Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Нови сукоб на Балкану.Ко је јачи?  (Pročitano 27464 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 658
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Mislim da ce Dodik jako lepo da ikoristi posrnulu Rusiju.
Nije on glup covek.Daleko od toga.
Rusija je ojacala,ne vode je vise mutavi ljudi,vec oni koji ce da brane ruske interese,a Balkan je itekako ruski interes.
Jeljcin je zamalo reagovao za vreme 99.
Rusijom ne vlada Jeljcin,vec oni kojima je stalo da Rusija dokaze da je super sila.

Inace,za vreme 99 rusi su napali jedan aerodrom,mislim da bese na Kosovu,ili negde.Lupetam sada.Neki aerodrom su zauzeli.Vesli Klark je trazio da se sve Americke trupe u blizini okome na taj aerodrom,i povrate ga od Rusa.Tadasnji komadant snaga na Kosovu je to odbio recima:"Necu da zapocinjem 3. svetski rat",i tako je ostalo.

AKo neko zna koji to bese aerodrom,nek ostali.Ako nista,ja cu naci.Imam negde to zapisano!

slatina...pristinski aerodrom!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ko uci znace,ko krade imace.

Zodijak Leo
Pol
Poruke 4294
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
mob
Nokia N70
Citat
slatina...pristinski aerodrom!

Vrlo moguce...
Moracu da pogledam.Ali taj je jedini blizu,tako da...Slatina verovatno!
IP sačuvana
social share
Ljudska glupost nema granice!

Na svedskoj motornoj testeri:
"Ne pokusavajte da zaustavite testeru rukama ili genitalijama."

-Na decijem kostimu "Supermen":
"Nosenje ovog kostima vam ne daje moc da letite.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 138
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6
Mislim da ce Dodik jako lepo da ikoristi posrnulu Rusiju.
Nije on glup covek.Daleko od toga.
Rusija je ojacala,ne vode je vise mutavi ljudi,vec oni koji ce da brane ruske interese,a Balkan je itekako ruski interes.
Jeljcin je zamalo reagovao za vreme 99.
Rusijom ne vlada Jeljcin,vec oni kojima je stalo da Rusija dokaze da je super sila.

Inace,za vreme 99 rusi su napali jedan aerodrom,mislim da bese na Kosovu,ili negde.Lupetam sada.Neki aerodrom su zauzeli.Vesli Klark je trazio da se sve Americke trupe u blizini okome na taj aerodrom,i povrate ga od Rusa.Tadasnji komadant snaga na Kosovu je to odbio recima:"Necu da zapocinjem 3. svetski rat",i tako je ostalo.

AKo neko zna koji to bese aerodrom,nek ostali.Ako nista,ja cu naci.Imam negde to zapisano!

Sada nagadjam al' mislim da to bese Pristinski aerodrom ali da su se Rusi vrlo brzo povukli...ovo je nesto iz malog mozga nemojte me drzati za rec!  Smile
« Poslednja izmena: 29. Jan 2010, 21:12:55 od skywalker_kg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

☐ worth ☑ not worth

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 23430
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Tel.Me Your.Number
Jeste prištinski, i nisu ga napali nego su došli prvi avionima i lepo ga zauzeli.

Edit: Evo sa Wikipedije

Following the Kosovo War, from 12 to 26 June 1999 there was a brief but tense standoff between NATO and the Russian Kosovo Force (KFOR) in which Russian troops occupied the airport. After securing an agreement by which Russian forces would be integrated into peacekeeping duties, independent of NATO, Pristina Airport was reactivated as a military airport on 15 October 1999 and then started to operate international air transport to several European cities. During that period of time the Russian KFOR along with other NATO forces were in charge for security of the airport. Airport Pristina initially began its operations with 45 employees.
« Poslednja izmena: 29. Jan 2010, 22:07:56 od LaserXP »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Fly Baby, fly...

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 11585
Zastava Serbia
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Eh, kolonijalac znas li ti kakvo je rat sranje Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Igrace se na ivici noza, ali tesko da ce doci do rata. Ponavljam se, NATO moze da uhapsi Dodika kad pozeli ako ovaj da veci povod (ali ovom nikada nisi mogao da cujes ekstremisticku izjavu ili pominjanje rata, kao i nase "drage" komsije Albanci samo prica o demokratiji, valjda smo tokom godina naucli cemu sluzi sminka), ali ako ovaj igra pametno izvrdace postupno tokom godinu dve do vece samostalnosti, ili barem da ocuva sadasnju.

