Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Нови сукоб на Балкану.Ко је јачи?  (Pročitano 27418 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Дакле да направимо мали пресек.

Западне силе и већина народа у БиХ желе да централизују БиХ, што је у супротности са "Дејтоном".
Додик се томе противи и прети расписивањем референдума о подршци "Дејтону",
Месић, прети да ће послати војску и уништити Републику Српску ако Додик распише референдум,
Западне силе немају коментар на ову претњу. Да се противе већ би то нагласили.

Закључак о томе ко жели рат се сам намеће.
« Poslednja izmena: 26. Jan 2010, 23:44:56 od aleksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Западне силе немају коментар на све ово.
Rusija je imala komentar. Doduse ne znam koliko je izvodljivo da Rusi nesto urade na toj razdaljini.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Мени се чини да је та вест измишљена. (Ако мислиш на "изјаву" Лаврова како ће Русија штитити Републику Српску као и Јужну Осетију. Ја сам покушао да нађем неки релевантан извор за ту вест али нисам успео. Та изјава се појавила само на једном другом српском форуму и нигде другде.)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
E pa onda nam se crno pise  Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Mesic vise nije predsednik, imaju novoga. Mislim da ponovo paliti vatru na Balkanu nije pametna stvar i cisto sumnjam da ce se to dozvoliti. Zar nije dovoljno bilo gadarije? Smile

Ali, u zivotu se nikad ne zna... sve zavisi... ako neko hoce shorku i na to me primora... onda cemo da se shoramo, ali ginuti zbog majmuna kakvi su uglavnom svi politicari... ne znam ljudi, ja bi njih sviju pobaco u one srednjovekovne zatvore sa teskim lancima i vodom do kolena, a narod pustio da malo dahne i zivi normalan zivot.

Licno mislim da je Mesic prolupo. Videce se sta ce ovaj novi da kaze.

Sve je to vrzino kolo, a zna se ko je glavni i najjaci u svemu tome SAD i Evropljani. Ima svi da igraju kako oni kazu jer su slabiji, osim u slucaju da Rusima prekipi, ali njima nece da prekipi jer ih boli, za tamo neku Srbiju koja je daleko od njih. Mi smo na gadnom mestu i stalno fasujemo nesto, al' ce prezivimo, pa kad dodje vreme ima da vratimo. Zar treba da zaboravimo?

Kad orlusine odu, onda ce zeka sam da bezi, ne brinite. Jedino mi da budemo lukavi ko lija, a ne da se nadamo da ce meda da isamara lesinare. Boli medu...
Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4404
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Месић је формално и даље председник све док нови не преузме дужност, према томе његове изјаве се рачунају и то озбиљно.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 182
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mislim da se rusi ni malo ne zezaju sto to pisu i govore ,jer na sednici dume jedna od glavnih tacaka je bila ova izjava  mesica koliko imam saznanja da ce se u najskorijem vremenu poceti  graditi baza u nisu civlene prirode sa dosta vilikom mogucnoscu izgradje aerodroma za sletanje velikih aviona za gasenje pozara,to ce biti samo izgovor mislim da u slucaju rata da ce taj aerodrom posluziti za sletanje i takovanje ruski lovaca i bombrdera,ima i velika mogucnost smestaja ruskih vojnika u nasoj novoj bazi.Ovu su sve nezvanicne informacije iz ruske dume koliko su tacne to vam trenutno ne mogu reci,jer ova tema jos nije stigli do gornjeg ruskog doma a morace je potpisati i medvedev licno a pocetk grdanje ce biti zapocet mozda po ustolicenju patrijarha Irineja,ako bude dolazila ruska delegacija a mozda i ranije ako nasi idu za moskvu jer trebaju da se potpisu jos neki memorandumi ili sat vec...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
ja mislim da bi ta baza ruska za gasenje pozara trebala da bude negde u raskoj oblasti Wink
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ko pre devojci, sam u nju upada

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11160
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Samsung Galaxy S10
...ce se u najskorijem vremenu poceti  graditi baza u nisu civlene prirode sa dosta vilikom mogucnoscu izgradje aerodroma za sletanje velikih aviona za gasenje pozara,to ce biti samo izgovor mislim da u slucaju rata da ce taj aerodrom posluziti za sletanje i takovanje ruski lovaca i bombrdera,ima i velika mogucnost smestaja ruskih vojnika u nasoj novoj bazi....

Ja bih to iskreno voleo, al' postavlja mi se tu jedno pitanje: ako bi oni to i hteli, recimo da štite svoj gasovod; kuda bi doleteli? Oko nas je nato teritorija, nato nam je sve samo prijatelj nije; kud da prođu i do nas dođu?
IP sačuvana
social share
Isterajte zlo iz žena. Uterajte im dobro!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
MladenIsakovic siguran sam da Nato ne zeli da ulazi u direktnu konfrontaciju sa Rusijom radi Bosne a obaranje njihovih aviona bi to svakako bilo Wink
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.209 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.