Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Нови Светски Поредак - у име Бога  (Pročitano 43473 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Citat
Сви они који заступају глобализацију су директно против Бога.

Smile Smile Smile

Neverovatan zakljucak... razumem protivljenje iz politickih razloga, ali religijski ne ide nikako.

Ako krenemo od toga da svaka religija ustvari propagira da su svi ljudi bozija deca, da su svi braca i sestre, i da je cela svetska populacija bozji narod bez obzira da li veruju ili ne (jel on ih je sve stvorio, njemu su isti) a svo ce biti zajedno u carstvu nebeskom, ne vidim kako je ideja ujedinjnja svih ljudi u jednu zajednicu protiv boga?

Da ponovim, zanemarimo nacine ili ljude koji vode tu globalizaciju, ili ciljeve pojedinaca koji u tome vide korist, ko je za politicki deo foruma... ja pricam o ideji, ona nikako ne moze biti protiv boga, naprotiv, bliza mu je od ideje rascepkanosti i suprotstavljenosti svih naroda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

ONAJ KOJI JE SPOZNAO SEBE!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Мој коментар је био директно повезан на предходни пост,и лепо сам објаснио о чему се ради.
Ти који пробају да наметну НСП директно су против Бога,јер су за поробљавање човечанства.
Пажљивије читај и немој да извлачиш из контекста.
Они хоће да сведу човечанство на "златну милијарду"?!
Они уводе ратове по целом свету,они поробљавају народе,они су зло овог света...
Па зар нису директно против Господа Бога.
Дај ми неки аргумент да су они у праву ,а не ја.
Само без демагогије,молићу лепо.
IP sačuvana
social share
Могу и мене да убију као ХРИСТОСА,али слободну мисао никада!
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Ja i jesam pazljivo procitao tvoj post, evo i da ti ukazem na to sasvim jednostavno:

Citat
Сви они који заступају глобализацију су директно против Бога.

A prica o milijardi je klasican SF, sama logika je protiv toga, za takav cilj je potreban sto je moguce veci broj osiromasenih koji moraju da budu ekonomski robovi.

Mora da pratis rad Aleksa Dzonsa (nisam ironican).  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Зар човечанство није у економском ропству?
Размисли...
И сам истражујем,по мало и анализирам.
IP sačuvana
social share
КО ГОД ЈЕ СПОЗНАО ОВАЈ СВЕТ ПРОНАШАО ЈЕ ТЕЛО,А КО ГОД ЈЕ ПРОНАШАО ТЕЛО,ЊЕГА ОВАЈ СВЕТ НИЈЕ ДОСТОЈАН!!!
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia Luvmya 520
НСП је далеко од Божије воље,то је плод умоболних људи,који желе,а и ,владају светом.
Људи који су умислили да су божанства.
Da Bog nije hteo da oni vladaju svetom, oni njime ne bi vladali.
Zasto je vladavinu nad svetom poverio lazi/neistini ("Djavolu"), ako nije hteo da laz/neistina vlada svetom ?

Evo ti jos jednom objasnjenja da je Bog kreator svega sto postoji, Isaija 45:5-7 " Ja sam Gospod, i
nema drugog, osim mene nema boga; opasah te, premda me ne znaš, Da bi poznali od istoka sunčanog i od zapada da nema drugog osim mene; ja sam Gospod i nema drugog, Koji pravim svetlost i stvaram mrak, gradim mir i stvaram zlo; ja Gospod činim sve to. "

Samo pozitivne stvari su "od Boga", ali sve je Bog kreirao, samo sto je negativne stvari ("zlo") nemoguce njemu pripisati. Kao kada ljudi ne mogu da pronadju ubicu, zrtve imamo, a pocinitelja nema, tako niko nikada nece moci da Boga optuzi za sve koje je On ubio, ili koje je On postavio da ubijaju, kao sto je NSP.
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Prijatelj je covek koji tebe voli, a ne covek kojeg ti volis.
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Makros_Crni : " Dozvolio sam sebi da budem obmanjen. "
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke leet
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.2
Излишно је коментарисати,јер то није Божија воља.
Свако је ковач своје судбине.
Свако одлучује у своје име.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Зар човечанство није у економском ропству?
Размисли...
И сам истражујем,по мало и анализирам.