Nije potrebno da reaguje treca drzava, to je samo bila poruka NATO-a da moze da se upotrebi sila a on silu vec ima na terenu, i kopnenu i vazduhoplovnu. Tako da neke price nemaju utemeljenje a Dodik ce sigurno da iskoristi ojacanu Rusiju i njen relativno obnovljeni diplomatski uticaj za dobijanje poena, ali glavni uspesi ce doci od samog naroda RS i njega ako budu pametno igrali.

"treca drzava" (tj hrvatska) je clanica NATO i zaduzena je za "stabilnost u regionu"  Smile ,odnosno za odrzavanje poretka kakav odgovora gazdama NATO-a . za reshavanje manjih problema (kakav je ovaj sa RS) amerikanci ne zele da angazuju svoje trupe (ili britanske ,francuske i.t.d.) vec lokalne snage ,poshto su vec ionako prenapregnuti na raznim frontovima .

opet maximalno izlupavanje  Smile . nisu ga napali ,vec su ruski mirovnjaci iz SFORA iz bosne doshli na kosovo preko centralne srbije . ushli su u prishtinu i zauzeli aerodrom(odnosno nasha vojska im ga je predala)  . plan je bio da se dovede josh vishe ruskih trupa vazdushnim putem ,ali to je propalo jer je na bugarsku i rumuniju "uticano"  Smile da im to ne dozvoli.

jevrejin klark se jeste neshto kurchio da ce da ih izbaci odatle ,ali sve je ostalo na tome. poshto je ruskih trupa bilo malo ,dozvoljeno im je da zadrze taj aerodrom (mada su ga koristile i druge zemlje) . nije bilo potrebe za daljim sukobljavanjem jer je posao vec obavljen - kosovo je okupirano .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Linux4Life

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 473
Zastava SRBIJA
OS
Linux
Browser
Mozilla (karmic)
mob
HTC 
Eh, kolonijalac znas li ti kakvo je rat sranje Smile
znam druže  i to jako dobro,prošao sam sva sranja od 91-99- te,samo lud priziva rat,nažalost ludih imamo za izvoz na svakoj strani  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Lada Linux Serbia Power Team
HighlandClan & The BulldogFighter Team
Highland Falconry
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Dođoh, videh, osvojih!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10979
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 6300
Много претерујете људи, рата неће бити јер се нема средстава за исти. Државе Балкана данас имају веће проблеме него да ратују, погледајте у каквој је финансијски незавидној ситуацији Хрватска, одбило им се данас куповање оружија из источне европе које су шверцери продавали по неколико пута већим ценама, а данас то оружије избацују из употребе.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.38
mob
Sony 
Много претерујете људи, рата неће бити јер се нема средстава за исти. Државе Балкана данас имају веће проблеме него да ратују, погледајте у каквој је финансијски незавидној ситуацији Хрватска, одбило им се данас куповање оружија из источне европе које су шверцери продавали по неколико пута већим ценама, а данас то оружије избацују из употребе.
Da , verovatno da neće biti ništa od pomenutog , tj. nadam se da neće biti ništa , što se tiče podataka o dve vojske stvarno ne znam da li su tačni i ne bih voleo da mora da se vidi u praksi , a što se tiče neko je spominjao Brčko , to mesto je distrikt , i nije bezveze Brčko distriht , jer su u njemu zastupljena sva tri naroda u tkz. Bosni i tokom prošlog rata je Brčko najviše najebalo , tako da ne bi bilo dobro da se to desi opet , neki delovi Brčkog ni do danas nisu obnovljeni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7

nije bilo finansijskih sredstava ni za prethodni rat ,pa se ipak desio  Smile . osim toga , ovde se ne bi radilo o nekom dugotrajnom sukobu ,vec o brzoj intervenciji bez mnogo otpora . kad bi srpski narod u RS imao chime da se brani , i kad bi VS predstavljala kredibilnu pretnju po hrvatsku , onda hrvati ne bi ni pretili .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.