Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Oceni me ~ Predstavite svoj rad

Dobrodosli, ovo je forum u kome mozete postaviti neki svoj rad ako zelite cuti misljenje o njemu.

Napomena: Ovo nije ni forum za reklamiranje, ni za vrbovanje korisnika za svoje sajtove, ni za hvaljenje svega sto se predstavi, ovo je forum na kome mozete dobiti iz nekoliko misljenja koja cete cuti sliku o onome sto ste napravili i eventualno neki savet!

Svaka tema sa sadrzajem koji se kosi sa ovim jednostavnim pravilima bice prvo cenzurisana, a zatim, ako dodje do problema i obrisana.

Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Novi sajt! Pogledajte!  (Pročitano 5363 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Ja na ldl imam banner 100x100 na svakoj strani sajta po svakom prikazu i 20000-25000 prikaza dnevno bannera 468x60 , da li mislis da i ti mozes da mi das toliko? Smiley
Vec je par ljudi pitalo...
Ldl je ldl, logo je logo i tu nema mesanja.
Jedini vid saradnje moze biti banner na naslovnoj strani sajta u dimenijama 120x60 u scrolu ili 112x42 fiksno ispod zajednicke slike, gde se vec nalaze personalmag, radio balkan, yuplay.
Moze se videti i za banner u footeru 88x31 , na svakoj strani foruma, ali to je iskljucivo za malo posecenije sajtove.
Jebiga, predugo sam bio fer prema svima koji su trazili i sad jednostavno vise nema mesta... a da pretrpavam forum bannerima necu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
SF, potpuno si pravu, je ti ne mogu doneti te posete, sajt radi tek 8 dana, ali za 6 meseci to ce biti druga prica
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Spreman sam da ti pomognem koliko mogu, ali ne mogu olivera i ekipu da odjebem zbog promocije tog sajta... da je burek kao love de lux posecen druga prica, ovako.. jos mora da se radi na popularizaciji bureka prvo Smile
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
Interesuje me da li lovedelux placa baner ili ne, s'obzirom da je burekov baner mnogo manji na delux a i zadnji je

Dobro idemo dalje, s'obzirom da ima jedno slobodno mesto na pocetnoj strani bureka da li mogu da dobijem jedan baner tu, i jedan u rotaciji za miss sajta, s'druge strane ja bih postavio burekov baner na naslovnu stranu, na stranu kafici, i kafici "Beograd". MIslim jako mi je bitno sad kad je sajt niko i nista, dal me razumes?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Burek ima i mali banner i banner u svakom mailu koji salju i 25000 prikaza velikog 468x60 tamo.

Moj predlog ti je da ti uradim 112x42 fiksni banner pored zaradanovca.co.yu da bude jer ce ti to sigurno doneti mnogo vise poseta od 120x60 u scrolu.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
Citat: SerbianFighter
Moj predlog ti je da ti uradim 112x42 fiksni banner pored zaradanovca.co.yu da bude jer ce ti to sigurno doneti mnogo vise poseta od 120x60 u scrolu.

Predlog se usvaja
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ok, navedi mi malo sta bi hteo da pise pa cemo videti nesto da napravimo ovih dana i tebi i meni dobro da bude.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 240
1.  ne znam kakve veze ima taj baner sa celim sajtom - ti vodopadi ili shta god da je, nema nikakvog smisla - mogao si da napravish neshto u fazonu sa ljudima kako sede za stolom i piju, ili sliku neke diskoteke, sha ja  znam, neshto shto ima veze sa sadrzinom sajta.

2. ne svidjaju mi se dugmici, nekako shtrche na stranici

3. takodje ova plava boja (i ako moja omiljena) mogao si da uzmesh neku blazu, mozda kombinaciju #415978 i #0E89D0 - neshto u tom fazonu.

4.  ideja je inache odlichna.

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 448
Citat: SerbianFighter
Ok, navedi mi malo sta bi hteo da pise pa cemo videti nesto da napravimo ovih dana i tebi i meni dobro da bude.

Sam smisli, imam poverenja u tebe kad su te stvari u pitanju

Citat: m1L1c4
ideja je inache odlichna.

Vidis, to je najvaznije, od toga sve pocinje. Ovo je sada mali sajt, sa skromnim dizajnom, ali vazno je da je poceo sa radom. Od tog trenutka se preslo u fazu B, a to je poboljsanje sadrzaja I dizajna, pored gradova koji su u pripremi, imam  dogovore o jos par gradova ali to natenane, takodje poboljsava se znanje web designa, tako da bi za jedno 6 meseci do godinu dana, to vec bilo malo ozbiljnije. Malo strpljenja do tada.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Ok banner ce biti veceras, tj do veceras, a ako ti treba konkretna pomoc oko designa, javi se... iskombinovacemo nesto od onoga sto imamo i ja i ti...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: web dizajn dugmad
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.