskog novca fizicki vlada onom teritorijom na kojoj se nalazi.
Carstvo u tom prorocanstvu je samo pokazatelj vremena (" A u vreme tih Careva.."), i u njemu se ne nalazi nikakav "antihrist" niti je Carstvo Hristovo samo duhovno, nego ce vladati celom Zemljom, fizicki, ali to niko nece znati, iako ce svi to osecati.
Sve mora da se poklapa, i prorocanstva ne mogu da se medjusobno negiraju.
Neistina/Laz (Djavo) i ovako vlada covekom od kad se i pojavila, Antihrist je samo termin za najvecu neistinu/laz
i pripada coveku koji je kreirao. Papa je samo nastavljac kreatora "hriscanstva", koji je rekao ljudima da je
on "Otac", 1 Korincanima 4:15-16 " Jer ako imate i trista učitelja u Hristu, ali nemate mnogo otaca. Jer vas ja u Hristu Isusu rodih jevanđeljem. Nego vas molim, ugledajte se na mene kao i ja na Hrista. "
To je originalni "Sveti Otac".
Religija nema nikakvu vladavinu, posto ljudi zele da joj pristupe, a Car koji vlada ubija, pljacka i uvodi svoje sisteme bez obzira da li to ljudi zele ili ne, i bez sanse da odgovara za to sto je uradio.

car vlada i ubija ne odgovara nikomne bbi se reklo da ne odgovaraju.drugo,ako iko ubija i ako je iko ubioo toliko ljudi u inkviziciji,pa i danas to je papa i katolička crkva.papa je iza kulisa najlukaviji vladarsveta.ko me dolazi da se pokloni,on vladarima predsednicima,ili predsednici njemu?zar još poostoji sumnja ko je veći tu.moć njegove religijske vladavine je prekoviše jaka.antihrist nije prazan pojam,Biblija ga jasno locira i on će biti onaj kojiće razoriti sve sisteme i biti prvi u vladavini.on je to odavna.ali on oće više i tome cilju stremi.nisi dobro razumeo pavla apostola reči,on ne misli da je on otac već u duhovnom smislu.ne misliš onda da kad kaže,ja vas rodih,da je on rodio?!ti samo ne razumeš,jer nemaš svetoga duha,a kako ćeš ga imati,kad ga odbacuješ i bogohuliš,sine zorin!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia Luvmya 520
car vlada i ubija ne odgovara nikomne bbi se reklo da ne odgovaraju.drugo,ako iko ubija i ako je iko ubioo toliko ljudi u inkviziciji,pa i danas to je papa i katolička crkva.papa je iza kulisa najlukaviji vladarsveta.ko me dolazi da se pokloni,on vladarima predsednicima,ili predsednici njemu?zar još poostoji sumnja ko je veći tu.moć njegove religijske vladavine je prekoviše jaka.antihrist nije prazan pojam,Biblija ga jasno locira i on će biti onaj kojiće razoriti sve sisteme i biti prvi u vladavini.on je to odavna.ali on oće više i tome cilju stremi.nisi dobro razumeo pavla apostola reči,on ne misli da je on otac već u duhovnom smislu.ne misliš onda da kad kaže,ja vas rodih,da je on rodio?!ti samo ne razumeš,jer nemaš svetoga duha,a kako ćeš ga imati,kad ga odbacuješ i bogohuliš,sine zorin!
Kao prvo ko si ti da ti meni govoris kako ja "bogohulim" ?
Ja koji citiram i drzim se reci isusa Hrista sam neko ko "bogohuli" ?

Drugo, Sveti Pavle je umro kao Farisej (Dela Apostolska 23:6), Fariseji su po recima Isusa Hrista - Deca Djavola,
(Jovan 8:42-47), Pavle je sebe nazvao duhovnim Ocem, (a ne fizickim ocem), Isus je apostolima rekao
" I ocem ne zovite nikoga na zemlji; jer je u vas jedan Otac koji je na nebesima. " on je naravno rekao da
se niko ne naziva duhovnim Ocem ( a ne fizickim ocem )

Papi se "klanjaju" samo oni politicari koji imaju katolicko glasacko telo.

Ljudi imaju pravo da veruju da Miki Maus vlada ovom Planetom, sto znaci da ti mozes da verujes da Papa vlada.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.