Nema sta da se razmislja, slazem se da najveci broj ljudi jeste. Ali to nije problem boga/djavola nit predvodnika NSP-a vec naroda. Isto kao i zena koja trpi nasilje u porodici a moze ga se resiti.

Samo kazem da sam ja za globalizaciju, a nemam pritajene namere  Smile Nista prirodnije nego da svi ljudi zive slozno, skladno i bez trvenja, da nema barijera medju njima.

Citat
Evo ti jos jednom objasnjenja da je Bog kreator svega sto postoji, Isaija 45:5-7 " Ja sam Gospod, i
nema drugog, osim mene nema boga; opasah te, premda me ne znaš, Da bi poznali od istoka sunčanog i od zapada da nema drugog osim mene; ja sam Gospod i nema drugog, Koji pravim svetlost i stvaram mrak, gradim mir i stvaram zlo; ja Gospod činim sve to. "

Da bi neko nesto kreirao, treba da postoji. A ne bih zanemario ni cinjenicu da par recenica iz knjige ne mogu da budu ni dokaz ni objasnjenje. Neko nesto napisao i tvrdi se da je istina... smesno... ajde mi objasni razliku izmedju ovoga sto si sada ti napisao i izvoda iz kurana koje ti negiras na drugoj temi?

Meni je to isto posto ja tome prilazim iz jednog ugla, tebii nije jel ti drugoj temi pristupas iz ugla netrpeljivosti prema islamu... kada ne bi tako prilazio, vas dvojica bi se slozili skoro u svemu... ili gresim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia Luvmya 520
Излишно је коментарисати,јер то није Божија воља.
Свако је ковач своје судбине.
Свако одлучује у своје име.
A sta je odlucivalo sudbinu pre nego se covek pojavio na ovoj planeti ?
Koja zivotna forma sem coveka ima svest ?
Biljke i zivotinje su svesno sami sebe stvarali ?

"Svako je kovac svoje sudbine", da li to znaci da ljudi svojom voljom umiru u bolesti i bedi ?
Ljudi biraju svoj zivot i svoju smrt ?
IP sačuvana
social share
Covecanstvo se deli na inteligentne bez laznog boga, i one sa laznim Bogom bez inteligencije.
Jewpiter
Jewpiter

How much cocaine did Charlie Sheen take ?         Enough to kill two and a half men.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
mob
HTC One
Da bi neko nesto kreirao, treba da postoji. A ne bih zanemario ni cinjenicu da par recenica iz knjige ne mogu da budu ni dokaz ni objasnjenje. Neko nesto napisao i tvrdi se da je istina... smesno... ajde mi objasni razliku izmedju ovoga sto si sada ti napisao i izvoda iz kurana koje ti negiras na drugoj temi?

Meni je to isto posto ja tome prilazim iz jednog ugla, tebii nije jel ti drugoj temi pristupas iz ugla netrpeljivosti prema islamu... kada ne bi tako prilazio, vas dvojica bi se slozili skoro u svemu... ili gresim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4804
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
mob
Nokia Luvmya 520

Ne tvrdim ja da Bog postoji, posto ne upirem prst u coveka koji je Bog, nego objasnjavam da je nemoguce dokazati da ne postoji. I nikada nisam rekao da su reci iz neke knjiga nekakav dokaz necega sem
postojanja tih reci. Odavno govorim da u Bibliji postoje neistine u delu koji se zove "poslanice" i da su te
neistine takodje u kuranu koji je arapski plagijat judeo"hriscanskih" neistina.
Razlike nema, neistina je neistina, bez obzira na pakovanje.
Imam netrpeljivost prema neistini koju neko pokusava da progura kao istinu, a ne prema vernicima tih neistina, koji cine tu neistinu, posto neistina moze da postoji samo ako postoje oni koji u te nebuloze veruju.
Moje reci su zasnovane u istini, onome sto postoji, a reci religije/vere/sistema verovanja su zasnovane na onome sto ne postoji, i u njima nema nikakvih slicnosti.
IP sačuvana
social share
Jewpiter
Jewpiter

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 21
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.082 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.