ja imam jedan predlog za tebe gazda.. da se najvise boduje ko je i kolko je online nedeljno ili neznam kako jos . zelim da kazem da okolo poruka i nije neko merilo ko bi dobio te maskotice. ja na primer mogao bi za nedelju dana da napisem minimum 1000 poruka posto sam svaki dan na burek. zelim samo da se malo polemisem posto navuko sam se na burek jos dok sam bio kuci .,a sada ......
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."
why ????.is not importend smart or not ..I just want to now you,,to see how smart you are individual?><? if you have the smart guy ,, if you have ,sorry but i'll respect all your discusion about bether life